Angol bill-el működik. Nekem a Win be van állítva, hogy bal ALT+SHIFT-re vált angolra a bill, ha az LCD scriptekkel szórakozom, vagy az automated inventory sorting-al akkor így használom. Utána az ő és ú a magyar billen a szögletes zárójel.
Hegesztés, és bontás közben én is sérülök, van amikor relog megoldja. Érdekes módon az egyik rámpámon nincs oxigén, így arra is figyelnem kell. Újat kezdtem a Földön, felhúzok egy jó kis bázist, összeszedem magam, aztán bemásolom majd egy olyan bolygó világba, ahol van ellen, bár most jól elvagyok a kis 4 fejes fúró drónommal, meg a guruló bázisommal, meghagytam a Landert is, még kicsit ki is van egészítve, csak nincs hova tenni, volt, hogy a Large Roveremre szálltam vele, le is ült tőle az egész, meg elég instabil lett :D
Amúgy a Configurable LCDs oldalán van egy jó kis bemutató videó, amolyan hogyan használd, a készítőtől, érdemes megnézni, utána a gyári leírást, most is bővült pár új cuccal, nagyon hasznos. Én is onnan tanultam meg. Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2016.02.01. 21:06:54