resystance#26
A természet le se sz*rja, hogy a relativitás-elmélet mit engedélyez. Ha összejön 1000 általad tudósnak vélt tippelgető és aláírnak neked egy akármilyen baromságot, neked onnantól az lesz a valóság? Na ezt kéne felfogni, hogy a természet nem így működik. Lehet szidni a stílusomat, de a szép szót nem mindenki érti.
A valóságot kicsit se érdekli, ki mit hisz el belőle. De fel lehet fogni. Ha a kvantummechanikai kísérletek, melyek mérésekkel bizonyítottak (EPR jelenség), és ezek szerinted nem bizonyítottak, akkor bizonyítás alatt teljesen más tevékenységet értünk. Tudom, hogy neked hiába magyarázom ezt, mert papír-hívő vagy. Nem gondolsz utána semminek, csak elhiszed, amit sokan mondanak, nem pedig azt, amit megértesz, mert az minek, ha vannak sokan, akik állítólag tudják... EZ, amit te csinálsz, hit. Dogmákban való vak hit. Én az időfizika felőli kvantummechanikát másfél éve tanulom, és megértettem általa a téridő működését, az anyag működését, és ami azon túl van. Elképesztő arrogancia kellhet ahhoz, hogy valaki azt gondolja, egyszer csak tudatra ébredt az anyag! De ez nem baj! Gondolj kicsit visszább, hogy a tippelgetők által összehazudott ősrobbanást mi hozta létre?? Honnan volt az az elképesztő anyagmennyiség, nyomás és hőmérséklet?!? Ha valahonnan jött, akkor azt mi hozta létre?? (Az ősrobbanást egyébként a katolikus egyház elnyomása céljából találták ki, de tudom, számodra ez nem bizonyított. De ha ennyire érted a fizikát, mondd már el, hogy maradt az ősleves egyben!?) Az időfizika olyan egyértelműen elmagyarázza mindezt, hogy mindenki fel tudja fogni, aki akarja. Még a szőkék is! Nem tudom, te milyen fizikát ismersz, mert bizonyított a fénysebességnél gyorsabb részecskék létezése, tachionoknak hívják őket, nézz utána!
Strepsils által linkelt videókban kőkemény kvantummechanika van. Annyira kemény, hogy a kvantummechanikát nem világosan értő fizikusok innen értik meg, hogy működik az N-dimenziós tér! Tudod, hogy ez mekkora dolog? Nem? Sejtettem.