A box béta 399935-öes build alatt fut, ebben még nincs tükör :( Nem értem sokaknak mi bajuk a grafikával, szerintem iszonyat szép a játék, ma pl. egy órát autózgattam a Grand Canyon környékén :) #4635 képek nem buheráltak, simán lehet ilyeneket lőni. Most épp áll a játék és a játék automatikusan forgatja a kocsi körül a kamerát. GYÖNYÖRŰ :D
Hibába nem nagyon futottam bele (egyedül a kocsi megtett kilométere állítódik el random, de ezt még nyomozom, pontosan mikor) nagyon stabilan fut a játék, PC-s béta hibáit már nem találom ;)
Viszont számomra még mindig problémás az ONLINE rész :( Van pl PvP event (gondolom ez a Player vs Player rövídítése lenne). Itt a public részben "free to play" 4 játékos játszhat együtt, "faction vs faction" is lenne, itt meg gondolom két crew 4-4 játékosa játszhatna együtt. Valószínűleg ezért is lehet egy Crewban max 4 játékos. Na szóval ez a 4 játékos limit BORZASZTÓ :(
Norby646: most próbáltam, lankás hegyoldalon lefelé (úton próbáltam, de a hegyoldal meredekebb) is magától megáll, olyan mintha motorfékezne. Ilyen bivaly autóval még nem mentem, de nem hiszem ennyire megfogná a motorfék. (automata váltó) Érdekes...