• Zozo0122 #8334
    Tényleg :D Mikor ment a verseny senki nem volt itt szinte, aki nem nevezett :D Negritist kivéve, ő szólt előre. Na most egymás után 2 murlockos zoo vert el. Kezdek besokallni, mert nem azt kapom a játéktól amit hittem róla.Mikor elkezdtem ezzel játszani azt hittem, hogy ahogy egyre jobb lapjaim lesznek egyre élvezetesebbek lesznek a meccsek, de nem, hanem egyre idegesítőbb emiatt a degenerált aggro meta miatt kikapni. A hiányos paklikat még hagyjuk, de amiket úgy ahogy jónak érzek nem illene egy szar zoo ellen kikapniuk. Felmegy a zoo legendig? Azért ez nagyon idegesítő. Ezeknek 25-18 között kéne őrjöngeniük, nem feljebb. Lehet igazatok lesz és abba kéne hagyni, mert nem fog annyi játékélményt adni mint amennyi időt felőröl. Tegyük fel 1 év múlva egészen tisztességes lapkészletem lesz és jól fogok haladni, akkor még jobban fog idegesíteni, ha egy kezdő zoos épp jól húz és megszakítja a winstreakemet. Meg aztán ha nem tartasz lépést, akkor lemaradsz amikor jönnek majd az új kiegek stb...Ha beleölnék 1-2 évet és királyul mennének a dolgok, akkor nem zook meg aggro hunterek ellen akarok nyomorékoskodni, hanem jól összerakott drága paklik ellen élvezeteset csatázni. Nyugi, tudom, hogy még nem vagyok jó játékos stb, a baj nem ezzel van, türelmes lennék én, ha úgy gondolnám, hogy a meta változni fog. De nem fog. A játékosok nagy része mindig az olcsó győzelmekre fog menni, én pedig ezt NEM fogadom el, mert mást várok el egy ilyen játéktól.