The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Te beteg vagy 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
most ez irónia akart lenni ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fehercsoki
Nem valami nagy.(de azért nem rossz)

Szabi
The S0lution13 összevágta a videókból a bejárható utak egy részét 😄

(emlékeztetõül, New York akkora mint Liberty City a GTA4-ben)

Szabi
szép 😊

<#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bboyatty
Jó volt az, 8as layerben csapatni az autópályán...😛 vissza is sírom még most is.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
anélkül meg sínautó volt 😊

Törölt felhasználó
De az csak HC-ban volt 😊
Szabi
hold gravitációval.. 😄

Törölt felhasználó
Én egy TDU 1 fizikával teljesen meg lennék elégedve, kormánnyal az is elég fasza volt 😊
Fehercsoki
Azért árkád fizika is lehet szar meg teljesen használható is...

Szabi
Ruf, ott van a felnin.. 😊

Ez egy arcade játéknak készül nem szimulációnak, az NFS-nél jobbnak tûnik a fizika videók alapján, kábé ennyi. Többet ne várjon senki.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

contraste
Ez RUF vagy lesz benne Porsche?

ain't got no history

NagyiBMX
Built to compete!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

[HUN]FaTaL
Tudom, láttam.

Coral Springs
Az eddig látottak alapján részemrõl ez a gyenge pontja még a játéknak, semmi sem számít jobban egy autós játékban mint a fizika.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
júniusi a videó 😄

[HUN]FaTaL
A fizikán remélem azért a videó óta csiszoltak még, mert ez még az nfs-nél is nagyobb sínautó így, legalábbis a videó alapján.

bboyatty
Jónak néz ki, fizika is emészthetõ így videó alapján.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
naja, ez a Driver SF-es, nagyon régóta rajta van az autólistán 😊

1.14-nél ott a Buggy

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
ez kb. egyéves kép 😄

Coral Springs
Hol van már a Saleen S7, miért ezeket a szarokat mutogatják ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

<#eljen>

#603 Feco ha bejuttok a bétára a Szabival info hegyeket ide. 😊 Habár ha már nem akadunk be a betonba meg stabil layer lesz jó lesz ez

Norbi1990
ha lesz a játékba akkor én Paganit 😄
Dj Tommy
Érdekes egy összeállítás lesz majd az.<#nevetes1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Szabi
én meg LP670-4 Super Veloce-t <#idiota>

Dj Tommy
Én terepre, az SVT-150 Raptor-t fogom használni.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Na,érzem hogy ez jó lesz,csak aztán ne hogy pofára esés legyen a vége. 😄 (fizika ne legyen rossz,ilyesmi)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

contraste
Eddig ez a legcsúfabb😄

ain't got no history

Szabi
amelyik autóval elkezded az egyjátékos részét, azzal végigversenyezheted a játékot.. ezért lehet pl. RAID Mustang-ot építeni 😄

Nekem ez nagyon tetszik eddig csak ami ne legyen benne az az ami a Gran Turismo sorozatba (PS3-on),minden versenyre külön autó kell mert más kategória,így hát nem valami nagy élmény,mert lemész 3 versenyt és máris kell venned új autót hogy tudj versenyezni,nekem ezért nem jött be,szóval remélem itt nem lesznek ilyen kategóriák,na meg legyen szabad mód/vezetés. A Térkép meg elég nagynak tûnik. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Seangaijin
Zárt bétára még én is beneveznék 😄

Szabi
TDU és TDU2 zárt béta után járhatna itt is meghívás.. 😊

a hasít az túlzás, de fizikabemutató videót tudnék csinálni 😄

tutuhawer
tudod mit? Kapjál rá kulcsot, azzal mi is elõrébb lennénk. Érdekelne egy normáils gameplay. Hasít a géped, ugye, videózni tudsz?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

bboyatty
Na és mégis mi történik?😛

Szabi
indulhatna a zárt béta.. de csak ha kapok rá kulcsot.. 😄

NagyiBMX
"Looks like something is going on!"

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szabi
circuit tuning lehetne hozzá, viszont más tényleg ne legyen 😄

Skypack
Én, nem bánnám ha lehetne egy ilyet építeni belõle 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bboyatty
Na például ehhez hozzá se nyúlnák, ez így szép ahogy van.

Szabi
jé egy új autó 😄

Nem tud érdekelni, hogy hol játszódik, de úgy az egész koncepció bejön. És a képek csak rátesznek erre egy jó pár lapáttal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
elméletileg nem lesz kötelezõ, használhatsz egy autót "minden" versenyre megfelelõen tuningolva, vagy minden versenyre odavaló gyári kinézetû autót is 😊

szóval elméletileg nem kell offroad mustangal menned tereprallyzni, mehetsz raptorral is 😄

bboyatty
Szerintem senki nem fog kötelezni, hogy tuningolj. Nekem se jön be az agyon tuningolás, legalábbis nem minden autón. Engem a gépigény érdekelne már nagyon, mert ott dõl el majd minden.

Eddig nagyon tetszik amit a játékról eddig tudni lehet, de arra lennék kíváncsi, hogy ez a rommá tuningolás mennyire lesz kötelezõ? Szeretem a kocsikat az eredeti formájukban.
LeWyTy
Hát szerintem elég nagy vonzerõ az USA is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?