Space Engineers

Katt a képre
  • reaper5687
    Hali,
    Ha hidrodénes rakétát csinálsz, én annyival bővíteném ki, hogy ugyanúgy 1 nagy hajtómű felfele, pár az oldalakra, viszont 2 tartály, és egy generátor. Amikor a légkörinek elmegy az ereje, akkor kapcsold be, és finoman növeld a H thrust overrideot, nem kell fullon égetni, a 100m/s miatt fölösleges is, ahogy jutsz ki a gravitációs mezőből egyre kevesebb kakaó kell neki. A visszatérés még érdekesebb tud lenni, amikor meg vagy rakva érccel, nem biztos, hogy nem csapódsz a földbe, mert nem tudsz megállni, sok save, és próbálkozás lehet, de talán a legjobb, ha viszel ki pár alkatrészt, és a kinézett aszteroidán csinálsz egy kisebb üzemet, az űrben úgyis minden könnyebben és nagyobb számban fordul elő, jobban lehet haladni, majd az üzem segítségével már csinálhatsz olyan hajót, amivel nem gond a "hazatérés". O2 és H2 palack legyen nálad kb 3-3, én mindig annyival indulok el, ha meg fogy belőlük, akkor a generátor majd csinál.
    Bár én kis hajókkal sose próbálkoztam még kijutni, kicsit mindig túlzásokba esek, jó sok tartály, és jó sok H hajtómű, aztán hajrá (Pl akár a Landert is telerakhatod, de arra tuti kell vagy 8 felfele, pláne ha már tele van érccel, meg alkatrésszel), de a kicsivel tuti izgalmasabb.
    Sok Save, és próbálkozás, nekem ez az egyik kedvenc részem, a próbálgatás :)