Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #8758 Szerintem is kedvez, de épp így is van értelme, üzleti fogásként is felfogható. Ha nyitsz pénzből és hosszú távon látod, hogy jókat nyitsz többet veszel. Persze óvatosan kell ezzel bánni, különben egyértelműen kitudódik és akkor balhéznak az ingyenesek. De nincs ezzel gond, bárki így csinálná, aztán ráfogná, hogy nyugi ugyanakkora az esélyetek. Bár úgyis sokan rámcáfolnak, hogy ajj ez nincs így stb, de szerintem így van, de nem zavar. Aki fizet kapjon is jobb lapokat, ha már tényleg megkeresett pénzt öl bele. Meg igazából mindenki gondoljon amit akar :)
Ha játékbeli goldból nyitsz egy csomó szart dühös vagy, emiatt megfordul a fejedben, hogy na jó veszek most pénzért egy 10es csomagot, nem hiszem el, hogy soha nem nyitok semmit jót. Ebből következően, ha valódi pénzből jobbakat nyitsz, akkor viszont máskor is veszel. Szerintem ha valaki venne 1000 boostert játékbeli goldból és 1000ret igazi pénzből, akkor szemmel látható lenne a különbség. Csak mondok valamit, teszem azt játékpénzből nyit 1000ből 15 legendaryt, igazi pénzből meg mondjuk 1000ből 35-öt. Nem kell ám mindent elhinni amit mondanak a fejlesztők, a pénz a lényeg, mint mindig. Ha mondjuk nem csökkenne a játékosok száma, mégis csökkenne a bevétel, akkor egyből jönne egy új Naxx szerű kieg, esetleg kicsit növelnének a fizetős paklik jó lap arányán, vagy csökkentenék a régi féle booster árát, így többen rácuppannának. Valószínűleg már most is gőzerővel készül egy új kieg, de csak akkor lesz kiadva, amikor pénzügyileg a legoptimálisabb lesz.