13240
thecrew.jpg
  • Gabor77
    Este lesz gurulás srácok? Visszanéznék szerintem...rég nem voltam fent.
  • Ratrak
    Nemmondod, hogy ez volt a háttérben?!? Hát, néha tényleg olyan apróságok okoznak zűrt, amire az ember nem is gondolna... Örülök, hogy megoldódott a problémád!
  • COL_Bratt_Shaw
    Osszedobtam este egy videot a tegnapi kruzunkrol.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vegyes tartalommal, 4 rovidebb klipp, majd 2:30-tol, 2 hosszabb uncut.

Jahh, eleg gaz a lila szin a chat ablakban, irhattunk volna F5-re, mondjuk az meg piros, de talan jobban olvashato.
  • COL_Bratt_Shaw

Jahh, örülünk!
  • chase
    A megjelenés után a Receive social notifications-t kikapcsoltam, mert minden indításkor végigpittyegtette a teljes barát listát mondván, hogy XY online now, elég zavaró volt és teljesen valótlan, csak "be voltak ragadva" a térképre. Most ugyanezt bekapcsoltam, és hoppá, akármerre megyek v. ugrok mindig ott vannak az online játékosok, "látok" mindenkit és a térképen is megjelennek. Problem solved, örülünk Vincent!

Utoljára szerkesztette: chase, 2015.08.27. 23:43:58
  • Quqa
    Szoktam én menni bill-el HC-ban csak úgy a belső/első nézet hosszú távon fárasztó, hátulról viszont nagyon nehéz az úton tartani. A kormánnyal meg nincs kedvem megint szenvedni. Kb. 1 hónapja a féket nem engedte beállítani, ki-be lépés 68x sem oldotta meg. Különben sem tudtam rendesen belőni (még januárban 2 órám ment rá) mivel, ha levettem a holtjátékot 0-ra akkor nem volt egyenesfutása, ha meg eggyel jobbra tettem késett. Az az érdekes ez az egyetlen játék ahol nem tudtam normálisan beállítani, tök fölösleges a rengeteg lehetőség (csúszka) úgy szarták el ahogy kell.
    Néha én is összefutok MP-be HC királlyal nem is kell mondanom csak a rajtnál, ill. a célnál látom mikor beér elsőként. Azt viszont nem tudom (nem figyeltem meg) mit jelent, ha egy csillag →* van a spec. jelölés mellett?

Ja akkor lépek én is 40-50p ráérek ma is.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.27. 19:37:41
  • COL_Bratt_Shaw
    Hey Chase, ird majd meg, mi hogy volt, kivancsiva tettel, nomeg lehet itt masnak is segithet. ;)

Quqa: Most megyek majd fel kicsit, ha akarnal menni arra a murvas cruise-ra. Sok jo offroad ut is van, eddig nem nagyon jottek be, de a Canyonero utan elegge megtetszettek, hetvegen lehet elkezdem felfedezni oket. :)
    GT-R-t nem tudom mihez viszonyitani, eleg egyszerunek tunik, ha figyelek a kanyarokra, de masnak lehet mas fekszik. Kb 2 hete hasznalom, elotte a lambo-t preferaltam, de igazabol mindig azzal mentunk hoban, amivel eppen a tarsasag kruzolt. Nincs nagy viszonyitasi alapom, majd kiprobalok tobb autot, ami beugrik az a perf. 69 gt500 meg a 69 Dodge Charger. Azok egesz tuti kis vasak, de ott vannak pl a street-es vasak, ill. a terepjarok. Sokaknak azok jonnek be. Streetnel, gondolom kevesebb a nyomatek es igy nehezebb kiporgetni a vasat, de ugyanolyan elvezetes vezetni. Az a trukk, hogy hasonlo vasakkal kell gurulni, mert akkor egy gyengebb fullstock cruise is kihivas lehet. :)

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.27. 19:20:00
  • [HUN]FaTaL
    Ott van 5600-ért is csak rá kell kattintani.
  • MerlinW
    Vevőbiztosítás, miután sok esetben külső cégtől vagy magánszemélyektől vásárolsz az oldalon, ami bárhogy elsülhet.
  • janihunk
    6418ft

Mi az a G2A SHIELD?
    Utoljára szerkesztette: janihunk, 2015.08.27. 11:43:13
  • Ratrak
    billenytűzethez csak a FA való, ahhoz lett kitalálva. Sport mód a kontrollerhez, és HC a kormányhoz ideális (bár utóbbi kettő felcserélhető, én szoktam menni kontrollerrel is HC-ban, és kormánnyal is sportban). FA általában a leggyorsabb, ha versenyhelyzetről van szó, és messze-messze a legkönnyebb. (A PVP-huszárok 90%-a abban nyomja nem is véletlenül). De ha autóvezetéshez valamennyire közel álló élményről akarunk beszélni, akkor kormány+HC+belső nézet lenne az ideális (ha utóbbi kicsit jobb lenne). Ha meg vagánykodni akarsz, hogy te vagy a leggyorsabb/legkirályabb/legsatöbbibb, akkor külső nézet (vagy motorháztető) és FA. És igen, van pár gyerek, aki HC-ben is veri az FA-huszárokat, de ők naggggyon kevesen vannak.... :)
  • Gab0523
    A g2a-n ~4.000-4.100Ft.
  • orc88
    Üdv!
    Nuuvem-en már nem lehet olcsón season pass-t szerezni?
    Hol érdemes megvenni ?
  • Quqa
    A csúszkálós helyett egy murvás csapatás holnap vagy holnap után? Van egy 200+-os pálya jó hosszú, olyan 20p egy kör jó kis ugratókkal az elején, kis hegyi szakasszal, jópofa szakadékkal tűzdelve. Aki 200 alatt megy kiesik!
    Odafele bepróbálok egy HC módot csak utálok sokáig belülről menni, mert kifolyik a szemem annyira kell figyelni.

Végigpróbáltam az autóparkomat és nem nagyon lehet egyikkel sem normálisan menni jégen HC-ban a hátsó kerekesekkel vagy csak nagyon óvatosan, de akkor sem lehet olyan szép ívet menni vele mint full ass-ban. A GT-R-t is néztem és az kb. úgy megy HC-ban mint a Viper full segítséggel.
    Igaz bill-el nyomom lehet kormánnyal más a szitu csak azt lusta vagyok előkaparni.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.26. 13:49:26
  • COL_Bratt_Shaw
    Koszonom, probalok hibamentesre torekedni, ami altalaban eleg jol sikerul, de nem nagyon szabad elkalandozni gondolatban, foleg a havas uton. :D Bar ez termeszetesen a kruztol is nagyban fugg. Ebben az esetben, az uton talakoztam ezzel a csajjal, ugyhogy csak felvettem a sebesseget, probaltam ra vigyazni, de meg nem vagtam annyira az iveit, nem voltam vele sync-ben, igy sok kanyarban amikor rengeteg sebesseget vesztett, ra-ra csusztam. Sokszor a kameraba probaltam tartani, azert eroltettem egy szoget. lmaof
    En jol elvagyok akar alacsonyabb kategorias vassal is, ill. kulonbozo tempokban. Persze, ha tenyleg hiba nelkuli autozasrol beszelunk, ahoz kepest toltam neki ezekben a videokban, kiveve a legalsot. Talan ott meg tul ovatosak is voltunk itt-ott, egyenesbe lehet neki tolni mindig. Ha nem akarsz meglepetest, termeszetesen sosem gyorsulhatsz bele full gazon egy kanyarba/emelkedobe amin nem latsz at. lol

Persze, osszehozhatunk egy gurulast valamikor. Hoban meg eleg "uj" vagyok, a Canyonero Challenge, miatt keztem el manualba vezetni, elotte csak neha kapcsoltam be 1-2 kruz alatt a feeling miatt. Richard Burnsben mindig azzal toltam, de ebben a jatekban a feelingen kivul nem olyan sok haszna van, ha jol valtasz, kb ott vagy vele mint az automataval alapbol. Persze hoban, es offroadon ugy tunik mar kicsit mas a helyzet, foleg hoban. Nagyon bejon, az utobbi ket hetben mar vissza se raktam autoba. Az egyeduli hatranya, hogy mindket kezem hasznalnom kell. :D
    Talatam fent a hegyekben egy eleg jo utvonalat, kb 20-35 perc alatt lehet korbemenni. 5-10 kor utan mar biztos eleg szepet lehetne menni rajta. Van egy kisebb karika is ott, az kb 5-10perc max, az pl nonstop tele van emberekkel, akik oda visszajarnak, azok kozott lehet jo drifteseket talani. Par arcal dumaltam, azok azota toljak ott amiota a game kijott. :D
    Hetvege fele osszehozhatunk valamit, tutira meg nem tudom melyik nap.

Quqa
    Ahh, semmi gond, mentem volna en is a viperrel, csak a sracok ugy elkedtek tolni, hogy nem kiserleteztem, beraktam a skyline-t. Azert probalkozok majd meg betorni a bestiat. :) Az volt a gond, hogy nem dumaltuk le az utvonalat a tobbiekkel, igy mindig az kanyarodott aki legelol volt es elszalasztottuk az eszaki "drift palyat", nomeg az autok szintje sem volt szinkronban, igy nagyon szetszakadoztunk. Rovid volt ez az ido, nem tudtuk felvenni egymas ritmusat, en meg tortem zuztam itt-ott pl. :D
    Majd legkozelebb jobban szinkronizalunk, koszi a gurulast sracok ;)

• Quqa
    Bocsesz, hogy előre pofátlankodtam néha, de hátul nem nagyon tudok menni egyrészről zavar a sok felirat meg van egy ritmusa a drift-nek más sebességét felvenni nem könnyű, nem is tudom. Azért jó volt. A lökdösődés + nem mindig volt szándékos párszor le-le fagytam most is.

Különben, ha a Viper nehéz volt HC-ben a 911-hez képest az egy villamos, nem is tudok úgy menni, billentyűn csak van gáz nincs miatt.
  • Ratrak
    jól vezetsz! Én ennél óvatosabb (ergo lassabb) vagyok érzésre, de lehet, hogy azért nem sokkal, valamikor gurulnék egyet szívesen veled, egészen kedvet kaptam így a videókat nézegetve... ;) Ami feltűnő, hogy nagyon elvétve mész csak neki bárminek/bárkinek, ez tetszik: az emberek zöme, aki gyorsabb nálam, az úgy gyors, hogy felelőtlen is, nagyon sok a "vagy bejön, vagy nem" helyzetük, nálad viszont aránylag kevés ilyet láttam, grat! :)
  • Quqa
    Én is elküldtem te valószínű pont nélkül küldted el sajnos azt valaki lenyúlta (nem tudom kinek tetszett meg), tehát a pont végű vagyok én.

Különben most lépek fel kb. 30 percet biztos leszek.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.24. 19:15:20
  • COL_Bratt_Shaw
    Kiprobalhatod a Hotspot Shield-el is, ha jol tudom van nemetorszagi szerveruk, ha nem lenne mobilneted.
  • COL_Bratt_Shaw
    Ok, de ezzel nem jutottunk elorebb, attol meg lehet a ISP-je, esetleg nem jol van valami konfiguralva, vagy a gepen nem minden 100. Mint irtam, en nem is gyanakszok a portokra. Nalam tokeletes alapbeallitason, meg a tuzfalam se kapcsolom ki, ill. ott se nyitottam kulon portot. Igazi hibakereseshez, meg tobb ido, info, es reszlet kell. Biztos sok info van errol a neten.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.24. 18:40:56
  • Gibor
    DMZ-n van a router neki, tehát átenged minden portot, pár post-al lejjebb írta.
    "Tűzfal, antivírus kikapcsolva, router-en a gép ip-címe DMZ-re állítva. Háttérben nem fut semmi program. Ping: 5 ms, letöltés: 400-800 Mbps, feltöltés: 200 Mbps. Más multiplayer programokban semmi gond nincs, látszom és látok másokat, lag nincs. "

• COL_Bratt_Shaw
    Nem hangzik tul jol az tuti. Esetleg, ha van mobilneted, megprobalhatnal egy inditast azzal, ill. a fileok ellenorzeset a uplayben. A portnyitas kerdeses, nalam alapbol moderate-n volt, nem is probalkoztam vele, mert ahogy lattam a forumon, nem eleg azokat kinyitani amiket irnak, hanem 10-20 masikat is, magyarul szerintem ok se tudjak merre hany ora azzal. Szoval lehet hogy zold vagy, de epp azt a portot nem nyitottad ami a usereket dobja be freeride alatt. Valami konfiguracios gond lehet, mert a pach ota, jelentosen javult a kapcsolodas. Amivel ki lehetne deriteni 100%-ra, azt nehez megvalositani, ill. tul sok macera... Rakotni egy jol funkcionalo crew-s pc-jet a te netedre, ill. a te geped egy olyan netre amin masnak megy. :D :D Ezert is irtam a mobilnetet, ha azzal jol menne nalad, akkor a net/router gond van, de ha nem megy akkor meg mindig lehet valami a crew-al a gepeden. :)

Quqa:
    Jo otlet, kiprobalom majd a Vipert en is. ;) ..es igen, az EVO johet ide is. :)
    Nem sokat pvp-zek, de en is lattam mar eros laggogkat ott. Sokan vannak nagyon gyer nettel. Annyit lehet tenni, hogy lepsz a lobbybol es remenykedsz a kovetkezoben nem lesz egy se.
    Felvettelek, egy driftet osszehozhatunk valamikor ;)
  • Quqa
    A sima krúz nagyon nem az én világom ez alól kivétel a drift vagy a városban vagy valami hegyi úton igaz csakis hátsókerekes járgánnyal. Tegnap fedeztem fel, hogy a Viper talán a legjobb erre olyan hosszan csúszik keresztben mint a fene.
    Esetleg csapatok valahol a salakon kacskaringóson vagy egyenesen az mindegy csak ne aszfalt legyen ott viszont Fokus az egyedüli, amíg nem jön egy EVO 6, vagy egy WRX.
    MP-znék is csak néha olyat laggol a játék, hogy mérgemben kilépek, van hogy 4x kellet megelőznöm az elsőt erre a cél előtt leáll a játék 2 sec-re persze hogy beért a második.
    Alkalomadtán bejelöllek sokat nem vagyok fent, de hátha …
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.24. 15:21:35
  • chase
    Az esetek 99%-ában töküres a térkép, se barátok, se senki, pedig órákon át jövök-megyek, ugrálok ide-oda. Nagyritkán, ha freeride-ban összetalálkozom egy-egy random online játékossal az utakon, akkor ő megjelenik a térképen is.
    A barátlistámon kb. 50-60 ember van, a kezdeti 100+-t le kellett ritkítani, mert ha túl sok a barát, akkor el sem indul a játék.
    Ez az állapot azóta a patch óta van, amióta a kezdő-menüben megjelent a NAT Type állapot. Ezért is küzdöttem, hogy open (zöld) legyen, ahogy azt a 10883-as posztban írtam, hátha az megoldja. De nem. Korábban nem volt ennyire radikális a helyzet, voltak játékosok a térképen, na nem annyi, mint a trailer-ben, de azért voltak.
    PvP-ben ezzel szemben hamar összejön mindig a társaság, jókat tudok versenyezni, nincs szakadás, sem lag, és ha kilépünk ebből a módból akkor pár percig együtt is marad a társaság, mind a térképen, mind a játékban, aztán hopp, mindenki eltűnik és visszaáll alapra: azaz sehol senki.
    A játék összes hibáját könnyedén el tudom fogadni, nem érdekel, hogy nincs tükör, béna az autók egyedivé tétele, nincs saját pályaszerkesztő, stb..., de az, hogy „élő” játékossal szökőévente egyszer-kétszer lehet csak találkozni, az pont a lényeget öli ki belőle.
    Never drive alone vs. Ever drive alone? Nálam az utóbbi van már csak.
    Utoljára szerkesztette: chase, 2015.08.24. 14:37:40
  • COL_Bratt_Shaw
    Ugy kellett volna fogalmaznom, hogy kivalasztok egy baratot. Mert a baratokon kivul az osszes user a terkepen, mar egy sessionben van veled. Vagy nalad a baratokat se mutatja, vagy csak nem voltak online!?
    Nalam is elofordult mar tobbszor. Olyan nincs, hogy nem jatszik senki, talan ha atugrasz mashova a terkepen, elokerul valaki, de ne egy eldugott erdei utra teleportalj. Mondjuk volt hogy ujrainditottam a game-et is, mert arra gyanakodtam, hogy befagyott a session management, mert neha szerintem az is kozrejatszik.
    En altalaban a baratlistasokat nezem csak, freeride-ba nem keves mak kell, hogy hasonlo beallitottsagu jatekossal talalkozz, foleg, hogy attol is fugg eppen mihez van kedve, ill. mit csinal, de osszejohet. Igy ismerkedtem meg mult heten 3-4 drift kedvelovel.
  • chase
    „…csak kivalasztok egy usert a terkeprol…”

Ez a módszer ok, én is így csinálnám. Abban az esetben – nálam az esetek 100%-a kb. 2-3 hónapja – azonban mit tehetsz, ha a térkép töküres?

Tűzfal, antivírus kikapcsolva, router-en a gép ip-címe DMZ-re állítva. Háttérben nem fut semmi program. Ping: 5 ms, letöltés: 400-800 Mbps, feltöltés: 200 Mbps. Más multiplayer programokban semmi gond nincs, látszom és látok másokat, lag nincs.
  • COL_Bratt_Shaw
    ;) Csak probalom az uton tartani :D
  • Stockbauer33 #11025
    még mindig tök sz..ul mész :)

• COL_Bratt_Shaw
    Nem akkora gaz ha crewban vagy, foleg inkabb csak ha tobb playert is varsz, vagy ha tobb mint 4-en akartok lenni. Ubiforumson lattam valakit emliteni a host problemat, o azt javasolja, hogy legyen egy speedtest beepitve es a valaszido ill. sebesseg alapjan valasszon host-ot a game. En is gondoltam hasonlora mar korabban, csak a 8 jatekos limittel kapcsolatban.

Mult heten, eleg sok random jatekossal gurulgattam en is. Van egy-ket pont a terkepen, ahova sok player surubben visszajar, mint pl a hegyekben a drift "palya", vagy az official versenypalyak. Ha en kedvet kapok, van hogy lecsekkolom oket a terkepen fel percre, onnan altalaban kiderul, milyen beallitottsaggal vezetnek aznap, :) es ha minden ok, akkor odagurulok. :)
    Itt van egy kis havas kruz veluk, ketto csaj, de lehet a harmadik is.

meg itt van egy bonusz kruz haverokkal. Veluk mindig tisztan vezetunk, szoval nem szaguldoldozunk csak itt-ott. Amugy itt is csaj vezet elol. :)

Nagyon ritkan pvp-zek, de velem is megesett mar tobbszor. Ami a gyanus benne, hogy mindig akkor tortenik amikor nyero sorozatban vagyok, szoval nagyon hekk gyanus. lol
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.23. 16:31:39
  • WinT
    PvP-ben nálam semmi gond, az utóbbi pár hétben egyszer-kétszer fordult elő, hogy vagy egy órán keresztül nem akart behívni, de általában max öt perc és összehoz egy lobbyt, ha nem előbb. Utána általában problémamentes, nem fagy, nem szakad. A hiba az Ön készülékében lehet... vagy nem, hiszen a Crew-ról beszélünk. :)
  • Ratrak
    Tegnap toltam egy atomjó krúzt valami random francia gyerekkel. Láttam, hogy hasít valamelyik pályán, "ráugrottam", és mentem utána. Kb. 5 km volt, mire utolértem, onnantól követtem, néztem, hogy' megy (sok az idióta, azokat nem szeretem). Ő jól ment, ráírtam, hogy legyünk crewban, és onnantól közösen toltuk, volt a végén vagy 250 km, tök jó volt. De ha ugyanezt Szabival (aki a szomszéd kerületben lakik) akarom megcsinálni, az nem jön össze...
    Crew-nélkül gurulni azért macerás, mert rohadt nehéz a GPS-eket összehangolni (nem lehetetlen, de amikor a chatablakban a kommunikáció olyan, hogy "I no english good", akkor azért eltartana egy darabig elmagyarázni a dolgokat). Ja, a cca. 250 km alatt kétszer volt olyan, hogy csak egymás neveit láttuk, de a kocsit nem (metró-üzemmód), de többnyire pár km alatt helyrejött.

Másik: mostanság allergiás a játék a PVP-re nálam, mindig fagy a fenébe. Pedig ott szokott lenni élet... Csak kérdezem, hogy másnak is ilyen, vagy ez én-specifikus problem?
  • COL_Bratt_Shaw
    Kapcsolodasi gondokkal kuzdoknek:

Trukkot nem tudok megosztani, csak a tapasztalataimat.
    Az esetek tobb mint 95 szazalekaban csak kivalasztok egy usert a terkeprol (nem melle! hanem a jatekost) (akkor is ha tobben gurulnak) es raugrok (fast travel). Neha ezt tobbszor meg kell ismetelnem, meg persze mire frissiti a baratok poziciojat a terkepen, mar lehet mashol vannak. Sokszor elsore megy, de ha nagyon tomve van a session volt mar ra pelda, hogy el kellett ugranom a map masik felere, es onnan ujraprobalnom. A crew funkciot csak legveso esetben hasznalom, de csak ha mashogy nem tudok valakivel egy sessionbe kerulni. Azt figyeltem meg, ha valaki crew-ban van, arra sokszor nem lehet raugrani, vagy ha sikerul is, sokszor kidob a sessionbol par perc utan, szoval erdemes hanyagolni, hacsak nem mission-oket akartok csinalni.
    Az is megnehezitheti a kapcsolodast, ha van valaki a sessionben gyenge kapcsolattal, esetleg jo nettel, de gyenge nemzetkozi kapcsolattal. Ha jol tudom a jatek automatikusan kivalaszt egy jatekost minden sessionben es "kituteti", host lesz belole, magyarul minden jatekos a sessionon belul azon az emberen keresztul fog kommunikalni a tobbi userrel. Szoval talan erdemes egy probat tenni a terkep masik reszen csoportosan, ha nem megy valahol.

Azt nem tudom szerepet jatszhat e, ha az osszes barat be van tuzfalazva!? En se a routeren se a tuzfalon nem alitottam semmit, szoval defaulton futok. Kb 14-16 jatekosra szoktam csatlakozni, ezek kozul egyedul egynel vannak gondjaim, de csak ha fent van a laggolos haverjuk is, vagy ha epp kruban vannak. A tobbi esetben fokent fast travelt hasznalok, vagy ismetelek csak. Sok sikert, gondoltam megosztom, hatha segit valakinek. ;) Remelhetoen megy ez majd jobban is idovel, pontosabban mar kene egy ideje hmm!? :)
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.22. 20:48:42
  • WhiteLies
    Attól azért nagyobb! Az kb 4X4 km
  • COL_Bratt_Shaw
    Szia, rossz helyre jottel, ez a "hajde nagyon besirok mekkora gyalazat ez a crew" topic. Lehet nem kellett volna ennyire oszintenek lennem, mert ahogy latom, ennel sokkal kevesebber is ban jar manapsag. Nezz be inkabb a prohardverre, ott ertelmesebbek a hsz-ek, bar mostanaban az is pihenopalyan van. Manapsag foleg a reddit, meg a ubiforums porog csak. Ott is vannak magyarok, bar termeszetesen nem akkora aranyban. Ha nem irna senki, beprobalhatod esetleg felvenni az embereket a "Játékos listabol" az oldal tetejen, mert nem mindenki olvassa a forumot. 107 userbol csak talasz aktiv jatekost.
  • WhiteLies
    Ez nem méretarányos! Nincs ekkora a GTA V területe! Egy kocka 10km Hol lenne már 40 km a gtaV? :D Jó ha van 15.
  • Ratrak
    mivel sokszor gondot okoz az is, hogy 2-3-an egyszerre guruljunk, nemigen sajnos (de javítsatok ki, ha tévednék)
  • WinStar
    Sziasztok.Mikor megjelent,megvettem a játékot,játszottam vele kijátszásig,aztán ennyi... fejlesztgettem a kocsikat,de aztán félre raktam.Most újra elő vettem,és elég sokat fejlődött a játék.Tudtok valami jó klánt ahol vannak cruise napok,meg ilyenek?
  • Szabi #11014
    másodika, vagy kilenncedike.. vagy számitmég egyáltalán?.. :D
  • jocking
    Az érkező datsunról lehet tudni valamit, hogy mikor jelenik meg?
  • LeWyTy
    Én most sikeresen "Jah Los Santos kb akkora mint New York." Olvasni!!
    Close enough!
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.19. 17:38:27