Képzeld én is észrevettem ezt az ellentmondást az én állításommal ,ez a relativitás elmélet értelmezése szerint van így és azért mert ott mindig a másik xt ből nézve értelmezi a saját mozgását .Nem véletlenül írtam amikor felrajzolja a fekete és a zöld xt DGY és azt mondja ,ami az egyik kr ben magasabb sebesség mint 1c az a másikból nézve időutazás visszafelé" és erre írtam hogy onnan tudod hogy a fekete mozgott ,hogy ha találkoztok kevésbé öregedett márpedig ez csak úgy lehet ha menetközben lelassult az idő je.
Az nem vita tárgya hogy a relelm nem is mondhatná hogy lelassult az idő je mivel ott xt ként értelmezett persze hogy szimmetrikus a két xt viszonya.
Meg ha nem tűnt fel ti a gyorsulás lassulással magyarázzátok ,meg a fordulással hogy mégiscsak időlassulást szenved a mozgó fél .
DGY is a forduláshoz teszi azt a pillanatot.
Akkor te miben hiszel ,hogy a g hatás lassítja le az óráját? Na hát ugye költői kérdés mert valami lelassítja az a valami meg a saját 0 hoz képesti mozgása bár ilyet nem értelmez a relelm ,az mégis ott van különben nem létezne idődilatáció.
Az időfizikához meg alapból nem értesz ,azok továbbra sem kitalált rajzok hanem egy függvény generálja amit már ezerszer leírtam vagyis van matematikája sőt csak az van ,nem pedig rajzok és szövegelések ilyet csak az mond aki életébe először lát ilyet és faliképnek nézi.
Maximum de el nem érhető maximum a fizikában .Az időfizikában az időkiáradásra vonatkozik és ott a kiárasztó forráspont elérheti de törvényszerűen még többszörösen is meghaladhatja ezt a "maximumot" .Lényegében ott nem maximum hanem 1 az értelme ,kiáradási állandó.