• fszrtkvltzttni
    Ezt szerintem nem nekem szántad...

Mutattok végre valamilyen, az időfizikával kiszámolt mérhető dolgot?

"Én azt mondom fölösleges ezekkel a dachuszárokkal vitába szállni ,olyan ostoba szinten vannak ,beszélnek itt órákon keresztül a táblára ábrákat rajzoló és közben halandzsázó videókról mert nekik az amit ott látsz kínai ,nem várhatjuk el tőlük hogy bedobva a mély vízbe értelmesen nyilvánuljanak meg .Ahogy mondod azok a táblás rajzolós videók kőkemény kvantumfizikát írnak le és én nem véletlenül küldtem neked mert láttam hogy érted miről van szó." Tudom mi a kvantumfizika, de annak nem sok köze van hozzá.

"A vitához csak annyit fűznék hozzá hogy az időfizika ától zéig ott van ingyen az interneten http://esemenyhorizont.uw.hu/tartalom.html közel 400oldal
    vagy a terembura hunok.hu és neki lehet esni olvasni és olvasás után ugatni,cáfolni,érvelni arra hivatkozva amit elolvastunk, nem pedig a nagy büdös semmibe bele kioktatni a másikat hogy bár én nem ismerem az időfizikát mer egy kurva oldalt nem voltam képes elolvasni belőle de hidd el hogy az nem úgy van ,bár azt se tudom miről beszélsz (pl vízelemek binduk stb) de én majd kijavítlak hisz az én feladatom hogy kijavítsam azt az embert egy olyan témában amiben még az alapfogalmakkal sem vagyok tisztában csupán azért mert én fizikusnak tanulok az LTÉN neadjisten 50 éves fizikaprofesszor vagyok lol." Hát tényleg hatalmas LOL. Mert ugye egy fizikus nem ismeri fel a kvantumfizikát, pedig az kő keményen az... Ti beleugathattok a kvantumfizikába, pedig láthatóan fingotok sincs hozzá, de ha ezt bárki felrója nektek, az tudatlan és olvassa el a ti marhaságaitokat. Nem, ti mutassatok valamit amire használható ez az egész! Honnan szalasztanak ennyi önkritika nélküli arrogáns idiótát? Az ilyen baromságokkal teli van az internet! Ennyire nincs semmi dolgotok?