• Zozo0122 #7704
    Nem az RNG a szar, nekem csak a casual sorsolással volt bajom, a hunter meg nem szar, annak aki játszik vele - ellene viszont annál kevésbé élvezetes, jó lenne banolni egy classt :D Gondolom van egy hunter paklid neked is ami azért kell, hogy munka után fáradtan ne kelljen gondolkodni, csak ütni vágni mindent ami eléd kerül. Mert ennyiből áll, és a kieg után most még erősebbek. Hol van egy harc egy hunter ellen egy olyan játékélménytől, amit pl. egy keményebb priest vagy druid ellen érzel? Ahhoz képest semmi, csak fogod a fejed, hogy ajj megint egy...és ha győzöl is, az sem annyira jó érzés, csak örülsz, hogy vége és jöhet valaki más aki megdolgoztatja az agyad a játékával. A warlockok is undorítóak amúgy, de azok gyakran nagyon élvezetes meccsek, hunter ellen viszont nem tudom...még az sem opció, hogy kevés életről visszajössz, mert hero power minden körben az arcodba. Bár értem én ennek a hátterét, nyilván kell egy nagyon könnyen játszható class is...kirakom ezt a bestiát, utána kirakom a másikat, de ügyes vagyok. Jé, van lenn beast, akkor kill command 2x egymás után 10-et sebeztem 6 manából. Undertaker + coin + leper gnome/webspinner. Állandóan. Miközben más classoknak még normális early gamejük is alig van :D Balanceolni kell a huntert, ezt már egyébként nagyon sokszor nagyon sok helyről hallottam és milyen igaz...képzelem mi lehetett itt a buzzard nerf előtt :D