• strepsils
    A kedvencem a kocka elemzése.

Amit a 314 ben felvázoltál azt úgy hívják hogy dogmatizmus és lehet hogy neked nem tűnt fel de pont ugyan úgy igaz a te táborodra mint az ezós táborra .
    Csak egy példát mondok : A közoktatásban résztvevőknek folyamatosan 1-14 osztályig utána egyetemen azt a világképet sugallják hogy higgy az evolúcióban és nézd le azokat akik valami másban hisznek mert az hogy Isten teremtette a világot az egy iskola padjában nem elfogadott ,így aki mégis ebben hisz de megfélemlítésben és hátrányos megkülönböztetésben kell kijárnia az iskolát ahol jobban teszi ha megtér erre a másikfajta világnézetre mert ha nem az eolúciónak bólogat akkor kiközösítik a társai mert ez a tömeg elvárása.
    Így működik a tömegpszihózis.
    Úgyhogy én nem beszélnék legnagyobb bűnökről egy olyan tannal kapcsolatban aminek még a halvány esélye sincs arra hogy valamikor iskolai tananyag lesz .
    Ez úgymond az én bűnöm hogy ezzel foglalkoztam érettségi helyett (ami meg nem igaz mert pénzkereséssel foglalkoztam...)és nem kell félteni engem ,eddig még csak a lakásomat írattam rá az egyházra de jövő hónaptól a fizetésem 30% át is oda utalom felnőtt ember vagyok :D

313 abszolút mindenáron a te nyelveden akarod értelmezni a tudást ,a valóságban nem létezik olyan hogy kvantumfizika meg matematika ezek tan tárgyak.
    A 60 éves bácsika nem azt olvasta ki az ábrából amit egy iskolapadban a tábláról leolvasol , ő csak azt tudta hogy ez valami fontos hagyomány mert őseitől ezt tanulta és hozzáfűződik egy mesetörténet ami persze tök értelmetlen és szürreális ,ezért létezik még ma is mert ha azt tudta volna hogy ez a x+z*d+cs-dfd/e akármi függvény akkor már rég eltakarították volna a kedves vezéreink .
    Csak egy pici logika kéne a megértéséhez szerinted melyik viktátor hagyná annyiban hogy a palibácsi teremtési függvényeket írogasson fel a kerítésre? A tudás hatalom a tudás fegyver és a tudás pénz még az is amivel látszólag nem tudsz mit kezdeni most.