status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Pár óra után egy néhány szó a DiRT Rally-ról, többek között kontrolleres témában is:
+ fizika, iszonyat jó, igazi kőkemény, könyörtelen szim
+ hangok
, beszarás, legjobbak, amit autós játékban valaha hallottam, itt aztán nyikorog, karistol minden, a motor meg úgy szól, hogy polifóniék süllyedhetnek szégyenükben
+ graf nem kiemelkedő, de pofás, a bevilágítás nagyon tetszik, talán az autók túlságosan csillognak (legalábbis a futam elején
)
+ 1080p@60: talán egyszer vettem észre egy minimális screen tearing-et, belassulás (ha van) nem igazán észrevehető - a későbbi bajnokságokon, magasabb nehézségen, szakadó esőben/hóban lehet, hogy lesz gond, ott még nem tartok
+/- team management: nagyon sokat nem tesz hozzá, de nem rossz ötlet a felvehető, fejlődő szerelők/főnök szerepeltetése, a különböző perkek-kel (amik leginkább csak a szereléshez szükséges időt csökkentik)
+/- ahogy fentebb írtam, itt nincs mese, ha egyszer úgy vágod oda az autót, az egész bajnokságot buktad (a defekt, vagy gumi/kerék elhagyása már csak hab a tortán:))
+/- a hud méretezése el van cseszve, csak ps4-en (hol máshol) Az elején zavart, hogy minden olyan közel van a képernyő széléhez, de most azt mondom jól van így, többet látok a pályából :D - egyébként orvosolható a dolog, ha a ps4 options / sound and screen / srceen size-t visszaállítjuk a default értékre (de miért is tennénk)
- nem számoltam össze, de úgy érzem lehetne több helyszín is (hátha később, autók már kerültek be a megjelenés óta)
Na és az irányításról: szögezzük le, hogy ezt a játékot ffb-s kormánnyal illene játszani, de tekintve a horror árakat konzolfronton sokan maradnak a kontrollernél (ahogy én is, legalábbis jelenleg) A játék default beállításaival nem igazán boldogultam, állítani kellett a steering sensitivity-n és linearity-n, utána már megvolt a sikerélmény. Az első bajnokságot még minden segítséget kikapcsolva nyomtam végig, de ahogy meglett az első RWD kocsi, rá kellett jönnöm, hogy ez így nem fog menni. AZ ABS maradt kikapcsolva, Stability és Traction Control pedig 2-esen. Még így is birkózni kell a géppel (murván és havon különösen), de már megvan az az élmény, ami továbbjátszatja a játékot és nem csak szenvedés az egész.
@Adam: tl;dr - vegyed nyugodtan, kontrollerrel is jó lesz :)
Egy tűrhető menet görögbe' :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.28. 14:50:14