Részvétem ,erről beszéltem. Ezekkel a vélhetően főiskolás ,fizikustanonc gyerekekkel kár párbeszédbe bonyolódni mert nekik saját tudatállapotuk van, saját fogalom értelmezőszótáruk ,és vagy elégtelen szövegértő képességük ,vagy dacból tagadásuk.
Én elsőre de utoljára próbáltam elmagyarázni az időfizikát egy belém kötő "végzett" embernek és így nézett ki a történet:
Nem értette mi az időfizika tanítása kérte hogy magyarázzam el honnan indít a tanítás, mondtam neki ez minimum 30oldal csak hogy a fogalmakat értsd ezért menj a terembura vagy eseményhorizont ige idő1 oldalra és kezd el olvasni de amíg el nem olvastad a 15 oldalig addig ne kezdj el kérdezősködni mert aki nem ismeri az ábécét az ne álljon neki novellát írni gondoltam én .
Na de nem telt el kis idő már jött is a válasz ,(ami ugyan az a színvonal volt amiket itt is alább írogatnak) -hát te hülye vagy bazmeg én ezt a szart nem tudtam az első oldalnál tovább olvasni mert ez ilyen vallásos bibliás teremtéses filozofálgatásokról ír meg vízelemekről ,és én mint a tudomány elkötelezett tagja megtanultam az egyetemen hogy van a vallás meg van a tudomány és a kettőt nem keverhetjük össze mert az biztos hogy nem tudományos ...
Visszakérdeztem mit mondtam ? meddig olvasd el és csak utána tegyél fel kérdéseket?!!!!
Szóval érzékeljük a probléma lényegét ,nehéz valamit úgy átadni valakinek aki egyébként tudom hogy nem hülye és megértené ,csak ha eldobja a kezéből a könyvet mielőtt elkezdené érteni (főleg hogy van fizikai alapismerete) mindig visszaesik a kiindulási pontra.
Figyeld meg KGY hogy szerkesztette meg azt az igeidős veboldalt ,nem egyszerű eljutni az 1 oldalra és van valami 0. oldal is ha jól emlékszem ahol a kisördög mondja hogy sikerült áttörnöd a falat vagy valami ilyesmi ,a lényege hogy csak az kapja meg a tudást aki elszántan keresi hogy hol kezdődik ez az egész.
Én azt mondom fölösleges ezekkel a dachuszárokkal vitába szállni ,olyan ostoba szinten vannak ,beszélnek itt órákon keresztül a táblára ábrákat rajzoló és közben halandzsázó videókról mert nekik az amit ott látsz kínai ,nem várhatjuk el tőlük hogy bedobva a mély vízbe értelmesen nyilvánuljanak meg .Ahogy mondod azok a táblás rajzolós videók kőkemény kvantumfizikát írnak le és én nem véletlenül küldtem neked mert láttam hogy érted miről van szó.Eszembe se jutna találomra valakinek ilyet linkelni szóval én nem sértődök meg a dachuszár megnyilvánulásán de nem is próbálom neki meg elmagyarázni mert két nyelven beszélünk.
A vitához csak annyit fűznék hozzá hogy az időfizika ától zéig ott van ingyen az interneten http://esemenyhorizont.uw.hu/tartalom.html közel 400oldal
vagy a terembura hunok.hu és neki lehet esni olvasni és olvasás után ugatni,cáfolni,érvelni arra hivatkozva amit elolvastunk, nem pedig a nagy büdös semmibe bele kioktatni a másikat hogy bár én nem ismerem az időfizikát mer egy kurva oldalt nem voltam képes elolvasni belőle de hidd el hogy az nem úgy van ,bár azt se tudom miről beszélsz (pl vízelemek binduk stb) de én majd kijavítlak hisz az én feladatom hogy kijavítsam azt az embert egy olyan témában amiben még az alapfogalmakkal sem vagyok tisztában csupán azért mert én fizikusnak tanulok az LTÉN neadjisten 50 éves fizikaprofesszor vagyok lol.
Ja és nem én vagyok akinek írtam én 3 éve ismerem KGYt volt is vele komolyabb vitaváltásom pont azért mert én sem értettem hogyan ért bizonyos kijelentéseket amiket számon is kértem (rádióhullám kapcsolatban) ,a válaszadása nem pongyola ,felületes mellébeszélés volt hanem lényegre törő érthető válasz volt de csak azért tudtam elfogadni mert előtte megtanultam az időfizikából a szakszavakat tehát értettem miről beszél . Különben nekem is halandzsázás lett volna ,ezért kell előbb olvasni és utána pofázni emberek.
basszus ennyit nem kellett volna írni el se olvassa senki pont amiről magyarázok lol