-A lényeg, hogy ez sokkal de sokkal bonyolultabb mint képzeled,
Hát lehet hogy nincs érettségim és nem tudok angolul ami pedig a leg primitívebb nyelv nem is értem hogy lehet tudományos nyelv de hogy te sem vagy olyan dörzsölt mint azt állítod ez egy baromi egyszerű kérdés hogy hol van a memóriád eltárolva.
-Arra esetleg nem gondoltál, hogy az elektromos tevékenysége az amit öntudatnak, "léleknek" nevezünk?
De kb 2 nappal ezelőtt fejtettem ki hogy miért nem lehetsz te egy elektromos jel.
Nem hiszem el hogy ezt megkérdezted.
-Az emlékezet egy kifinomult elektromos, tevékenység,
Nem ez volt a kérdés megismétlem hátha átmegy : Hol és milyen formában tárolod az emlékeidet a testedben erre válaszolj !
Azt már helyesen megválaszoltad hogy ha előhívod az egyik emlékedet akkor az egy elektromos jel formájában átfut az agyon ,a kérdésem hogy honnan hívod elő?
Betegségekről: Kicsit szelektív a figyelmed már olvashattad tőlem hogy csak béta azaz éber állapotra igaz hogy a tudatod háttérbe szorítja a fölösleges információkat,ezt azért teszi hogy meg ne bolonduljál mivel minden egyes pillanatban olyan mennyiségű audiovizuális +szag érzelmi stb információ megy át az "agyadon" ha ezt mindet előtérbe helyeznéd nem tudnál öszpontosítani semmire.
Erre a béta állapotra igaz az amnézia és az összes szöveti megbetegedésen vagy sokkhatáson alapuló emlékezetvesztés.
Elalvás ébredés és bambulás közben alfa állapotba kerülsz , ha elalszol lesz egy théta és egy legmélyebb delta állapot (összevissza van a megnevezés ne zavarjon).
Ezekben a mély alvás állapotokban teljesen megszűnik a tudatod ,nem tudsz magadról semmit azt sem tudod hogy most épp alszol de ha úgy jutsz ebbe az állapotba hogy egy pszihiátriai hipnotizőr vezet el akkor ott kikérdezhet és bármit kérdezhet a te életedből ,az életed minden egyes másodpercére úgy fogsz emlékezni mintha akkor történne tehát nem igaz hogy sérült egy byte nyi adatod is .
Ez nem ezos ökörködés hanem klinikai tények ,és pl így működik a rendörségi nyomozás is ha valaki nem emlékszik mert sokk vagy akármi érte,nyugodtan utána olvashatsz ne nekem hidd el akinek még érettségie sincsen.