• strepsils
    #299
    Milyen ferdítés? Látom nem vagy képben kb két hete arról beszélek hogy ezek az ábrák csupán síkmetszetek ,a hat forrás végtelenségig köröz te meg szemből nézed és lerajzolod a jövő nemzedéknek a látott ábrát ,ez a lényege ezért szimulálja a program de te nem tudod előre hogy mi lesz belőle mert szabályok vannak .

    Az időfizikát ne hasonlítsd a gyakorlati fizikához ez nem arról szól hogy bele tudsz nyúlni az anyagba és létrehozol más anyagokat ,nincs semmilyen eszköz amivel jelenleg az atom elektronhélyait megtudnák változtatni legalábbis az időfizika nem állít ilyet ez csak arra jó hogy lásd mi történik egy neutron alatt.

    pc

    Ehez nagyon erős számítógép kell és nem te találod ki előre hogy mi fog történni ezért nem is tudod fejből hogy milyen elrendezésben kell megindítani a szimulációt hogy az fölfejlődjön pl egy neutronná .Ha eljutnak odáig hogy meglesz akkor sincs semmi csak látsz egy 3d képet és elcsodálkozol hogy nini így néz ki egy neutron hullámmodell szerint de hogy ebből milyen hasznod lesz azt nem tudom.

    A hasznot ők is csak ilyen térmanipulációs távbeszélőkkel képzelik el ahol nincs szükség a mai antennákra és fénysebességre a komunikációhoz.