thecrew.jpg
  • chase
    (Ever) Drive Alone -- ez lehetne inkább a címe, mintsem The Crew. Hétfő este óta folyamatosan tolom, de még egyetlen friend-del sem kerültem egy session-be. Egyszer valaki hívott crew-ba, hiába mentem, nem rakott össze. Akit csak kijelez, hogy online now, mindenkit hívtam crew-ba, senkivel nem rakott össze. Pont a játék lényege nem működik, nem is tudom, hogy tulajdonképpen mit tesztelnek, mert a multizós része az nagyon nem működik. Akárkit kinézek a térképen, legyen az friend v. idegen, ha odagurulok nincs ott, ha odateleportálok nincs ott. Itt-ott random összefutok pár idegen játékossal és ennyi a max., ami a közösségi élményt jelenti.
    OK, azt aláírom, hogy ma már nem fagyott le egyszer sem, nem lag-ol, nem akadnak be a hangok sem már, mondhatni egyben van, szép és hatalmas, az irányítás még billentyűzettel is jó, a kezelőfelülete hamar kiismerhető és logikus. De mint multiplayer egy nagy nulla.
    Ettől függetlenül meg fogom venni, mert én inkább a gyűjtögető, felfedező, szemlélődő, lehetetlen helyekre csakazértis eljutó típus vagyok, mintsem 200+-szal folyamat krúzoló a láthatárig és még tovább.
    Viszont a másik fő kedvencem a versenyzés, az azért érdekelne így csapat vs. csapat szinten, hogy ne mindig csak AI-k ellen menjünk, nagyon remélem ezt a részét is gatyába rázzák a megjelenésre. Evidens lenne, hogy akik friend-ek, azokat automatikusan egy session-be rakja belépéskor, vagy ez egy annyira elrugaszkodott dolog, hogy csak nekem jut eszembe ilyesmi?

/OFF
    Ha van itt köztetek olyan, aki keni-vágja a hálózatos dolgokat, router-beállítást, ilyesmit és van kedve segíteni nekem egy kicsit a témában, légyszi privátban írjon nekem! Előre is köszi!