• gumikacsa
    Én is meglehetősen pipa vagyok az Scs-re, immár 60+ ember bohóckodik 2db játékon.... Már eddigi négy év alatt is be kellett volna varázsolniuk az ETS2-be teljes EU-t, felújítani az eredeti részeket, egy kis Balkán, miegymás, illetve legalább negyedévente egy új kamion.... (ami kb. 16db lenne a megjelenés óta)

Arról nem is beszélve, hogy az ATS-re fordított 2 éves fejlesztési idő alatt a szánalmas kategória, amit térkép/kamion (darabszám, testre szabhatóság) ügyben produkáltak. Megjelenéskor már javában készült Arizona, és még most is készítik, akkor el lehet képzelni, meddig fog tartani a teljes USA....
    Szóval pipa vagyok az Scs-re. Ők meg pont leszarják, hogy én pipa vagyok rájuk....

Viszont ez a kis apróság kellett a játékba, mert kb. óvodás szint, ahogy jelenleg fel lehet venni a pótkocsit, így meg pontosan kell ráállni. És bár tényleg apróság, azért szerintem nem lehet egy szinten említeni a kerékcsavarokkal, ami tényleg értelmetlen volt (az sem lett volna az, ha mellette van haladás más témában)