• fszrtkvltzttni
    Megmondtam, hogy ne okoskodj, te funkcionális analfabéta! Nem mondtam, hogy össze kell adni őket! Azt se mondtam, hogy bármekkora lehet a sebesség!
    Nem vak vagy, hanem értelmi fogyatékos!
    "és a képzettségedet mutatja hogy a fénytörésre sem tudsz magadtól válaszolni mert te sem tudsz többet mint visszamondani a wikipédián ami van rizsa." Mire válaszoljak, te szerencsétlen nyomorék, ahhoz talán kérdést kellene feltenned, nem gondolod?
    "idő fordítottan arányos a mozgással na jó ülj le fiam egyes" A forditottan arányos az IQ-d az életkoroddal. Mondom, hogy középiskolás fogalmakkal nem vagy tisztában. Ha két mennyiség szorzata állandó, akkor azok forditottan arányosak.
    "Nem véletlenül írtam a példát:pl 500km/h +1900km/h=2399,99999999804km/h az ütközési sebesség.
    =0,000002223760635c ez tényérték bocs."
    Ez is mutatja, hogy mekkora nyomorék vagy. Ha szembe haladnak egymással, akkor az egyik sebessége pozitiv, a másiké meg negativ, te szerencsétlen balfasz. De ez már általános iskola bakker..., komolyan mondom, ritkán találkozik az ember ilyen hülyével mint te. Tanultál te egyáltalán bármit is iskolában? Elvégeztél egyáltalán bármilyen iskolát?