Space Engineers

Katt a képre
  • reaper5687
    Hmm, jó ezt tudni, nem bonyolult, elég jó voltam mechanikából, csak nem gondoltam volna, hogy ez is le van programozva.
    Mindenesetre akkor akár gyors fordulásra is jó lehet egy kellően kihelyezett mesterséges tömeg, körberakva grav genekkel, és attól függően bekapcsolni egyet, hogy merre akarok fordulni. Persze nagyobb poén lenne, ha ezt a hajó nem bírná el, hanem megrepedne, szétszakadna, mert ilyen forgató nyomaték ekkora súlyra tuti nem egészséges :)
    Amúgy kicsit kár, hogy mindig moddolnom kell, ha száguldozni akarok, nem is értem miért nem tudnak a fejlesztők berakni minden lényeges elemből tiered verziókat. Nem kell semmi extrát csinálniuk, csak lemásolni a már meglévőket, és átírni pár értéket, meg jó drágává tenni a gyártásukat. Gondolok itt thrusterekre, gyrokra, reaktorokra, fegyverekre. Tényleg nem lenne nekik nagy meló, de sokat dobna a dolgon. De legalább akkor az űrben van megoldás a gyorsabb haladásra, mert bizony még a moddolt thrusterekből is kell jópár, ha elég nagy a tömeg, azok energiaigényéről nem is beszélve.