• fszrtkvltzttni
    "Hát lehet hogy nincs érettségim és nem tudok angolul", de ehhez képest neurológus-atomfizikus vagy!

"nem is értem hogy lehet tudományos nyelv" Így kevesebbet lehet rizsázni rajta. Sorry!

"de hogy te sem vagy olyan dörzsölt mint azt állítod ez egy baromi egyszerű kérdés hogy hol van a memóriád eltárolva." Nem kell tudni angolul elég, ha az ember nem agyhalott. Te tudom, hogy te az vagy, ezért segítek: Memória angolul memory és a hippocampus címszó alatt találod. De ez a memóriának csak a rövidtávú fele, a hosszútávú az agykéregben van. (És mielőtt megint beleokoskodnál, sok minden bizonyítja, hogy kétféle memória van. Közeli és távoli események felidézésekor egyik illetve másik rész aktív. Amikor a sérülések/betegség csak az egyik területet érinti, csak az ahhoz tartozó funkció esik ki.)

"Kicsit szelektív a figyelmed már olvashattad tőlem hogy csak béta azaz éber állapotra igaz hogy a tudatod háttérbe szorítja a fölösleges információkat,ezt azért teszi hogy meg ne bolonduljál mivel minden egyes pillanatban olyan mennyiségű audiovizuális +szag érzelmi stb információ megy át az "agyadon" ha ezt mindet előtérbe helyeznéd nem tudnál öszpontosítani semmire." Minden egyes ébren töltött pillanatban használom az összes érzékszervemet és nem bolondulok meg. Majd el felejtettem, én félisten vagyok!