Space Engineers

Katt a képre
  • reaper5687
    Ezt a fajtát használom, nagyon jól bevált, leginkább arra használom, hogy pl a fúró kicsit határozottabban mehessen, meg a bázisra landoláskor egyik se sérüljön, de raktam minden nagy hajómra, érdemes megosztva használni a saját upgradjeit, a vanilla power efficiency modullal, és akkor nem szívja le a full reaktort annyira :)
    Energy Shields
    Ezeket pedig a monitorozáshoz képernyőn:
    [/URL]
    [URL=http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=543765745]

Közben rájöttem még, hogy nem a nagy végsebességtől akad ki a játék, hanem amikor 3000 felett elkezdek kanyarodni, olyankor egy ideig próbálkozik, majd beakad, és kilép hibával, lehet eltalálok valamit, csak már nem tudja mutatni.
    Tegnap végleg leparkoltam a fehér hajómat az aszteroidában, nem tudom rávenni magam, hogy szétbontsam, így csak rögzítettem, és mindent lekapcsoltam, az új hajóm úgyse fér be a neki szánt helyére. Végleg be fogom falazni. Viszont alakul a bázis is, mindennek meglett a helye, bár lehet Refineryből kellett volna még egy kicsit több.
    Szomorúan tapasztaltam viszont, hogy az aszteroida sziklája nem zár légmentesen, így amíg nem csinálok egy lakó teret, addig muszáj sisakban mászkálnom. Hátha lesz rá mod később, vagy valami atmoszféra generátor mod esetleg. Utóbbi jobban tetszene :)