• strepsils
    Jó most a felét nem is értem amiket leírtál ezeket te adod a számba és én nem is azt mondom amit te kihallasz belőle pl sehol nem mondom hogy a te tudományod hellyett akármi mást vallást kéne oktatni csupán a toleranciáról beszéltem de úgy látom nem ez jött át.

Én a diszkriminációról beszéltem mert nagyon is újjal mutogattak és nak néhány orvosra fizikusra mikor bevallja hogy ő a biblia szerinti teremtésben hisz ,ennek ellenére jó fizikus meg agysebész.

Te szentül megvagy győződve hogy itt arról megy a vita hogy az időfizika átakarja venni az irányítást a világ felett és neked meg kell védeni a tudomány bástyáit.

Senki nem fenyeget ,amit hallasz információt azt vagy tudod értelmezni és felhasználni vagy nem ,ti láthatóan semmit nem vesztek ki belőle ,amikor valaki nem érti hogy miért áraszt múlthullámokat a forrás és nem tudja értelmezni a függvényt az így járt .Én pár nap alatt megértettem a források működését csak krvára nincs programozói tudásom hogy hogy induljak el hova írjam be a paramétereket így marad a körző vonalzó ,így is kilehet szerkeszteni egy pillanatképet ,KGY is így kezdte papíron szóval nem értem mit nem lehet ezen érteni.

Én el is kezdem kiszerkeszteni a neutront aztán majd eljutok valameddig ti addig gondolkozzatok mi az az idő :)