• strepsils
    #214
    Inkább arra böfögjél hogy miért egyeznek azok az ábrák amit egy fügvény generál 2004ben a töbszáz évvel ezelőtt a stílizált díszítőmintának mondott faragványok mintájával?
    Szerinted ki volt előbb Kisfaludy kitalációja vagy a szegedi dóm ?
    Várj kitalálom ,a ti logikátok alapján Kisfaludy éveken át gyűjtötte a mendemondákat és ezeket a mintákat pl amik a gabonakörökben is megjelennek és ördögi tervét beváltva megkérte fiát írjon rá egy olyan programot ami néhány feltétellel kihozza ezeket a képeket a 3D s ábrákból.
    Ti jogosan érdemlitek ki az ostoba demagóg jelzőt mert vallási fanatizmusról beszéltek miközben pont KGY az aki az előadásaiban is elmondja NE szó szerint értelmezd a vallási szövegeket ,azok csak folyamatábrákat írnak le ,a kvantumfizikát írják le olyan szövegezéssel ami százévek múlva sem torzul el miközben a hétköznapi és tudományos szakszavak kihalnak. Az hogy most a kis életedben érted a tudományos kifejezéseket nem azt jelenti hogy kétszáz év mulva jön egy barom aki eltörli ezeket a tanokat és feledésbe merül. Ezért van a bibliában kikötve hogy egy betűt sem szabad megváltoztatni benne ,nem azért mert amúgy értelmetlen vallási fanatizmusnak tűnő mesének néz ki ,pont ez a lényege az információ bebiztosításának.
    Nem is tudja előre leprogramozni hogy milyen mintát szeretne generálni!

    CSak kísérletezés és a teremtésmítoszokban található számok kúpszögek alapján lehet elérni azt hogy egyező térbeli vagy síkbeli mintát rajzoljon ki ,akkor viszont ugyan azt a dávidcsillagot vagy szivet vagy lótuszvirágot generálja amit ezer évvel ezelőtt azok a primitív vallási fanatikusok kőbe véstek.
    Aludjatok tovább.