status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hvitya #119812 Na most biztos sokan nem lesznek velem egy véleményen, de ez a Sekiro nekem valami borzasztó nagy csalódás.
Elden Ringbe én is beletettem közel 200 órát számomra az év játéka ezen felbuzdulva gondoltam Sekiro is hozza majd a From Software minőséget és ha már kimaradt korábban vígan fizettem ki érte a pénzt. Bár ne tettem volna..
Sok játékosnak már az Elden Ring is túl sok ami a nehézséget illeti, de én úgy voltam vele ez még az égészséges határ. Kitartással, kellő karakter fejlesztéssel még ha nehezen is, de lehet előrehaladni benne.
Nem érzem úgy, hogy én vagyok a béna elég időt belefektettem a Sekiroba is, de ez számomra már olyan szinten abszurd nehézségi szint, hogy megöli az élvezetet. Egy játék fő célja az lenne, hogy szórakoztasson ez pedig csak frusztrál.
Igazságtalanul nem fair,nehéz a fejlesztés lehetősége is leredukált. Jó reflexek kellenek, hozzá, ha egyszer benézed annyi. Kamera is borzasztó, nem egyszer azért haltam meg mert, beakadt egy sziklába vagy bokorba..
Tudom, hogy végigvihető kellő kitartással, de számomra mostanra már totál kinyírta a szórakozást, töröltem is csak azt bánom, hogy nem kérhetek már rá refundot.