Space Engineers

Katt a képre
  • reaper5687
    Ahogy nézem a különböző group survival streameket a multi része még masszívan bugos, meg amiket ti írtok azok alapján is. Ez az egyik oka, hogy bár engem is nagyon érdekelne, de nem jelentkeztem a szeróra. A másik, hogy nekem van pár mod, ami nélkül már nagyon meg se tudok lenni. Ebből az egyik az azimuth power pack, ez pedig azért kell, hogy kiszolgálja a tiered thruster pakkokat. Nem szeretem ha a hajóim arról szólnak, hogy mindenhol hajtóművek, és akkor már éppen csak vánszorog. A tiered T4-Angel thruster jó drága, bár lehetne drágább, de akkor is elég normál használatra kb 4-4 minden irányba a kicsiből egy 100kT small shipre (lehet kicsit sok lett a páncél, de ugye kalózok), ha meg bolygóközit akarok utazni, akkor bekapcsolom a két nagy T4-Angel-t az meg gyorsít akkorát, hogy legutóbb is levettem arccal egy hajóroncsot. Még mindig nem szeretem az ugró hajtóműveket, és ebben a világban, amit linkeltem pont jó is, hogy nincs speed limit... csak aszteroidák már előre bent, nem akkor generálódnak amikor haladsz, ezért bizony ha nem vagy szerencsés akkor hiába a nagy hajtómű, telibe is lehet őket verni. Tegnap is kb pár centire rongyoltam el egy mellett "hazafele" menet, és akkor már full oldalra voltam fordulva, és álltam a gázon Ezt viszont ki kell szolgálja egy nagy és szintén drága, ámde szerintem jól kinéző reaktor, de nekem ez kell az élményhez. Ja meg az Aero mod bolygókra, musthave :)
    Persze azért nagyon várom már én is, hogy legyen jó multi, mert csak úgy az igazi, sokszor irigykedve nézem a group survivalokat, úgy hogy nincs egymás elleni harc, csak mindenkinek megvan a dolga, teljesen jó, csak aztán jön egy-két bug, és hajlik a lemez, repülnek az alkatrészek.

Laci: a Floor Plan az a script, amit linkeltem lejjebb, kiteszi egy LCD-re a hajód alaprajzát, feltüntetve mi sérült, meg egy csomó extra funkció, érdemes megnézni a videóját.
    Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2016.07.05. 15:12:05