121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zero Hero
    Köszi. Nézegettem review-kat és hát elég vegyes a vélemény: IGN 7.6-ot adott rá, hátrányként az olcsó anyaghasználatot és a gyenge audió teljesítményt említette, de kiemelte, hogy ennyi pénzért (99$) nem rossz füles. Máshol felhasználók a bass hiányára panaszkodnak, meg a relative kicsi hangerőre. Mondjuk ez meglepő egy Sony-tól...
  • miezviz
    Dead Nation lesz belőle sajnos:/
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Érdekes, hogy jövő héten már március és még nincs hivatalos PS+ EU lista.
  • Moby
    De bánom... ^.^
  • Totti5
    Csak japán.
  • a.carkey
    Lesz ez Európában? Vagy csak Japán, hazai évekig?
  • n000rbi
    10-én adták fel, 4-25 business day átfutási idővel. Gaf-on egy belga vevő kb. két héten belül kapta kézhez vgp-től, szóval még nem aggódok. (de már fáj a várakozás:D)
  • Moby
    Van mar vmi hired?
  • n000rbi
    A hónap végét megvárnám a helyedben, mert már uk amazonon is megjelent a napokban, de ár nélkül...
  • n000rbi
    Sehol semmi, külföldről rendelhetsz, annak minden előnyével és hátrányával.
  • Zero Hero
    Mit hallani erről a Gold Wireless Headset-ről? Megjelent már itthon? Pár bolt 02.20-21-ét írogatta, vagy csak egymástól szedték az infót?
  • TDC Geronimo
    De pl driveclub szinte biztosra veszem, hogy támogatni fogja. Anno februárban azt úgy is jelentették be, hogy az ultimét fps autós élmény.
  • TDC Geronimo
    Mondták ezt korábban is, hogy normális VR címet úgy kell eleve fejleszteni, hogy az VR cím lesz. Persze megcsinálhatják visszafele sok mindenre a kompatibilitást. Pl killzonenál el lehet képzelni, hogy nem lesz akkor head tracking "csak" egy kivetítőként szolgál a fejes és továbbra is a kontrollerrel célzol.
  • TasManXT
    Most nézem a videót. :D Ez inkább a vicc kategória, de jópofa.
  • TasManXT
    Amihez el tudom képzelni: exploration game, mint mondjuk a Everybody's Gone to the Rapture, ahol a célzás nem annyira fontos, hanem csak maga a látvány és a felfedezés. Maga a kontroller a probléma a célzásnál, vagy kell egy fegyver amit fogsz és azt használod, vagy teljesen más módja a célzásnak.

Persze a célközönség tuti nem az átlag user lesz, aki megvesz egy kontrollert és csókolom. Bármilyen kiegészítőt kitalálhatnak hozzá, és úgy is meg kell venni, hogy jó legyen a játékélmény.
  • Moby
    Akkor felmerül a kérdés, hogy vajon a Virtuix mihez fejleszti az Omnit. merthogy nem autósjátékokhoz, azt biztos :)
  • TasManXT
    Inkább az olyan játékoknál működik ez, ahol az irányítás és a nézelődés függetleníthető egymással. Pl autós játékoknál cockpitben nézelődés, vagy bármilyen szimulátorban akár. Kiváló példa erre a hawken is, abban is van oculus támogatás.
  • Moby
    Gríteszt multipléjer mómenc of dö Killzón sedó fól:
    Tegnap 12vs12-ről fordultunk parkra, és valami történhetett a hoszttal, mert végül 12vs3-an érkeztünk meg, és úgy s maradt a kör végéig. Én 2 scouttal, akik ki sem mertek jönni a folyosóról, magyarul szembetaláltam magam 12 dühös majommal. Társam csak a sokat próbált turretem.
    A végeredmény:

Kiderül a képről, de megnyertem ellenük a meccset. Egyedül. LOL
  • DarkSector
    nekem nincs konzol csak nézni tudom
    :D
  • Moby
    Figyelembe venni a mit? Hogy előny a kontrollerrel szemben?
    Márpedig ha ez ilyen opcionális feature lesz mint a move, nem tudják olyan olcsón adni, hogy érdekeljen...
  • TDC Geronimo
    VR szemüvegre úgy kell fejleszteni, hogy ezeket mind figyelembe kell venni, így nem fogsz KZ:SFel vr szemüveggel játszani. Áron sok fog majd múlni, ha be tudnák lőni olyan árban kb, mint a PS4, az jó lenne.
  • Moby
    Kemény lenne kz multit tolni vr sisakkal :) bár tartok tőle az ára embertelen lesz. És akinek lesz, az nagyobb csíter lesz mintha egerezne :)
    Nem világos nekem a működése sem. Monuuk egy killzoneban. Merthogy akkor oda célzok, ahova nézek? Ha igen, az tényleg végtelen előny a kontrolleresekkel szemben. Vagy egy pontra célzok, és a fejem függetlenül mozgatom? Az meg nem kontrollálható./természetellenes. Hiszen ha oldalra fordítom a fejem, ott meglátom az ellent, a kontrollerrel megpróbálok ráfordulni. Ilyenkor a kamerát tovább kell forgatni, azaz nekem kell a fejemet visszafordítani, ami mozgáskoorrdinációban teljesen kifacsart dolog.
  • TDC Geronimo
    Adam Boyes retweetelte a PS4es VR headsetes IGN tweetet... Már ők se nagyon tagadják úgy néz ki. Lehet GDCn tényleg megkapjuk a bejelentést.
  • Moby
    Nem, biztos, hogy volt játszható verza. Csak épp nem azt mutatták be. Meg nem is azt, amivel én játszok. Erről beszélek.
  • Moby
    Egyértelmű butításokról van szó. Azaz semmi nem lett más vagy jobb.
  • TDC Geronimo
    A másik meg, hogy ugyanazt a demot bemutatták pár napra rá a jimmy fallon showba pl, ahol az a láma ott balfaszoskodott vele, még célozni se tudott rendesen. Akkor azt a lámlulást is prerenderelték volna?
  • TDC Geronimo
    Még mindig azt mondom, hogy egy fejlesztés alatt lévő játék állandóan változik. Amit egyszer bemutatnak az holt biztos, hogy nem úgy fog kinézni 9 hónap múlva. Nem egyszer volt rá példa, hogy 1-1 bemutatott játék jelenete pl teljesen más volt a végleges verzióban.
  • Moby
    >Milyen prerendered cucc? Az ott live gameplay volt egy fejlesztés alatt lévő játékból. Természetes, hogy közel 8 hónap alatt az még változni fog.

Ott nem volt semmi live gameplay. Az lehet, hogy valami pécé renderelte ott helyben, de a csávókam lószart nem irányított. Dec 13-án azzal kezdtem, hogy élőben megcsináltam a komperzsiont. Egyik monitoron a videó, másikon a valóság.
    A graf gyengébb lett, eltűntek objektumok, némély dolgon nincs fizika/statikus, és így nem mozgatod a kamerát akkor sem ha ezt tanulod hetekig.
    Magyarán bullshitet vittek, amit megpróbáltak ingamenek eladni. Nincs döbbenetes különbség köztük, még nagynak sem mondanám, de a guerilla ezt eddig minden alkalommal eljátssza, és nálam hitelük már nincs. Mert teljesen indokolatlan, értelmetlen, és felesleges amit művelnek.
  • Kongy
    Én már nem nézni akarom, hanem játszani.
  • DarkSector
    Na ezen már szebben fest a játék.

• TDC Geronimo
    Milyen prerendered cucc? Az ott live gameplay volt egy fejlesztés alatt lévő játékból. Természetes, hogy közel 8 hónap alatt az még változni fog.

Van aki mondjuk tényleg prerendered fost visz, lásd Deep Down.
  • Moby
    Azért az továbbra is vérciki hogy e3-on kiáll a hülye a kontrollerrel a kezében a színpadra, majd előadják a prerendered cuccukat.
    Mér kell ezt? Mér nem lehet azt mondani, hogy valami ilyesmi lesz?
    Tényleg nagyon szép a kz, a lelátóról bekiabálók ezt nem tudják. Néha csak nézelődök a multi pályákon, annyira kibaszott szép minden. Lassan 80 órám van benne, és kevés pálya van, pixelenként ismerem lassan őket. De minden indulásnál mellbevág a látvány.
    BŐVEN elég lett volna ezt bemutatni.
  • Kongy
    Engem nem izgatnak fel a poligonmacák, a japán anime-poligonmacák meg még kevésbé.
  • TDC Geronimo

Az ilyen keleti fos mmoktól kiráz a hideg :D
  • shaddam
    Azért engem megcsapot a nextgen szele amikor rájöttem hogy a karakter melle mozog. Wowban anno nem volt ilyen. Kis cuki
  • Kongy
    Nincs az az isten.
  • shaddam
    Final fantasy bétát próbálta valaki?
  • The Protector
    Alapszabály,hogy screen alapján nem ítélünk meg egy játékot sem.Sajnos újabban videó alapján sem.
  • Kongy
    Savanyú a szőlő gyerekek úgy érzem :) Részemről várom már a március 21-et.