1572
  • Crampus007
    Egyiknél sem volt benne, direkt olyat néztem, amit már megtaláltam, Peterbilt és Kenworth. Lehet hogy későbbi kereskedésekbe lesz majd, kutatok nagyon:) Köszi a válaszokat!
  • yossarianHUN
    Mely kamionok azok? A legtöbbnél a leírásba be szokta írni a modder, hogy melyik kereskedőnél lehet megtalálni őket. Aztán vannak trükkösek, a legújabb VNL 670-hez például meg kell találni a rejtett Volvo kereskedések egyikét (asszem Vegasban és San Franciscoban van egy-egy).
  • Crampus007
    Hálás köszönet, működik!! Egy valamit nem találok, beraktam két kamiont, aktiváltam is, de nem tudom hol lehet előcsalni, megvásárolni nem lehet őket, a tuning résznél sem találtam.
  • yossarianHUN
    Igen, a játék indítása után a profilválasztó képen keresd a modkezelő gombot, ott tudod őket aktiválni.
  • Crampus007
    Sziasztok! MOD-ban tud valaki segíteni? Letöltöm szépen a scs fájlokat, berakom a mod mappába de semmi sem változik. Kell valamit aktiválni? Köszi előre is:)
  • yossarianHUN
    Egyébként ha megnézitek az ATSMods-ot, akkor látható, hogy a modderek is kezdenek kifulladni. Pár hónapja még egy-két naponta jelent meg egy új, moddolt kamion, most már jó, ha egy-két hetente, már inkább csak a különböző, szállítmányozási vállalatok logóit hordozó skinek jönnek dögivel, de azok engem speciel tök hidegen hagynak. Most már azért nem ártana valami villantania a fejlesztőknek is, mert szerintem a moddereknek is kezd elegük lenni abból, hogy látszólag csak ők dolgoznak.
  • Plata
    Az ETS2-ben is imádtam a rádiót hallgatni,ott valami angol rock rádiót hallgattam,az amcsiban meg valami amerikai rádiót,ahol állandóan 80-as évek zenéit nyomják.
  • endy papp
    Biztos hogy neked is igazad van .
    De én meg pont a rádiót @arom le maximálisan ahogy az ets2-ben is.
    Ha rádiózni akarok nem indítom el a játékot ,de még a sz.gépet sem kapcsolom be.
    A terület nekem is kevés ez nem is vitás ,de szerintem mindenki így van ezzel,majd ha jönnek a dlc-k (lehet még 1 év vagy több) és lesz benn 5-6 állam na akkor már igen.
    De sajna ez van,én már több hete leálltam ,még mielőtt teljesen megunom.....
  • Plata
    Én mod nélkül játszottam az ETS2-vel is.De abban hatalmas térkép volt változatos helyeken,sok kamion,és a kamionokra mindenféle vackokat fel
    lehetett pakolni.
    Jah igaz 1 modom volt,az amiben lehetett menni görögöországba meg afrikában.
  • SimaSuna #1083
    ETS2-ben és ATS-ben is a modderek jelentik az élményt.
    Néhány modot használva már elég élvezhető a játék.

Most itt akár a grafikai dolgokra érthetően, vagy a kamionok és egyéb kiegészítőkre gondolva.
    Nélkülük elég sivár lenne a játék.

Mondjuk modok nélkül a multi próbálja kompenzálni a játékélményt, de sajnos még sok nyomorék van...hiába is vannak adminok..
  • Plata
    Őszintén szólva nekem elég nagy csalódás a játék,az Euro truck simulator 2 után ez nagyon kevés.
    Nem rossz,de kicsit terület,kevés kamion,nulla kamion testre szabhatóság.Asszem várni kellett volna a megvételével vagy egy évet.
    Már bánom hogy nem szedtem le a netről valami warez változatot hogy kipróbáljam.
    Az egyedüli ami nagyon jó benne az a rádió.
  • yossarianHUN
    Nem akarok rosszmájúskodni, de ezek az AI járművek (és több tucat másik, a gyáriaknál sokkal jobb kidolgozású) nálam már hónapok óta bent van, mod formájában:P
  • Szabi #1080
    csütörtökön volt róla hír, hogy jönnek új útelemek, meg ai járgányok, csak lassabban haladnak mint ahogy szeretnék :D
  • gumikacsa
    Igen, így volt. Majd megjelenés után úgy egy hónappal benyögték, hogy még pár hónap...
  • yossarianHUN
    Megjelenéskor azt mondták, hogy egy-két héten belül (legalábbis Arizona). Azóta se hallani róla semmit...
  • mardal
    Vajon ez a volvo és arizona állam mikor fog megérkezni?
  • Szabi #1076

• SimaSuna #1075
    nem is lesz... :/
  • yossarianHUN
    Na ehhez még mod sincs

• TopGun
    En ennel egy kicsit szamomra fullosabbra tuningolnam a verdat, de mind1 megoldom.
  • Trend Boy #1072
    A #1068-as hozzászólásban látható gép teljes full kiépítése olyan 28 óra játék után megoldható volt. Most közel 62 óra tiszta játék után már 4 garázs, 20 alkalmazott, közel napi 25.000 dollár bevétellel, plusz amit Te teszel hozzá... azaz termeli magát már a játék...

(1646 LE plusz mindenből full tunnig - Végsebesség - 209km/ó (Már ez is túlzás és messze jár a valóságtól, de ki kell próbálni))
  • TopGun
    Igen, sajnos lemeritettem, abbol vettem a Scania -T-t kellene vagy 5M kp, hogy megvehessem es tuningolhassam a Peterbilt 389-et.
    Lattam rola videot, meg kepeket, nekem nagyon durva, nagyon tetszik!
  • xFreex
    A bank ad hitelt, aztán majd szép lassan visszatörleszted. Vagy a keretet már lemerítetted?
  • TopGun
    Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni! Van egy Scania -T modellem, de lattam egy kepet egy Peterbilt-rol szeretnek egy olyat venni, elarulja valaki, hogy lehet penzt cheat-elni? Nem szeretnek honapokig fuvarozni, amig meglesz ra a penzem es ujra sem szeretnem kezdeni a jatekot.
  • Trend Boy #1068

Texas Oil
    Utoljára szerkesztette: Trend Boy, 2016.03.23. 17:23:22
  • SimaSuna #1067

Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2016.03.23. 10:09:49
  • Trend Boy #1066
    Köszönöm, közben rájöttem, hogy meg sem oldahtó a dolog, mert a garázst és a garázs fejlesztést még meg tudod tenni, de a térképen, se a kamiont nem tudod megjelölni hová szállitsák, se a söföröd helyét nem tudod kijelölni... (így van egy kukás garázsom felfejlesztve 280e-ért )
  • Axtros
    Ugyan az az engine, ugyan az a játék, ugyan az az AI, itt is, mint az ETS2-ben! Mégis, mit vártál? Csak a helyszín és a modellek változtak, semmi más. :)
  • favi24
  • yossarianHUN

Truckception:)
  • SimaSuna #1062
    DirtyPete megszólalt :)
  • JohnBart
    Sajna kuka lesz, az új hivatalos területek ugyanis felülírják majd a modokkal berakottakat.
  • Bal0924
    Ugyan olyan hülyék az autósok, mint az EuroTruckSimulator2-ben.
    Autópályán megyek békésen és jobbról simán belém jön a barom!
  • Szabi #1059
  • Fdm019
    Már kint van steamen az 1.2-es (nyílt) béta, azzal érkezett.
  • yossarianHUN
    Igen, a következő peccsel.
  • Lacika1992
    Itt is lesz workshop támogatás?
  • Trend Boy #1055
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Hozzá tettem a játékhoz az 1.5-ös térkép mappát, így kicsit kibővült a térkép. Abban az esetben, ha keleten is "letelepedést" végeznék, azaz garázsokat építenék söförökkel, akkor az a késöbbi mentésekben megmarad majd, vagy a bővített részeken történő feljesztések, új verzió esetén kuka?

Zszs
  • favi24
    Azért kár érte...
    Jó lett volna a kamionflottát egyben látni....
    Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.09. 20:13:10
  • ikarus44
    Nem hinném, hogy meg lenne csinálva, hogy összefuthatsz, a beosztottjaiddal, hiszen sem a GTS-ben, sem az ETS 2-ben nem volt ilyen.