• Ahoy
    A függvény érdekelne engem is, illetve az időfizika matematikai háttere.

Végigolvastam az eseményhorizont "szakszótárát". Természetesen matematikának nyomát sem találtam benne.

Az lenne a kérdésem, és kérlek őszintén válaszolj rá, mert látom, hogy érdekel valójában a 'fizika'. Szóval egy ilyen eseményhorizontos fogalomtárból, illetve magában az egész időfizikában lévő scifi és vallásos/filozófiai dolgok hány százalékát HISZED el? Tehát ha olvasol ilyeneket, hogy térugrás, térhajtómű, hatodik dimenzió, űrlétra, ssillagközi pontos idő transzponder, csillagdémon, angyal, szellem, asztráltér, időablak, kronovizor, időtrimmelés (térugrásnál) stb stb csak párat kiemeltem. Szóval ha ilyeneket olvasol, nem fordul meg a fejedben, hogy ezt feltehetőleg egy scifi és fantasy függő egyetemista írta hobbiból? Ha ez az oldal és vallás ilyeneket állít, ami láthatóan mese kategória, akkor mennyire hiteles tudományos forrás?

Mindezt csak azért írtam, mert állítólag az eseményhorizonton létezik az időfizika matematikai függvénye. Ez pedig nem igaz. Az írásoknál a matematika résznél teljes mértékben filozófiai értekezések vannak. Ám ha mégis én nem találtam, akkor javíts ki kérlek!