Igerem nem szolok hozza ehhez a topichoz tobbet, pedig a fenylassitasrol kerdeznek, de nem erdemes itt.
"Meggyőzni soha nem fogod tudni, ő magára úgy tekint mint az egyedüli igazság forrására. Aki mást mond az téved vagy hazudik. Ennyi. "
VS
"a küldetéstudat rajtam kívül mindenkire igaz lehet itt ,különben mi készteti freszkutrtusrct hogy mindenáron kijavítson." (legfontosabb reszlet: rajtam kívül mindenkire")
Strepsils, azt hittem korabban, hogy olyan ember vagy aki szereti a tudomanyt, de eltevedt kicsit, de be kell latnom tevedtem. Strepsils, Te hivo vagy, akit semmivel sem lehet meggyozni, minden ami neked ellentmond, de szamitasokkal es meresekkel alatamasztott azt egyszeroen lerazod magadrol, nem foglalkozol vele. Apam mondta nekem kisgyerekkent, hogy hit ellen nem lehet ervelni, akkor nem ertettem mit is mond valojaban, most mar tudom. Ha masra nem, erre jo volt ez a topic szamomra.
Tenyleg ez az utolso hozzaszolasom nem is kell valaszolmod ra, eleg, ha magadban megvalaszolod:
-Sosem lattal Uran atommagot, de az eromuvek mukodnek azert nem? Ha igen HONNAN TUOD??? Lehet, hogy szennel mennek, nem voltal meg benne akkor?
-Sosem lattal semmilyen atommagot akkor HONNAN TUDOD, hogy van-e egyaltalan MRI gep a korhazakban? Lehet hogy csak eros gyertyafeny vilagitja at a koponyat es azt fenykepezik le. Honnan tudod, hogy nem igy van?
-Sosem lattal elektront Akkor HONNAN TUDOD, hogy miert volt kepe a regi csoves TV-knek? Lehet, hogy gyors diavetito volt benne, azzal alkottak kepet. Honnan tudod, hogy nem igy volt az en TV-m ben?
-A szamitogepem alkalmaz lezert, de sosem hittem a kvantummechanikaban, akkor honnan tudod, hogy nem csak egy sima gyetyafeny? Az en gepemben gyertya van, HONNAN TUDOD, hogy nem?
Sorolhatnam meg, de ha ennyibol nem erted, hogy milyen az ervelesed es hol a hiba benne akkor komoly baj van.
U.I.:
HONNAN TUDOD??? Az nem is annyi mert én tudom hogy 165400001 éves kiszámoltam.
Amugy pontosan 165389125 eves, 9 honapos, 11 napos es 15.6894231 oras. (Termeszetesen az iras pillanataban volt annyi, most mar kicsit idosebb)
Hogy honnan tudom? En teremtettem, azota merem! HONNAN TUDOD, hogy nem igy van?