thecrew.jpg
  • chase
    Az esetek 99%-ában töküres a térkép, se barátok, se senki, pedig órákon át jövök-megyek, ugrálok ide-oda. Nagyritkán, ha freeride-ban összetalálkozom egy-egy random online játékossal az utakon, akkor ő megjelenik a térképen is.
    A barátlistámon kb. 50-60 ember van, a kezdeti 100+-t le kellett ritkítani, mert ha túl sok a barát, akkor el sem indul a játék.
    Ez az állapot azóta a patch óta van, amióta a kezdő-menüben megjelent a NAT Type állapot. Ezért is küzdöttem, hogy open (zöld) legyen, ahogy azt a 10883-as posztban írtam, hátha az megoldja. De nem. Korábban nem volt ennyire radikális a helyzet, voltak játékosok a térképen, na nem annyi, mint a trailer-ben, de azért voltak.
    PvP-ben ezzel szemben hamar összejön mindig a társaság, jókat tudok versenyezni, nincs szakadás, sem lag, és ha kilépünk ebből a módból akkor pár percig együtt is marad a társaság, mind a térképen, mind a játékban, aztán hopp, mindenki eltűnik és visszaáll alapra: azaz sehol senki.
    A játék összes hibáját könnyedén el tudom fogadni, nem érdekel, hogy nincs tükör, béna az autók egyedivé tétele, nincs saját pályaszerkesztő, stb..., de az, hogy „élő” játékossal szökőévente egyszer-kétszer lehet csak találkozni, az pont a lényeget öli ki belőle.
    Never drive alone vs. Ever drive alone? Nálam az utóbbi van már csak.
    Utoljára szerkesztette: chase, 2015.08.24. 14:37:40