Igen, egyetértek, de nem tudtam mit találok bent, és elsőre ugye kinyírt egy interior turret. Most már legalább tudom, hogy hol vannak, és hogy csak 2 van, de ami a cargo containerekben volt az így is elég jó. Én is survivalban nyomom, csak a sebességek, és az inventoryk maxra állítva. Nekem a hajtóművek voltak a fő loot, mert a hajtómű modulokból rengetegre van szükség, a platina meg arany viszont nagyon lassan megy át a refineryken, és nagyon kis hatékonysággal, hiába van modulokkal megtámogatva.
A rakétákon nagyon meglepődtem, hogy ilyen hatékonyak, a small shipen nem volt közel sem ilyen, a hajtőmű a moddoltból a legjobb large shipre való small, így viszonylag szép hajókat lehet csinálni, nem kell telerakni 30 hajtóművel :)
A következőt már szebben fogom elfogni, de egyelőre még a mostaninak a szétbontása tart, ezek a heavy armor platek nagyon ellenállóak :)
Közben látom, hogy a yt tényleg berakta HD-re, simán nvidia shadowplayyel vettem fel.
szerk.: az elfordulást nem értettem, végén leszedtem minden hajtóművet, meg 1 gyrot, de még mindig csinálta, otthon láttam már csak, hogy volt még1. Eszembe sem jutott, hogy az uránt kiszedjem, mennyivel egyszerűbb lett volna :)
Ami viszont zavar, hogy az interior turret simán átlő a falon és sebez, ezt javíthatnák. Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2016.01.15. 13:39:37