40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dreadshade #9785 Classic Packekben felvették a drop ratet? :D (jó nyilván nem) Ma nyitottam 2 classicot is, mondom hátha lesz benne valami használható és volt az egyikben egy Sylvanas és Arany Preparation, a másikban meg egy Hogger. Szavam nem lehet most :D -
Azt a szar shreddert is futtatja boldog-boldogtalan és persze mindig a legjobb legendarykat kapják ki belőle. -
Nem hiszem el ,hogy az utolsó 7 lap a 2 osáni, zoo ellen nyilván jó helyen vannak ott. Az is roppant érdekes, hogy ha van egy jó szériád (4-5 meccs zsinórban) akkor utána mindig jön egy ugyanilyen hosszú bukó is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.25. 13:27:04 -
Fletley9 #9782 Van egy ilyen Dudu paklim amibe belefért. Mmár csak az új legendet akarom bele az egyik nóris helyett és jóság lesz, de így is 70%+-os a win rate vele. És amúgy eléggé hard controll. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Yserac #9781 Jóaz, amikor vissza esik az ember topdickkel, pár game alatt visszanyerni a helyezést. Bár az implózió+sea giant+leroy zoo hatékonyabb nekem, mint a Hunter paklim. Hunternél ha laphalál van vége. Impózizóó-nál kisebb a rizikó. -
Ezért nem is gyártom le őket :) -
meg is érdemled ha azzal játszol
-
Pio #9778 Volt 2 5wines küldim is, mindkettőben volt hunter, úgyhogy azzal csináltam. Volt egy tökátlagos meccsem a hunteremmel talán mágus ellen, olyan turn 8körül nyertem, erre az ellen felvett friend listre, amit ilyenkor persze nyilván elutasít az ember, mert nyilván csak anyázni akar, de érdekes módon utána újra és újra felvett... Nem is értettem, hogy miért olyan fontos neki, hogy egy átlag hunter deck elleni átlag meccs után anyázódjon, de mire győzött bennem a kíváncsiság és mondom kövire elfogadom, addig vége volt, többször nem vett fel. :( -
Pio #9777 Ha épp a kezedben van és nincs optimálisabb played használod, mert nem rossz, de alapvetően nem erre épít a pakli. -
Negritis #9776 ez a prep-sprint kombó ennyire menő? én valahogy nem érzem annyira jónak a 4 mana + 2lap for 4 lap kombót -
Hidd el a saját Boom odtol ezt sosem fogod látni 
Sőt mondok jobbat, Goblin Blastmage em nem képes üres asztalon eltalálni egy Shade of naxxramast mikor még csak 2/2 es. -
Azért az nem is én lennék ha a 2 retkes bomba nem arcra menne és nem mindkettő 4-et sebezne. -
Az már kevésbé jó ;) -
Pont ezekert jo egy sajat deck. Nem tudja az ellen hogy mot fogsz korakni. Egyebkent sokszor van hogy meg en magam sem tdom mit fogok csinalni. Nem hogy az ellen :D -
Na de most őszintén mibe rakod be a pactumot? Zoo-ba? Semmi értelme ha nem vered le 5-6. körre a lockot úgyisem fogsz eljutni Jax kijátszásáig ergo halott lap, max gyógyulhatsz vele 5-öt egy voidwalkerrel mert más úgysincsen a zooban ami démon, esetleg a terror de ezért kár berakni 1 talán majd jó lesz lapot. Esetleg egy démonos pakliba, ami igazából egyáltalán nem hatékony, vagy legalábbis én még nem találkoztam olyannal. Tehát attól ,hogy jó valami ellen egy lap még nem lép elő arra a szintre ,hogy érdemes legyen berakni egy pakliba. Persze ha direkt az a cél ,hogy ha jön egy lock, majd azzal jól megszívatod és röhögsz egy jót az más kérdés :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.24. 18:28:57 -
Zozo0122 #9770 Értem amit írsz, ezért írtam a múltkor, hogy az igazi játék legend szinten megy :) Persze ezt nem lenézően mondom, nekem sincs közöm se a legendhez. -
1Darton1 #9769 Legendary rankon sok egyedi paklival találkozhatsz, amelyek még akár működőképesek is. A rank20-as "kreatív" deckek laphiány vagy tapasztalatlanság miatt alakulnak ki egyedül, nem kell meglepődni, ha valaki olcsót és hatékonyat választ helyettük.
Ha nagyon szereted a meglepetéseket, akkor ott az aréna. -
Zozo0122 #9768 Látod, épp ez a rossz, hogy az egész meta 7-8 pakliból áll állandóan és csak elvétve találkozni kreatív paklikkal :D Most is mi megy? Az örökérvényű legalja paklik mint zoo és facehunter azok mindenhol ott vannak. Aztán mostanában sláger a mechmage, mustárosszállásmesteres pala, mill druid, fatigue mage. Akinek meg van egy raklap lapja meg dustja és már rég tolja, azok handlockoznak vagy control warrioroznak. Ennyi :D Az a rossz ebben, hogy sok esetben pontosan tudod, hogy mit fog tenni az ellenfél és elég unalmas tud lenni a 3. ugyanolyan paladin egymás után. -
Senki nem játszik a pactummal szóval ... (na jó ez nem igaz, casualban, esetleg 20-on lehet vele havonta 1x találkozni) -
Zozo0122 #9766 Amúgy a handlockok ki merik tenni más warlockok ellen Jarraxust? Egyetlen darab feláldozós paktum is elég:D Aki játszik közületek handlockot hogy viszonyul ehhez? -
Egy-két kérdés és válasz -
Én meg palával egy handlock-ot. Haladunk, haladunk... -
Zozo0122 #9763 Na a harcosommal az előbb nyomtam le a fatigue maget. Hát komoly kis deck az...:D Nehéz ellene játszani. -
karmacoma #9762 Pont tegnap nyert vele ellenem milldruid. Mechmage-el már leathalon voltam. Tree of life és onnan easy vollt neki. Más deckbe szerintem nem illik. Ha lenne valami heavy control druid akkor okés lenne, de ez kb a fatigue druid most. Más jellegű deckhez nincsenek lapjai szerintem. -
Millbe jó. -
Tree of life mire jó? Tudom mit csinál a lap, de szerintem használhatatlan. -
Fletley9 #9759 Na megint bontottam 3 paklit egyszerre és ismét esett 1 legendary. Baszott ogre. Ehh :/ törni nem fogom még mindig nem éri meg. Viszont arany pala lapot törtem így letudtam craftolni végre a tree of life-ot. -
Pio #9758 Kis összefoglaló az előző évről, a channelen van Krippről és Reynadról is. Azért ezt linkeltem, mert szerintem1:20-tót kezdődik az év legemlékezetesebb play-e, 8:25-től pedig a legtökösebb. És persze mert 4:05-nél megcsodálhatjuk, hogy Forsen mekkora hatalmas partyarc :P
-
Zozo0122 #9757 MIért van "dragon" kategória a lényeknél, mikor semmi nincs rá hatással és semmivel nem kombo az, hogy valami dragon? Beast és mech szinergia OP, piratek még mindig gyengék, murlockok elmennek, na de a sárkányok nem kapnak semmit...talán fog rájuk épülni egy kieg? Olyasmit olvastam, hogy már amikor kiadták a GvG-t, akkor is készült (nem is egy! )további kieg. Csak hát most meg kell várni, amíg a GvG lecseng és pénzügyileg is optimális a következő kiadása...mind1. A lényeg, hogy vajon lesz e a közeljövőben dragon szinergia szerintetek? Kártya, ami olcsóbbá teszi a dragonokat? 9 manás legendaryknál ez elég jó lenne. Esetleg Dragon egg, amiből 1 kör múlva random sárkány kel ki? Mekkora lenne mondjuk egy 4 manás kis tojás köv körben kitossza Yserát :D Biztos nem véletlen van a játék kezdete óta dragon kategória, meg elvileg a WoW is tele van nevesített sárkányokkal... -
Zozo0122 #9756 Amikor a piloted sky golem piloted shreddert dob...az király
-
imikszde00 #9755 En elkezdtem ezt a fatigue mage-tesztelni. Jott egy ilyen druid is. Hatalmas meccs volt.
Nekem elobb elfogyott a lapom mint neki, de mar neki sem volt igazan mit kitenni. Echoztam a healbotokat :D en mar ugy -9nel jartam mikor o megcsak -3 -4 nel :D
Utolso kor, mert utana meghalok a laphuzas miatt. En jovok :D
17hp +3 armor rajta. Fireball. Hero
Power, healbot . 11hpja van meg. volt egy coldlight a kezembe. Szamolas gyorsan. Es akkor az -5 es -6. Egy dontetlenre kihoztam. -
Ú mekkora meccset nyomtam egy másik priest ellen. Elégetett vagy 3 lapomat a cleric miatt, de a végén ő fázott rá, mert feltápolta a sajátját én meg szépen túlhúzattam és a fati őt ölte meg hamarabb, Imádom mikor összejön a kombó :D -
Az mekkora lap!
-
ellenfélnek a 2 portal 2 elite tauren chieftain-t adott. már-már rock koncerten éreztem magam -
Az semmit nem jelent csak ,hogy nyert 500 meccset rankeden, nem feltétlenül párosul mellé semmi, csak az, hogy kitartó volt. Láttam már szinte csak basic lapokkal játszó arany mágust is. -
Negritis #9750 pala és handlock ellen is jó
equa-consec és shadowflame/siphon blokkolása brutál
igazából az egyik legjobb és leguniverzálisabb legend (boom és sylva mellett)
csak tudni kell hogy mikor használod, elég ritka az hogy 5. körben kirakja valaki mert ott azért nincs akkora haszna, de pl én toltam már 8. körben duduval hogy a kombót előkészítsem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.23. 19:42:43 -
Zozo0122 #9749 Ezt a kérdést én is feltettem, de azóta rájöttem a hasznára, tényleg nagyon jó lap :) Ha jó körben rakod ki, akkor eltolja a halálodat 1 körrel, vagy a lényeid pusztulását. Legszembetűnőbb tényleg druidnál vagy magenél. FoN és flamestrike mehet a picsába. Ha van kinn 4 lényed és nem tudja lekapni őket, megfelelő időpontban, 1 kör az életébe is kerülhet. Na és ezenfelül lenn marad egy 5/5, ami nagyon jó stat 5-ért. Azt el kell tűntetni a boardról nagyon gyorsan, mert jó eséllyel 2 ellenséges lénnyel is fog tradelni a nagy élete miatt, vagy egy erőset gyengít le nagyon. És mágiával nem tudja megoldani, mert az 5 manával drágább neki :) Tehát: kb. egy ingyen körbe, azonkívül átlagban 2 ellenséges minionba kerül az ellenfélnek Loatheb. :) -
Most vertem el egy arany control palát rankeden... kapok este sütit? :-D -
Zozo0122 #9747 De igen, visszaveszem...de mivel rájöttem, hogy az úgyis late game...így a pandák addig csak helyet foglalnak. Szóval most benn van a 2 yeti, amiből jöhet minion visszavevős spare part, és Ysera is adhat azt...ha meg facelessel copyzom kettő van belőle, akkor még nagyobb az esély. Igazából mire játszani akarom a Juggernautot, addigra legalább egy visszavétel van a kezemben és olcsóbban mint a pandák, mert vagy 1 manás spare part, vagy Ysera dream card ami 0 mana. Igazából az aknák már csak ráadás, ha nem jön össze a Juggernaut kombo, az se baj, a dupla Ysera láttán feladják. Annyira beleszoktam már ebbe a pakliba...és furcsa, de ez egy olyan deck aminek Ysera lételeme. Miért? Mert:
1. Alapból OP, ha kicsit lassú is.
2. Ad kézbe visszavételt, ez Juggernauthoz jó.
3. Adhat 2 manáért 5-öt sebző AoE-t, és mivel az nincs a deckben...így nagyon jól jön.
4. Bármi más kártyát ad, vagy erős miniont kapok, vagy erősítést egy lényemre, méghozzá nagyon olcsón, ezek is jól tudnak jönni, mert a Juggernaut hiába nagy test, ha tudom visszaveszem és nem marad kinn...
Tehát a lényeg: ez egy olyan deck, aminek az elején orrba szájba növelem az armort, olyan 30 élet+ 30 armor szokott átlagban összejönni. Számoljunk úgy, hogy ezzel meccsenként 50-60 életem van. Early és midgameben pakolom a buffolható minionokat, aztán ugye armorsmith+whirlwind meg hasonló kombókkal szerzek belőlük armort, meg még buffolódnak is. Ha ezek nincsenek épp, akkor jön a 2 shredder, a yetik vagy a piloted, a megfelelő pillanatban meg Loatheb...ugye magenél 6. körben kell, druid ellen 8. és így tovább...aztán a lategameben, mikor már kevés leszedésük szokott lenni...ezek elmennek Loathebre, a felbuffolt worgenekre, vagy az ilyen átlagban 6-8-at sebző berzerkerekre, poly,hex belcherekre vagy piloted sky golemre...na szóval akkor jön Ysera és a Juggernaut. Ilyenkor már csak átlagban 10 körüli lapunk van a deckben. Ha már van faceless is, onnantól nyomhatja azonnal a concedet, ha lent van 2 Ysera esélye sincs, akkora előnybe kerülök bármivel játszik. Ezenkívül a csapda is érik körülötte, bármikor jöhetnek az aknák. Bár így már csak 2 szokott lenni a pandák kivételével, de az is elég félelmetes. Röviden: ha a board control az enyém marad, akkor nyertem. Vagy ha elmegyünk fatigueig. És nagyon élvezetes vele a játék :) Meg biztos írtam pár baromságot, de a tapasztalatok eddig nagyon jók :D Nyilván úgy tűnhet, hogy sok kombótól függ a deck, de annyira mégsem :D És van benne laphúzás is bőven.
-
Azt hittem Zozo0122 dekkje a téma most, vagy nem?
Szar lapnak éppen nem mondanám, de túl spec helyzetekre való. 5-ért sokkal szarabbnak tartom a Mimoron's Head-et meg a Hemet Nesingwary-t, pedig azok is legendary.