A barátkozással nincs probléma, van legalább 20-25 olyan barát, aki gyakran játszik, a Uplay Launcher-ben látom is, hogy ki van épp játékban (játék közben is a második monitoron), de szinte képtelenség velük egy layer-be kerülni. ~Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor sikerült:
2× gduck007, 2x vwgolfgaben, 2x Sir_Hedge és 1x Darkkoi, velük tudtam együtt gurulni. Rajtuk kívül 1x Szabi, de kb. fél perc után lefagyott a játék, 1x GeRI0104, szintén pár perc után lefagyott, amikor egy harmadik valakit hívott be a crew-ba és pár napja néhány másodpercre egy layerben voltam SIXNIN3-al, de ez tényleg csak 3-4 másodperc volt, aztán el is tűnt. Konkrétan ennyi.
A december elejei megjelenés óta ezt nem mondanám jelentős mennyiségű találkozásnak, pedig majdnem minden nap játszok vele. Random idegenekkel gyakran találkozom freeride-ban és PvP-ben is, tehát nem gondolnám, hogy valami rosszul van beállítva nálam.
Amiket gyakran raktok képeket a fórumba, hogy 4-5-6-7-8 játékos egy képen, v. együtt faction mission-ben, ilyesmi… azt csak (kicsit irigykedve) nézem.