Teljesen OFF topic lesz, de nem birom magamban tartani! Bocsanat!
Ez nem semmi! Nem tudom eldonteni, hogy amit irt KGY az vicc vagy komoly, de remelem komoly mert viccnek kicsit eros! :-)
"Ez pontosan akkora mint a hold." Olyan apróságok véletlenül se zavarják meg, hogy az a terület sokkal később keletkezett, mint amikor a Föld a Holddal ütközött. De Kisfaludi ehhez is ért, és ott a bizonyíték: "tudjuk a Hold átmérőjét, tessék megcsinálni a kísérletet". "Pattogott, kacsázott az óceánban."
A Hold tobb milliard eves, hol volt akkor meg Atlanti ocean?????? Tektonika nincs meg neki, vagy azt is tagadja? A Hold 13 000 eves?????? Azta. Erre nem tudok mar mit mondani.
Link
Annyi, hogy az angol forditasi hiba miatt nem 4.4 Billo, hanem 4.4 Milliard
Egitest becsapodasakor lehul a masik.... Fel nem foghatom ez mibol jott ki neki.
Csak szamoljatok kicsit E=(1/2)*(m*v^2)
El sem tudom kepzelni hova fejlodhet meg a semmittudas, a hulyeseg tanitasa:
"19 éve tanítok az Universum Universitas Szabadegyetemen"
Ebbol lehet diplomat szerezni? UGYE NEM!!! Kerlek nyugtassatok meg! Mar ertem miert lehet megvezetni az emberelet peldaul a csoda gombakkal, homeopatias dolgokkal, meg csoda lampaval, takarokkal. Mint korabban mar irtam az ilyen eloadokat es eladokat nem erdekli, hogy mennyi beteg ember allapota fordul rosszabra? Korabban kifejtettem itt, hogy mi tortenik, ha valaki elhiszi, hogy a csodalampa 300 000 Ft-ert megyogyit mindenbol, nem ell tobbe gyogyszer. Mi tortenik, ha az idos konnyen megvezetheto es szegeny ember (konnyebben mint par laikus, de fiatalabb) nem fogja tudni fizetni az eletmento gyogyszeret, ki lesz a felelos? Az ilyen KGY szintu eloadok akkora karokat okoznak (persze nem kozvetlenul) a tasradalomnak, hogy el sem lehet hinni! A kuruzslast buntetik, akkor az ilyet miert nem?
Lehet ki fogjak moderalni amit irtam, de szerintem az internetrol nem az en velemenyemet kell torolni, hanem az ilyen nepbutito ostobasagokat terjeszto videokat.
Csak remelni tudom, hogy nem okoztok eddig visszafordithatatlan karokat.
Lehet kicsit eros volt amit irtam, de felbosszantott kicsit, elnezest, ha valakit megbantottam volna.