Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Nem azt mondom, hogy csak a pakli számít, de azért pofáncsapás, amikor még az összes kezdõ kártyám sincs meg a pakliból, és erre bead egy ellenfelet rare meg legendary kártyákkal...

én most rank 15 vagyok mage-gel, de nem hiszem hogy Malygos miatt 😄

mondjuk most betettem Antonidast is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sajnos az elsõ pár rank ilyen tud lenni, hisz minden hónappal mindenki 25rõl indul, a Legendek is.
A következõ szezontól ezt megváltoztatják, az elõzõ szezonban elért rangodtól függõen kicsit elõrébbrõl kezdesz majd a ranglétrán.
Agamemnon
A skill mellé, még felvehetnék a paklit is... mert nem egyszer kerültem szembe rank 20-25 között 3-4 legendary kártyával 1-1 pakliban.
Persze lehet, hogy ha már tapasztaltabb leszek, akkor nem számít annyira a pakli, de ha nincs legendary-m, és még csak rank 21 vagyok, akkor nagyon is 😊

Banane15
Hát nem tudom, régen szerettem a casual módot, de mostanában csak pislogok hogy az egyetlen bloodmage thalnosomra a játékok 70%-ban ragna, sylvanas, tyrion a válasz. Köszönöm a blizzardnak a bizalmat, de ennyire nem vagyok jó. : D

Egészen pontosan:

"
When you jump into Casual mode, you will be matched up against other Casual mode players of equal skill. So if you are new to the game, you will be matched up against other new players. If you fare well in Casual mode, you will continue to be matched against other Casual players of equal skill. This mode uses a hidden MMR rating to ensure you and your opponent should prove to be "Worthy Opponents".

Ranked Play matches you with other Ranked Play players that are as close to your current Ranking as possible and does not follow an MMR system. So a Rank 5 Player will be matched with another Rank 5 player (or as close as possible to their current rank).
"

Szóval casual mode-ban MMR van, rankedben pedig rankközelségre törekszik a rendszer.
DarkHorSe
Dehogyis, mindkettoben van kulon mmred (matchmaking rating). Skillednek megfelelo ellenfeleket fogsz ott is kapni.

Swedish people are albino monkeys

Zickler
Casual-ban teljesen randomra dobja be az ellenfelet. Rankeden dob be vele egyenlõ emberkét.

Battletag: Muhee#2716

Banane15
Srácok, valaki meg tudja mondani casual módban mi alapján választja a játék nekem az ellenfelet? Vagy hogy az equal skill Blizzard nyelven mit jelent ? : D

DarkHorSe
Zeriyah@CM_Zeriyah
@John_Gwak @bdbrode Card packs purchased now contain cards available in this set. They won't contain new cards if opened a year later.

Jo tudni, szoval nem lehet okoskodni 😄

DarkHorSe
Ahh, nagyon jo deck, de elegge szar kartyaim vannak. Talan 1 legendarym van, azis elegge bene. Szoval ilyeneket nem tudok osszerakni, neha belepek letolom a napi questeket meg funolok. Arenat multkor probaltam, az nem volt ugyan rossz de vegul is idopazarlasnak tunt. Egyszerubbnek talalom lefarmolni a napi questeket aztan ennyi. Laddernek sincs semmi ertelme most, talan majd ha lesz vmi ertelmes reward nekiesek de ilyen kartya hatlapokert nem eroltetem meg magamat 😄

Mellesleg az arenaban nyert paklik, meg a 100 goldert vasarolt paklik kozott van valami kulonbseg?

Holnaptól néznivaló:

Priest trollkodáshoz ajánlom figyelmedbe a your milkshake nevû paklit, melynek lényege, hogy az ellenség összes lapját lemásolod/MCzed és lényegileg az õ saját paklijával nyírod ki.
Különösen vicces a Shadow Madness (átveszel egy lényt a kör végéig) + Youthful Brewmaster kombó (egy lényedet visszaveszed a kezedbe).
Nem olcsó deck és nem is túl effektív, ellenben nagyon fun.
Angry Chicken nevû hearthstone podcastben találták ki, ott szoktak néha crazy storykat mesélni vele kapcsolatban.
DarkHorSe
Hahaha priestel rajottem trollkodni kell, beleraktam az osszes taunt kartyam egy pakliba, meg azokat amik erositik a lenyeim. Olyan jo nezni ahogy szenvednek az ellenfelek. Lehet nem sebzek valami sokat, de szorakoztato 😄

Hunter dailyt kaptam, úgyhogy életemben elõször összeraktam egy hunter decket és ilyen vicces helyzetek adódnak vele: 😊

A sámán deckemmel elég könnyû megfogni a huntert, szóval csak most tûnt fel igazán, hogy milyen erõs, miután tettem bele hunter's markot meg silence-t még a druidákat is el-el tudom verni vele.
Viszont azt látja, ha gondolkodsz, becélzol egy lényt egy spellel, aztán meggondolod magad, szóval érdemes kerülni az ilyet, mert csak segítesz az ellennek behatárolni a kezedben levõ lapjaidat.
Mindenki biztos nem, de feltûnt volna már ha valaki valami nagyot variál 😊 én még arra se tenném a kalapom ,hogy teljesen ugyanaz neki a háttér mint neked (de talán igen mert ha valami verseny van ott asszem nem változott mikor másikat mutatták oO)
És most fordítva... Szerinted senki nem baszakszik? 😄

Agamemnon
Nem, de lehet, hogy nem is baszakszik... Vagy szerinted mindenki baszakszik? 😄

Ezt most gondold át még egyszer, te látod ha õ baszakszik? 😊
Agamemnon
Az ellenfél látja azt, ha a pálya interaktív részeivel szórakozok? Vagy neki ugyanolyan marad?

Agamemnon
Közben néztem a fórumot, szóval amúgy is csak hátlap lesz, és majd a következõ szezontól... 😞

Agamemnon
Ranked-ben lvl 20-at kell elérni a season kártyáért?

Zickler
Jah... hát igen. Kifejezetten kellemes volt most hogy még a 3 questem állapota mellet mindig kiírta figyelmeztetést is. Csak a képernyõ 79%-át takarta ki.

MEdievil
És ezt a kliens minden egyes játék után meg is jegyzi. Köszönjük van naptárunk 😊

F

Zickler
Test season 4 végéig van még 9 nap.

DarkHorSe
es akkor mi tortenik?

MEdievil
Már csak 9 nap...

F

DarkHorSe
Atomcsibe ellenfel😛

Nagyon javaslom, hogy olvassátok el azokat a tooltipeket, amiket a játék ír, ha ráhúzod egy kártyára az egeret, mert eléggé pontosak és sok kérdést tisztáznak.
Ott le van írva, hogy a fagyasztás a következõ TÁMADÁST lehetetleníti el, spelleket, hero powert nem.
Stealthnél is le van írva, hogy nem lehet targetelni, de attól még az aoe-k hatnak rá.
kabel15
Hex + 1/1 es charge totem hmm 😊
A másik, hogy a területi spellek azok hatnak a Stealth ben lévõ lényre?
Valamint silencelni lehet stealth es lényt?

BattleTag: kabel15#2672

Ja hát van benne logika, hogy akkor teljesen megfagy, bár lehet úgy túl erõs lett volna azért nem így csinálták, a Shaman hero power meg ha te választanád ki a toteme kb a legobb hero power lenne 😄 Minden körben egy taunt még ha csak 0/2 is azzal már nagyon hátráltatni lehetne az ellenfelet, még ha csak egy körig is él az a totem, de ez a többi totemre is igaz. Én csak annyit változtatnék hogy a tüzes totem az ne csak sima 1/1 legyen ha már random legalább 1/2 vagy 1/1+charge lehetne rajta, bár chargeal lehet túl jó lenne 😄
REALista
Na ja én is meglepõdtem elõször hogy tudják ilyenkor használni a hero powert. Azóta hõsre nem is pocsékolom el, max ha az életem múlik rajta a hõs fegyvere miatt...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kabel15
Mi a véleményetek a fagyasztásról?
Arra gondolok mikor mondjuk mage el befagyasztom a hõst de az vígan lõdöz engem tovább. Szóval nem az lenne a logikus hogyha befagyasztom akkor ne tudja használni a hero powert? Azt nem tudom hogy a fegyvert használhatja e. Rogue warrior paladin sámi. De mondjuk elég idegesítõ mikor fagyasztva van a hunter és hero power el kilövi a hõsömet 😞
Mondjuk ezzel még erõsebb lenne a mage, de szerintem ez lenne a logikus.
Esetleg lehetne silenc elni is a hõsöket és akkor 1 körig nem használhatja a képességét.
Vagy ami még jó lenne ha mondjuk a sámi totemjeit tudná választani idézésnél. Talán a sámi a leg randomabb cast. Vagy bejön vagy nem.
Nekem sokszor van az hogy várok egy totemet és pont nem az jön. Vagy ott a random hogy 2-3 fog sebezni a képesség.

HunnernesKonge
Legalább kikaptál? <#idiota>
kabel15
Tegnap volt 2 The Black Knight a mage aréna paklimba 😄 Ja és 2 Strike 😄

Agamemnon
Jah, hogy ezt kellett nézni, azt hittem, hogy ez volt az utolsó kör, és próbáltam számolgatni, hogy miképp nyeri meg 😊

Zickler
Amelyik kártyák körül sárkányt látsz, akkor úgynevezett Legendary lapok. Mondhatni a játék legritkább és legerõsebb lapjai. Arénában pedig ugye baromi ritka hogy legendaryt választhatsz a paklidba. Az pedig még ritkább (igaz velem már egyszer megesett), hogy 2 a Legendaryk közül kimagaslóan erõs lapok tudj berakni a paklidba.

Agamemnon
Nem ismerem még az összes kártyát, elmagyarázod?

Agamemnon
Kis lockom lvl2-es, még a basic kártyái sincsenek meg, de ma szerencsés volt a lapjárás:

http://kepkezelo.com/images/68apnnz6h6vswn2i6geg.png

kabel15
Nekem jelenleg nincs meg az összes kártya 😄 nem hogy 2x. Szóval én még várnék az új kártyákkal 😄
Fõleg hogy régebben mikor a M&M Duel of Champions al játszottam, ott is ez volt a gond. Gyorsan jöttek a kártyák mikor elpattant a cérna az az utolsó új cast volt amit alig lehetett elverni. És ha valakinek nem volt ilyen hõse akkor tovább lépni se tudott mert folyton ilyenek jöttek.

Az egész játékban van 1 kaszttal elérhetõ lapból összesen talán 200 darab vagy még annyi se, amibõl nyilván van egy csomó sokkal jobb, szóval olyan túl nagy mozgástered nincs, amivel effektívebbé tud válni a paklid.

A paklilinkelgetõ oldalakon is divat lett most az, hogy valaki csinál egy jó decket, ír hozzá egy többszáz soros részletes leírást, aztán jönnek egy csomóan fikázni, hogy "húú ez nem is tér el nagyon ettõl a decktõl meg attól a decktõl, szánalmasvagy".

Nekem nem tetszik ez a stílus, szerintem baromi jó, hogy vannak ilyen proaktív tagjai a communitynek és nem kéne bántani õket, mert aztán elegük lesz belõle és az tutibiztos, hogy aki azt a kommentet írta, nemhogy egy ilyen videó elkészítésére, de még a szótáras mutatványra is lusta lenne...

Nyilván van egy "generic" deck szinte mindenbõl, kevés a lap, régóta megy a játék, sok újat nem lehet kitalálni, de azért mégis beletett némi egyediséget a pakliba és ami a legfontosabb, lépésrõl lépésre elmagyarázza, mi miért van benne, mi mivel kombózik, hogy érdemes használni, satöbbi. Szóval energiát fektetett abba, hogy segítse a community kevésbé tájékozott tagjait. Aki számára pedig trivialitás, amit mond egyszerûen nem nézi meg a videót.

1 szó, mint 100, szerintem nagyon hasznos az, amit csinál és ha valaki féltékeny rá, akkor szótárfirkálás helyett csináljon õ is ilyen videókat, neki is örülni fog a community, de én legalábbis biztosan, annak ellenére, hogy eddig egyik reynad deckel se játszottam.
kabel15
Bika ez a sámán.
Tegnap mentem egy arénát vele. Iszonyat rossz packlit sikerült össze raknom.
Volt talán 3db 2 manás meg 4db 4manás lényem.
De sikerült 8 gyõzelmet behúznom.
Amire építettem a játékot az az volt, hogy minél több lény legyen lent. Totemeket nem nagyon szedte le az ellen. 2 meccset nyertem úgy hogy a végén 1-1 lapokkal harcoltunk de ugye rakosgattam le a totemeket és jött a BL. Volt a pakliban 5 manás lény ami 1/1 et kap minden lent lévõ lény után.
Sikerült 10/10 csinálni belõle majd 2 manáért windfurry. -20hp
Nem tûnnek erõsnek a sámi totemjei, támadni ugye maguktól nem tudnak. De ha nem szedjük le õket hirtelen lehet vele fordítani. Jön egy BL és akár 30p ról is le lehet szedni az ellent. Õ pedig nem is védekezik hiszen azt látja, hogy felesleges nincs mivel lecsapni. Aztán koppan.

Egy nagyon szerencsés kis helyzet jött össze a múltkor.
Ugyan csak sámival voltam de ez nem nagyon befolyásolja a lényeget.
Nekem volt 2 HP-m az ellenfélnek 16. Ami lényeges, hogy nem volt tauntos lényem és neki sem. Viszont lerakott egy lényt 2 manáért 0/7 es ami az õ köre elején megöli az összes lényt. Én jövök. Mit kapok? Leper Gnome 😄 (2/1 es 2 sebzés az ellen hõsébe ha meghal) Csak azért írtam le mert lehet nem helyes a neve.
Szóval számolgattam számolgattam és bárhogy is BL ezek windfury zok akkor is csak 14 HP-t tudok leszedni. Aztán észre vettem, hogy õ mit is rakott le a köre végén 😄 Hoho Ment a Leper Gnome és daráltam a HP ját.
2 Hp ja maradt jött a köre meghalt minden lény és õ bukott 2 HP-t 😄
Komolyan elkéne kezdenem felvenni a csatákat mert ezek elég epikusak. Nagy mákom volt ezzel a Gnome al. Különben tuti elbukom. Már így is vért izzadtam, hogy ne szedje szét a hõsömet és sikerült megnyerni 😄

dave9004
meg is kapta a Zoo-tól épp
kabel15
Rank 1 stream 😄
http://www.twitch.tv/tidesoftime/popout

MEdievil
5 lappal tér el attól a decktõl amit anno hónapokkal ezelõtt használtam.
Meg amúgy is kb. ennyivel mint bármelyik generic hunter rush.
Ez például nagyon szépen összefoglalja:

"
Is hard to call this reynads deck though. Its pretty much the normal hunter deck with like 4 cards subbed out. Its like me ripping two pages out the dictionary draw a dick on two more then trying to have it published as my original work"

F

dave9004
most pala ellen durva lett.
két argent squire 1-2. kör. 3.ban blood knight 😄
ronihun
A streamjét is érdemes nézni, ott is elég sok hasznosat mond.

...

dave9004
végülis ja. csak tisztítani kell elõtte az ellent