status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
GWSH hands-on :)
Előrebocsátom, hogy nincs mihez viszonyítanom, első gamer headsetem.
+tényleg kényelmes és könnyű
+elég jól zárnak a fülesek, alig hallani a kinti zajokat
+könnyen kezelhető funkciók
+üzemidővel nem lesznek gondok, teljes töltöttség után 3-4 óra játékkal maradt két egység a háromból
-jó, hogy összehajtható, de félek a zsanéroktól és ettől kicsit lötyögős az egész
-új hangprofil feltöltése csak usb kábellel lehetséges és egyszerre csak egy
-mikrofon némítását minden bekapcsolásnál meg kell tennem, nem jegyzi meg (ez egyéni probléma, mert nem igazán használom a mikrofon részét)
A hangzást szándékosan nem soroltam fel sehol, mert (egyelőre) nem tudok határozott állást foglalni. Azt mondanám, hogy játékfüggő. Próbáltam ps3, ps4 és vitával is. Egyeseknél vigyorogtam és olyan hangokat is felfedeztem, amiket eddig soha, máshol meg a számat húztam. Ugyanez mondható el a VSS-re. AC4-ben például nem éreztem rossznak, vagy legalábbis nem annyira, mint mondjuk a KZ-ban. Sokat számít az is, hogy lehet-e varálni az audió-beállításokat a játékban (speaker size, dynamic range, ilyesmik) Ezen változtathatnak majd a companion apphoz beígért direkt játékokhoz készített profilok is. Az a bizonyos basszus pedig van :)
Most azt tudom mondani, hogy amennyiért Kanadából meglett, annyit mindenképpen megér. A hazai forgalmazói árat nézve viszont lehet gondolkodóba esnék.
Folyt.köv.