Irasidus#27
" Én az időfizika felőli kvantummechanikát másfél éve tanulom, és megértettem általa a téridő működését, az anyag működését, és ami azon túl van. ... dőfizika olyan egyértelműen elmagyarázza mindezt, hogy mindenki fel tudja fogni, aki akarja. "
A fizika már régen nem olyan, hogy "mindenki fel tudja fogni aki akarja" előképzettség nélkül nem megy... és hozzászólásod alapján, te csak fantáziálsz. Tévedek? Csak egy példa: az ősrobbanás szerinted csak tipp. Ok, csak éppen a bizonyítékok meg az mutatják, hogy nem az. Az ősrobbanás létrejötte (oka) megint más kérdés, mint az, hogy megtörtén vagy sem. A Nap is létezett, - azelőtt is - hogy tudták volna hogyan keletkezett, vagy hogyan működik. Arrogancia mit...
"Strepsils által linkelt videókban kőkemény kvantummechanika van. Annyira kemény, hogy a kvantummechanikát nem világosan értő fizikusok innen értik meg, hogy működik az N-dimenziós tér! Tudod, hogy ez mekkora dolog? Nem? Sejtettem."
Az elején még azt állítottad, hogy bárki megértheti, most meg azt, hogy annyira kemény, hogy csak egy videóból érthető meg, és a fizikusok sem az egyetemen tanulnak fizikát, hanem a youtubról. Nem érzed, hogy ez a mondat mennyire false? Nem, és ez szomorú.