13251
thecrew.jpg
  • gduck
    Ez a LOGIN QUEUE a ma esti patch "fejlesztése" :D Kb. egy órája próbálok én is belépni, épp most sikerült. ;)
  • Skypack

• akyyy
    Nekem 8 óta ezt hozza be ha be akarok lépni:
    Ha cancel, akkor kilép, ha megvárom még lejár az idő, akkor beenged, de kb semmit se tudok csinálni, mert azt irja ki nincs kapcsolat a szerverrel. Csupán annyit látok hogy kiirja hogy valaki feljött uplayre. Senkit nem látok fent, illetve küldetést sem tudok csinálni. Max autókázni tudok egymagamba, lol.:D

• Norbi1990
    Igen.
  • mcclanen
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy lvl 10 a max a betába ?
  • bélanéni #3178
    Ez a játék nagyon ott van. Ilyenre vártam egy ideje.
    Finoman szólva nem szimulátor, de ez a játék nem erről szól. Hanem a szabad vezetés hangulatáról, küldetésekről, kurva jó verdákról, tuningról... Aki szimulátorra vágyik, másfelé keresgéljen. Még csak 1-2 órát nyomtam, de beszippantott. Kötelező vétel lesz bassza meg, megint legatyásodok ősszel.
  • Norbi1990
    110 volt vagy mennyi, aztán mentem 40-50km-ert és utána jó lett :D
  • Stockbauer33 #3176

• zritya
    Na az a nem mindegy :D soha nem érsz oda
  • Norbi1990
    Tegnap ahogy közeledtem a GPS-en bejelölt célponthoz egyre több kilométert írt :D
  • zritya
    Kicsit messze van :D bug

• [HUN]FaTaL
    Aki sírt, hogy kicsi a forgalom az menjen el este vagy reggel New Yorkba :D
  • Gibor
    Este 7órakor leültem egy jó barátommal gurulni, most léptünk ki... Elég szépen bejártuk a környéket, Detroit-ból lementünk Los Angeles-be, de persze elég nagy kerülővel, majd elmentünk Grand Canyon-hoz.... Hihetetlenül szép minden, tátott szájjal néztem még low-on is hogy milyen részletes és szép minden...

Pár kép.

• [HUN]FaTaL
    Én most kipróbáltam, azonnal összetett haverral, pedig 60km-re volt tőlem.
  • Quqa
    Sikerült megoldanom a fagyást (igaz már tegnap) a billentyű kiosztásomat nem szerette a játék, most már full very-very high-on is szépen megy érdekes így előjön ez a szemcséződés. Az irányítás nagyon tetszetős jól csúszkál a Mustang, mondjuk furcsa hogy terepen (földes úton) és betonon is hasonlóan viselkedik. Az meg ahogy lepattan a fákról, kocsikról az elég béna, talán még sehol sem láttam hasonlót.
    Pár kérdésem lenne:
    F12-re „képernyő mentés” azt hova menti?
    Nem tudok bemenni a garázsba mindig kell menni valahova ez normális?
    Hogy tudom átfesteni a járgányt vagy színtől függ?

Bocs a hülye kérdésekért, de az első beta-nál nem voltam és nem szeretnék visszaolvasni 2-3000 hsz-t, kereső meg nincs!
  • akyyy
    én sem látok senkit sem, senkihez se tudok csatlakozni, ugyhogy ha rájössz a megoldásra, akkor szólj :)
  • PeeTeR
    moka a roka komaval (annyira nem elvezte mint en)

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.08.27. 21:44:45
  • Rony94
    Ha jól emlékszem, te pár órája meghívtál. Én el is fogadtam, de nem tudtam csatlakozni hozzád. Érdekes tényleg, mert Szabiékkal tökéletes volt minden.

Ha akarod, segíthetek neked próbálgatni játékon belül, hátha.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.27. 21:35:50
  • chase
    (Ever) Drive Alone -- ez lehetne inkább a címe, mintsem The Crew. Hétfő este óta folyamatosan tolom, de még egyetlen friend-del sem kerültem egy session-be. Egyszer valaki hívott crew-ba, hiába mentem, nem rakott össze. Akit csak kijelez, hogy online now, mindenkit hívtam crew-ba, senkivel nem rakott össze. Pont a játék lényege nem működik, nem is tudom, hogy tulajdonképpen mit tesztelnek, mert a multizós része az nagyon nem működik. Akárkit kinézek a térképen, legyen az friend v. idegen, ha odagurulok nincs ott, ha odateleportálok nincs ott. Itt-ott random összefutok pár idegen játékossal és ennyi a max., ami a közösségi élményt jelenti.
    OK, azt aláírom, hogy ma már nem fagyott le egyszer sem, nem lag-ol, nem akadnak be a hangok sem már, mondhatni egyben van, szép és hatalmas, az irányítás még billentyűzettel is jó, a kezelőfelülete hamar kiismerhető és logikus. De mint multiplayer egy nagy nulla.
    Ettől függetlenül meg fogom venni, mert én inkább a gyűjtögető, felfedező, szemlélődő, lehetetlen helyekre csakazértis eljutó típus vagyok, mintsem 200+-szal folyamat krúzoló a láthatárig és még tovább.
    Viszont a másik fő kedvencem a versenyzés, az azért érdekelne így csapat vs. csapat szinten, hogy ne mindig csak AI-k ellen menjünk, nagyon remélem ezt a részét is gatyába rázzák a megjelenésre. Evidens lenne, hogy akik friend-ek, azokat automatikusan egy session-be rakja belépéskor, vagy ez egy annyira elrugaszkodott dolog, hogy csak nekem jut eszembe ilyesmi?

/OFF
    Ha van itt köztetek olyan, aki keni-vágja a hálózatos dolgokat, router-beállítást, ilyesmit és van kedve segíteni nekem egy kicsit a témában, légyszi privátban írjon nekem! Előre is köszi!
  • bélanéni #3164
    Köszi szépen, én sikeresen aktiváltam!
  • Dj Tommy
    Tegnap egy forgalmi autó, miután kijött elém és kirepültem a fák közé, utána ezt kaptam meg.
  • Krisztiam #3162
    köszönöm szépen
  • Dj Tommy
    uplay-t leszeded, majd telepíted, regisztrálsz egy fiókot, majd ha beléptél az uplaybe, akkor fogaskerék->termékaktiválás.
  • Krisztiam #3160
    sziasztok
    bocs a hülye kérdésért, de megkaptam a béta kulcsot, de a játékot honnan lehet letölteni vagy hogy tudom használni a béta kulcsot?
  • Szabi #3159
  • Dj Tommy
    Elektronika korlátozza a sebességet, ami 102 mph, de amúgy fórumon valaki 137 mph-val ment vele, gondolom kis tuning, meg az elektronika kiiktatása.
    Mondjuk, azért a 7 másodpercen belül gyorsulás 100-ra, nem is rossz egy ekkora autótól, a Ford GT mellé, egy SVT-150 Raptor pont jó lenne. :)
  • janihunk
    Sikerült a 3. al köszi.
  • Quqa
    Nekem végre elindult.
  • Seangaijin
    Hegyet mászni tuti gép lesz. ALig várom, hogy majd a teljes játékba full tuningos legyen.
  • UnkNoown
    Srácok sikeresen bejutottam a Bétára de van még 1 fölös kulcsom.
    Aki nem kapott kulcsot most itt a lehetőség.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    CMTK-UVRC-DP7D-3HC3

• Gibor
    In order to resolve a technical issue, the servers will be shut down at 6:15 PM CEST / 9:15 AM PDT, and should be back 15 minutes later.
  • Norby646
    Persze, fullstock. Ez street változat, megy mint az állat. :D Alapból rohadt lassú. Biztos vagyok benne hogy többet megy az életben 160-nál. :)
  • ricsa008
    detto :(
  • Rony94
    Nekem is ezt írja: "Failed to connect to proxy" :(
  • Seangaijin
    Csak 160-at megy :D mentem vele próbakört azt hittem meghalok a lassúságtól. BTW nem hiszem h a rendes vas is csak 160-at menne.
  • Quqa
    Nálam az írja nem tud kapcsolódni a proxy-hoz ilyenkor mi van.
  • Norby646
    Megvan az új vas. :)

• Rev Hard
    Aki aktívan küldözgeti a visszajelzéseket, annak itt van pár dolog:

- lehetőség több waypoint lerakására a térképen, és az útvonaltervezés állíthatóságára
    - lehetőség a repair sebességének állítására, esetleg teljes kikapcsolására
    - lehetőség a crew lezárására (tehát távolságtól függetlenül egy session -ban maradhatnál a többiekkel, amit akár zárni is lehetne a random player -ek elöl)
    - növelni kéne a crew férőhelyek számát
    - join gomb
  • BoneDragon
    Kicsit elmentem hegyet mászni.

• Lacika1992
    Ja értem.
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagyon irritál. :/