40521
  • Nirz
    Tényleg így van az majdnem control warrior költségben van és igazság szerint nem is olyan jó,roguet nem érdemes.
  • Nirz
    most alig játszottam pár órát de már meg is van a 100 gold úgyhogy mára szünet
    Mert belegondolva itt változatosak a deckek és rankozás inkább idegesítő mint szórakoztató és nem igen látom értelmét csak ilyen streamerek esetén vagy top helyen a legedaryk között
  • Shep
    Van még az a kalózos is ami a félszeműre épül.
  • dave9004
    maexxnát is meg a cobrádat is viszi a cabal :D assassin meg minden rossz aoe-től meghal.
    olcsó rogue pakli az csak rossz van most, a többi drága a pirate deck is.
    aminek van értelme az tele lategame uj legendary stb ragnaros ilyenekkel
  • Shep
    Na igen lehet én is azért szívtam ott annyit :)
  • Nirz
    Nah úgy döntöttem hogy stratégiát váltok úgyhogy 12 ről 20 ig feladtam a mecseket szép lassan hogy goldot farmolhassak és eléggé megy a dolog csak a többi farmerrel van néha probléma itt rank 20 on xD
  • Zozo0122 #8777
    Rogueval is kéne játszani, most ezen agyalok csak alig van lapom. Pedig lehetne valami olyasmi rogue paklit csinálni, hogy 2 emperor kobrával + 2 patient assassinnal + maexxnával irtani a jónépet úgy, hogy közéjük Argus kerül vagy sunfury protector :D Persze ezekből is 2. Egy ilyen védelem minimum AoE csalogató nem? Ismertek ehhez hasonló buildet? Vagy rogueból kb. csak a miracle rogue meg az új mechrogue megy mostanság ?
  • Shep
    Ehhez nekem hiányzik a force of, egy darabot nem dobott még nekem eddig a gép.
  • Shep
    Én Sylvanat raktam bele és elég jól lehet használni.
  • dave9004
    végre vmi olcsó dudu játszható pakli.
    ogre helyett vmi 6 v kisebb sztárt persze bele lehet rakni h kikerülje a bgh-t
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.06. 19:53:02
  • Negritis
    reynad én ezzel megyek
    csak ugye 2x mech bear cat mert se sylva se boom
  • Shep
    Én azzal a lenti druid deckkel elmentem 18 (3*)-ig 20-ról egy bukóval. Viszont olyan hibákat csináltam ,hogy lentebb biztos, hogy megbosszulta volna magát. Amúgy az a druid pakli nagyon könnyen játszható, mindenkinek ajánlom, ráadásul olcsó is.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.06. 19:25:46
  • Negritis
    a reynad mech dudu visszavitt 14-re, rá is agytam most :D
  • Shep
    Üdv a klubban :) Csak nekem jó hetem nincs :)
  • Negritis
    10ről visszaestem 17re handlockal :D nem volt jó napom
  • Shep
    Na egy retkes róg elintézett a hülye szarrá zsírozom a fegyvert kombóval.
  • Shep
    Én sem értem :) Ez a druid viszont jó, már 18-on vagyok vele 20-ról.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.06. 19:05:14
  • Zozo0122 #8766
    Én is lent vagyok megint :D Nagyon durva mi megy rankeden, fullos paklik 20-15 között. Ennyire megerősödött volna a mezőny?:O Bár még csak jan 6. van.
  • Shep
    Hát nekem eddig zsinórban 3 nyert meccs. Igaz csak 19-en.
  • Negritis
    amaz feje mikor benyulta az mct a dr boomot :D
  • dave9004
    passz. nem próbáltam, este lehet adok neki egy esélyt h leírjam. most egyelőre magicezek :D
  • Shep
    Ez mire elég mostanság?
  • dave9004
    hát nem egy budget deck :/
    ezt viszont ki lehet próbálni kevés dustos dudu
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.06. 17:29:03
  • Devv
    Én a napokban régi pakkokat nyitottam. Jött sword of justice, faceless manipulator, ma bontottam egy shadowform-ot. Az újból meg egy clockwork giantot. Meg egy-két rare... Úgyhogy nem panaszkodom.
  • Shep
    Próbáld ki és majd számolj be az eredményről :)
  • Zozo0122 #8758
    Szerintem is kedvez, de épp így is van értelme, üzleti fogásként is felfogható. Ha nyitsz pénzből és hosszú távon látod, hogy jókat nyitsz többet veszel. Persze óvatosan kell ezzel bánni, különben egyértelműen kitudódik és akkor balhéznak az ingyenesek. De nincs ezzel gond, bárki így csinálná, aztán ráfogná, hogy nyugi ugyanakkora az esélyetek. Bár úgyis sokan rámcáfolnak, hogy ajj ez nincs így stb, de szerintem így van, de nem zavar. Aki fizet kapjon is jobb lapokat, ha már tényleg megkeresett pénzt öl bele. Meg igazából mindenki gondoljon amit akar :)
    Ha játékbeli goldból nyitsz egy csomó szart dühös vagy, emiatt megfordul a fejedben, hogy na jó veszek most pénzért egy 10es csomagot, nem hiszem el, hogy soha nem nyitok semmit jót. Ebből következően, ha valódi pénzből jobbakat nyitsz, akkor viszont máskor is veszel. Szerintem ha valaki venne 1000 boostert játékbeli goldból és 1000ret igazi pénzből, akkor szemmel látható lenne a különbség. Csak mondok valamit, teszem azt játékpénzből nyit 1000ből 15 legendaryt, igazi pénzből meg mondjuk 1000ből 35-öt. Nem kell ám mindent elhinni amit mondanak a fejlesztők, a pénz a lényeg, mint mindig. Ha mondjuk nem csökkenne a játékosok száma, mégis csökkenne a bevétel, akkor egyből jönne egy új Naxx szerű kieg, esetleg kicsit növelnének a fizetős paklik jó lap arányán, vagy csökkentenék a régi féle booster árát, így többen rácuppannának. Valószínűleg már most is gőzerővel készül egy új kieg, de csak akkor lesz kiadva, amikor pénzügyileg a legoptimálisabb lesz.
  • Shep
    Én még dummy-t sem kaptam pedig már elég sok gvg-t nyitottam, legendaryról meg még csak álmodni sem merek.
  • VanDaal
    Ne is mondd! Nyitottam ma egy GvG paklit, és mi volt az egyetlen rare benne? Target dummy :D
    A többi 4 common pedig mind megvolt már két példányban is, pedig alig van GvG lapom...
    Azért így összeválogatni már művészet :D
  • VanDaal
    Az ő deckje gondolom ütőképesebb lehet, mint az én kis saját tákolmányom :D
  • Shep
    Az a legjobb, legalább adna szart de olyat ami még nincs meg.

Na Amazt is bedarálta a fészhántör.
  • Tinman #8753
    Dettó... ma 3 boostert nyitottam eddig, az a szeméthalom ami rám ömlött nem gyenge. Rengeteg lap nincs meg, erre azokat adja amiből már 2 min. van.

Jah, amit akartam már mondani: Szvsz valamilyen szinten a RNG nyitáskor jobban kedvezhet a pénzért vásárlóknak, mint az ingame goldos játékosoknak...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.06. 16:01:38
  • csoszi87
    Van ez így.
    Első videó.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.06. 15:49:59
  • Shep
    Nekem bezzeg meg csak a szarokat adja, meg azt ami már 100x megvan. A retkes druida medvéből van már vagy 8.
  • dave9004
    Kripp kinyitott 4 packot gvg-ből.
    kapott 1 Sneeds-et meg egy golden bolvart
    sok raret (4 volt egy packban)
    meg dark wispers epicet.
  • Negritis
    napi tanulság : "yolo rag as soon as you can" by amaz :D
  • dave9004
    én most szeretek bele a druidba :D kolento rampjával próbálkozok
  • Shep
    Na igen de azért ez durva ,hogy eddig elevickélt az ember és hirtelen már csak az aggro marad és pont emiatt szar is ez a játék, nincs semmi egyensúly csak a végletek.
  • Zozo0122 #8746
    Sajnos naxxból csak első szárny van, és facelessem sincs, abból szerintem is jó lenne egy :D
  • dave9004
    mit szólnál korkron elite-k helyett 2 death's bite-hoz? megvan már naxx?
  • VanDaal
    Nekem pont ugyanez, csak druiddal. Pedig előtte a kedveltebb paklijaim közé tartozott, aztán szintén elsejétől kezdve kb minden elver, ami csak szembe jön.
    Gyorsan tud változni a játék, az már biztos :)