13251
-
Ratrak #4697 Nah, most látom csak, holnap jelenne meg a játék, ha nem tolták volna el dec. 2-re...
-
Ratrak #4696 jók ezek a videók!
Egészen elkapott a feeling!
Ettől még továbbra is úgy gondolom, hogy versenyre elég a 4 fős crew, krúzra meg a 8 fős layer a userek 99%-ának. Neked lehet, hogy nem, mert sok a haverod, respect! Én a hülye időbeosztásommal örülök, ha találok majd ismerős arcokat néha. :( Amúgy meg úgyis tök mindegy, hogy melyikünk mit gondol, az lesz, amit leprogramoznak... ;)
-
Szinte állandóan tele volt a 8-as layer :)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.10. 20:22:13 -
a kettő még nem zárja ki egymást :D -
NEM!
Alul írta is hogy online játékosok keresése ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.10. 20:01:23 -
jé, lehet a Skyline-ra 370Z felnit rakni... remélem a régi mustang-ra is mehet majd az új felnije :)
-
-
Plusz ugyanúgy lehet szűrni barátokra, mint, ahogy a tdu-ban is lehetett... -
Királyok ezek a videók annyira meghozza az ember kedvét a krúzoláshoz :D -
De :D -
Meridius #4687 Azok nem kamu AI botok voltak, hogy ne érezd magad egyedül?:D -
"térkép módban max. 1-2 online játékost mutatott random elszórva az ország két végében."
Játék indítás után ugye a térkép jelenik meg. A mostani bétában dugig volt online játékossal. És persze játék közben is. Szóval szerintem javítottak rajta ;) -
”…Nekem inkább az nem világos, hogy hogyan fogunk "egymásra találni" a játékban, ha egyszer eldöntöttük, hogy oké, most csapatunk egyet…"
Pedig ez pofonegyszerű: mind a négy ember odamegy egy megbeszélt helyre (ekkor kb. 0.0000001% az esélye, hogy "látják" is egymást) és kilépnek a játékból, majd újra elindítják a játékot, ekkor már van némi esély, hogy tényleg látják is egymást.
A tükröt leszámítva az egész játék teljesen rendben van, kivétel a multiplayer rész, az a bétában szánalmas volt, térkép módban max. 1-2 online játékost mutatott random elszórva az ország két végében. Ténylegesen összetalálkozni valakivel kb. szökőévente egyszer lehetett, ha nagyon-nagyon nagy szerencséd volt.
Én addig biztosan nem veszem meg, amíg ki nem derül, hogy kijavították-e ezt a végleges változatban. Legfeljebb egy héttel később kezdek vele játszani, de inkább kivárom a korai játékosoktól az infót, hogy megy-e a multiplayer.
Utoljára szerkesztette: chase, 2014.11.10. 14:08:54 -
-
Rev Hard #4683 Én lock alatt az értem hogy onnantól kezdve nem dobál szét a szerver, nem azt hogy még azt is látom ki mikor megy szarni, az nem érdekel. -
Azért indul 4-ről a számláló mert 4v4-ben jön ki a 8-as layer. -
Rev Hard #4681 Ennyire nem működőképes a 4 -nél több fős műsor. Jól figyelj !
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.11.09. 23:22:39 -
Így legyen, de ha jól rémlik a PC bétában is a Crew segítségével tudtuk magunkat össze lockolni ;) Meg invite volt a Crewba. Na mind1, a lényeg, hogy szerintem zseniális a játék :D -
PvP versenynél lehet private session és a free to play résznél se tudom miért 0/4-ről indul a számláló, mivel ott is 8 fő lehet (mint kiderült).
A 4-es limitet a krúznál keveslem én is, de ha a másik 4 fő is kiszűrhető valahogy, akkor nem lesz gond, a 8 fős krúz az már egy jó dolog ;) Sajna tesztelni ezt nem volt időm, mert XO-n nem voltak bétás haverok és nem is tudtam sokat játszani, mert eléggé náthás vagyok :( Amúgy szerintem a 12-fős multi már elvárható lett volna ;) -
Rev Hard #4678 Mert ? Mint ha nem a TDU1-2 -vel játszottál volna évekig. Lesz egy join gomb a végleges játékban (az egyik official videóban mutatták), azt majd ugrálunk a másikra ahogy eddig jól megszokhattuk. Az hogy most bejött ez a crew dolog nem jelent semmit, ha nem fog kiterjedni a másik lockolására és az isolate -re akkor meg egyáltalán nem lesz jelentősége. Én tudok úgy is gurulni hogy nem lóg a fejem fölött az a szar. -
Ratrak #4677 Most nem védeném a mundér becsületét, de szerintem a 4 fős crew-k amúgy pont ideálisak. Az a gond, hogy ez így limittel szerepel, mert így lehet miatta nyavajogni. De igazából annál többen nem nagyon tudnának hatékonyan együttműködni, úgyis szétszakad a banda! Ez nem egy pálya-szimulátor (ahol mindenki egyfele megy, vannak versenyszabályok, stb, stb, stb.), ha meg mindenki elindul összevissza (vagy mondjuk leesik a hegyről, frontálisan ütközik egy szembejövővel, beesik két ház közé, stb), abból csak káosz lesz. Egy krúznál valóban gond a 4 fős limit, sehol máshol (értsd: versenyek, játék-küldetések) nem igazán az, ha belegondoltok. Komoly szimeknél sem jön össze minden alkalommal 8+ fő (ligákat hagyjuk, az más sztori) egy ilyen light alaphangulatú játéknál nem gondolom, hogy a kezdeti kb. 1 hónap lelkesedése után sokaknak komoly hátránya lenne a limitből. Csak bosszantó, hogy VAN, tudom... :) De valszeg elég bonyolult programozói feladat lenne megoldani egy ilyen szabadságfokú játéknál az ennél több szereplős működőképes multiplayert. Hangsúly a működőképesen, meg a szabadságfokon. Nekem inkább az nem világos, hogy hogyan fogunk "egymásra találni" a játékban, ha egyszer eldöntöttük, hogy oké, most csapatunk egyet, valamint, hogyan lehet majd megoldani, hogy csak azok jöhessenek, akiket szeretnénk - az ellenfél csapatba is akár. (jelszavas layer-alkotás?!) De gondolom nálam sokkal okosabb és főleg hozzáértőbb emberek dolgoznak ezen, megoldják valahogy... :)
A tükör tényleg gáz. Sajnos, erre nem lehet mit mondani, egyszerűen így gagyi és zavaróan gagyi. Ha jól emlékszem, a DriverSF-ben sem volt rendes tükör, de ott megoldották, hogy ne legyen zavaró (kb. ne tűnjön fel), és ha már a banda egy része onnan jött, hozhatták volna magukkal a tudást is... ;) -
Na most 5-en voltunk, akkor az x/4 nem tudom mit jelent, lehet minimum 4 fő kell a versenyhez?
UI: nem mert most meg 2-en vagyunk XD, Nem értem én ezt :D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.09. 22:03:55 -
"Sose indulj útnak egyedül"
Jól hangzik, de sajna ez a 4 játékos + 4 "véletlen" limit engem nagyon aggaszt... Meg online verseny 4 fővel. NEVETSÉGES! Nekem a multi részével kapcsolatban még mindig komoly fenntartásaim vannak... Remélem kellemesen csalódom majd :) -
Meridius #4674 fun fact: még a GTAV-ben is részletesebb a visszapillantó:D
A reklám pedig meglep, eddig nem volt hagyománya az ilyesminek.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.11.09. 21:15:25 -
A PC-s bétában külső nézetben sem volt tükör, ha jól emlékszem ugyanaz a tükröződő szürke szar volt. -
remélem nem cseszem szét az oldalt ezzel a képpel, ezt ma készítettem Budapest Tímár utca hév megállónál, kicsit meglepődtem még sosem láttam játékról óriás plakátot, feldobta a napom, a minőségért bocsi
-
Én teljesen manuál váltóval (h-váltó+kuplung) játszottam, és úgy tapasztaltam ezt a dolgot. Pc-s bétáról van szó, lehet azóta javítottak rajta. -
Rev Hard #4670 Amikor toltam a PC bétát én sem vettem észre hogy magától fékezett volna az autó, a manual váltó nálam alap. -
Na megnéztem, MANUAL váltóval nincs lassulás, ezek szerint AUTOMATA váltónál, ha nem adsz gázt, akkor automatikusan visszaváltogat. Szóval MANUAL váltót kell használni ;)
fatal: A poén csak az, hogy külső nézetben működik a visszapillantó. Szerintem belső nézetben is rárakhatnának egy ugyanilyen "elmosott" visszapillantó nézetet. Jobb lenne mint a mostani szürkeség ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.09. 18:05:53 -
A megtett kilométer a pc-s bétában is bugos volt, szerintem az szándékos.
Tükör nem lesz egyelőre. -
A box béta 399935-öes build alatt fut, ebben még nincs tükör :( Nem értem sokaknak mi bajuk a grafikával, szerintem iszonyat szép a játék, ma pl. egy órát autózgattam a Grand Canyon környékén :) #4635 képek nem buheráltak, simán lehet ilyeneket lőni. Most épp áll a játék és a játék automatikusan forgatja a kocsi körül a kamerát. GYÖNYÖRŰ :D
Hibába nem nagyon futottam bele (egyedül a kocsi megtett kilométere állítódik el random, de ezt még nyomozom, pontosan mikor) nagyon stabilan fut a játék, PC-s béta hibáit már nem találom ;)
Viszont számomra még mindig problémás az ONLINE rész :( Van pl PvP event (gondolom ez a Player vs Player rövídítése lenne). Itt a public részben "free to play" 4 játékos játszhat együtt, "faction vs faction" is lenne, itt meg gondolom két crew 4-4 játékosa játszhatna együtt. Valószínűleg ezért is lehet egy Crewban max 4 játékos. Na szóval ez a 4 játékos limit BORZASZTÓ :(
Norby646: most próbáltam, lankás hegyoldalon lefelé (úton próbáltam, de a hegyoldal meredekebb) is magától megáll, olyan mintha motorfékezne. Ilyen bivaly autóval még nem mentem, de nem hiszem ennyire megfogná a motorfék. (automata váltó) Érdekes...
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.09. 17:36:32 -
Volt automata fék, persze nem olyan, hogy 100%-ban fékez, de kormánnyal már zavaró. A baj az vele, hogy nem lehet finoman elindulni és pontosan megállni, mert nem te fékezed az autót hanem a játék. Fel is vettem, csak nincs kedvem gigákat töltögetni a youtube-ra, főleg ha eddig nem raktam fel. :D -
Meridius #4665 "We're aware of everyone wanting the mirrors to work, but right now performance is an issue. Hopefully with time, as console optimization improves we'll be able to get that in. Once we can implement mirror functionality on all platforms, we will."
Magyarul = nincs tükör, mert konzolokon nem lenne meg a fix 30fps. :) -
A tükörre azt ígérték hogy nem marad így, automatafékre nem emlékszem hogy lett volna a PC-s bétába, főként gempadoztam, de mentem egy 5oras kormanyos kruzt is, az irányítás szerintem rendben volt már akkor is, azóta állítólag picit driftelősebb lett -
Elég érdekes "teszt", az biztos. Sajnos, nem volt alkalmam kipróbálni, és egy-két hónapig nem is lesz, mivel a gépigénye egyszerüen körberöhögi a gépem. De, azért 1-2 dolgot észrevettem.
Nagyon szánalmas megoldás, hogy a tükör egy vakablak, belső nézetben. Inkább lenne "elállítódva" és mutatná a kari arcát, tetőkárpitot, mindegy. Olcsó megoldás lenne, de a mostani SZÁNALMAS. (Pláne gépigény tekintetében)
Megintcsak nem lett megemlítve, hogy 50 alatt magától fékez a gép. Könyörgöm.... 2014-ben?
Fizikáról nem tudok sokat, de valóban rángatja a kari a kormányt, és "ellen kell tartani"? Ez kormánnyal még... de mondjuk egy gamepad-el? Érthetetlen.
Viszont kifejezetten a tesztelőnek; Ez nem NFS... Nem lehet végigcsúszni a falon kanyarban. RÁNÉZÉSRE használni kellene a féket.... Talán egyszerübb lenne, és máris egy fikázási ponttal kevesebb.
Nos a többi pedig olyan, amilyen. Maradjunk abban, nem én vagyok a célközönsége a videónak. -
Nos, az előrelendelés megtörtént. :) -
Köszi a gyors választ! -
Elvileg azt maga a csomag tartalmazza, szóval azt bárhol rendeled meg feloldódik. Mert ugye jelenleg két csomag létezik a limited edition meg a gold a kettő között pedig csak a season pass a különbség. -
Az 576-os, illetve Konzolok szervize előrendelésnél ezek a pluszok járnak a játékhoz:
The Crew előrendelői ajándékok:
- 1000/2000 Ft kedvezmény (verziótól függően) (Ez csak az 576)
- A limitált Day 1 Edition a készlet erejéig érhető e, tartalma: MINI COOPER S Street Edition csomag
- US map (Egyesült Államok térkép)
- Multipack DLC (BMW, Dodge, Ford)
Megnéztem a többi helyet is, de ezt a Multipack DLC-t nem látom. Ezek szerint ezt csak ez a két üzlet biztosítja?
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2014.11.09. 10:25:13 -
"Érzem én ezt a játékot"