Ahoy#317
Még a Viktor is hagyná, mert leszarják. Ők nem ezzel foglalkoznak, hanem a hatalommal. De ebbe, ahogy a szerinted cionisták által vezetett keresztény egyházba te vagy én nem látunk bele, mert apró porszemek vagyunk. Úgyhogy ezt a témát hagyjuk.
Újra felteszem a kérdést, mert láthatólag nem olvastad el. A teóriátok szerint, ősi tudás van felhalmozva mindenhol, mindenben elrejtve. Akkor miért nem találták meg ennek a hatalmas tudománynak a tárgyi bizonyítékait? Valaki csak alkalmazta volna ezeket, nem? Baromira szeretném én is, állati jó lenne megtalálni egy űrhajó romjait mondjuk 10000 évvel ezelőtt. Imádtam a Csillagkapu c. scifit, (na azt elemezzétek ki) és tökjó lenne ha valóság lenne. Sajnos viszont nem így van! Lehet álomvilágban élni, csak ez max a lelkednek jó.
"Csak egy példát mondok : A közoktatásban résztvevőknek folyamatosan 1-14 osztályig utána egyetemen azt a világképet sugallják hogy higgy az evolúcióban és nézd le azokat akik valami másban hisznek mert az hogy Isten teremtette a világot az egy iskola padjában nem elfogadott..."
Arra nem gondoltál, hogy milyen mérnökök, biológusok és orvosok lennének, ha tudomány helyett vallást oktatnának? Semmilyenek. Te leszólod azt a tudást, amiért most éppen itt ülsz, és ez a félelmetes! Minden mérnöki eszköz amit használsz, minden orvosi eredmény amivel meggyógyítottak a kibaszott iskolapad, kibaszott tanai miatt történt. Vallással egy áramkört nem tudsz összerakni. Evolúció és biokémia helyett meg oktassunk teremtésfilozófiát. Bravó!
Még szerencse, hogy sok vallásos ember, nem olyan mint te. Köztük a katolikus egyetem egyes professzorai is, akik puritán keresztényi életet élnek, mégis az életüket a tudománynak szentelték, és nem keverik a kettőt. Vagy itt van pl Jedlik Ányos, egy bencés szerzetes, gyakorlatilag a villanymotor feltalálója, és elképesztő technikai forradalmat indított be a világban a találmányai révén. A vallása lehet hozzásegítette az eredményei eléréséhez, mert emiatt szerényebb és szorgalmasabb életet élt 95 évig. DE nem a bibliából találta ki a villanydelejes forgonyt!