Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #9747 De igen, visszaveszem...de mivel rájöttem, hogy az úgyis late game...így a pandák addig csak helyet foglalnak. Szóval most benn van a 2 yeti, amiből jöhet minion visszavevős spare part, és Ysera is adhat azt...ha meg facelessel copyzom kettő van belőle, akkor még nagyobb az esély. Igazából mire játszani akarom a Juggernautot, addigra legalább egy visszavétel van a kezemben és olcsóbban mint a pandák, mert vagy 1 manás spare part, vagy Ysera dream card ami 0 mana. Igazából az aknák már csak ráadás, ha nem jön össze a Juggernaut kombo, az se baj, a dupla Ysera láttán feladják. Annyira beleszoktam már ebbe a pakliba...és furcsa, de ez egy olyan deck aminek Ysera lételeme. Miért? Mert:
1. Alapból OP, ha kicsit lassú is.
2. Ad kézbe visszavételt, ez Juggernauthoz jó.
3. Adhat 2 manáért 5-öt sebző AoE-t, és mivel az nincs a deckben...így nagyon jól jön.
4. Bármi más kártyát ad, vagy erős miniont kapok, vagy erősítést egy lényemre, méghozzá nagyon olcsón, ezek is jól tudnak jönni, mert a Juggernaut hiába nagy test, ha tudom visszaveszem és nem marad kinn...
Tehát a lényeg: ez egy olyan deck, aminek az elején orrba szájba növelem az armort, olyan 30 élet+ 30 armor szokott átlagban összejönni. Számoljunk úgy, hogy ezzel meccsenként 50-60 életem van. Early és midgameben pakolom a buffolható minionokat, aztán ugye armorsmith+whirlwind meg hasonló kombókkal szerzek belőlük armort, meg még buffolódnak is. Ha ezek nincsenek épp, akkor jön a 2 shredder, a yetik vagy a piloted, a megfelelő pillanatban meg Loatheb...ugye magenél 6. körben kell, druid ellen 8. és így tovább...aztán a lategameben, mikor már kevés leszedésük szokott lenni...ezek elmennek Loathebre, a felbuffolt worgenekre, vagy az ilyen átlagban 6-8-at sebző berzerkerekre, poly,hex belcherekre vagy piloted sky golemre...na szóval akkor jön Ysera és a Juggernaut. Ilyenkor már csak átlagban 10 körüli lapunk van a deckben. Ha már van faceless is, onnantól nyomhatja azonnal a concedet, ha lent van 2 Ysera esélye sincs, akkora előnybe kerülök bármivel játszik. Ezenkívül a csapda is érik körülötte, bármikor jöhetnek az aknák. Bár így már csak 2 szokott lenni a pandák kivételével, de az is elég félelmetes. Röviden: ha a board control az enyém marad, akkor nyertem. Vagy ha elmegyünk fatigueig. És nagyon élvezetes vele a játék :) Meg biztos írtam pár baromságot, de a tapasztalatok eddig nagyon jók :D Nyilván úgy tűnhet, hogy sok kombótól függ a deck, de annyira mégsem :D És van benne laphúzás is bőven.