40521
  • imikszde00
    Az elodontot sem lenne rossz mar ugy nezni. A twich az mar masodlagos. Addigra kitapasztalom mire odajutunk :d
  • Shep
    Már csak azért sem megoldható az 1 nap mivel nincs olyan háttérrendszerünk, mint a nagy oldalaknak így fapadosan leszünk :) Egyébként nem ért valaki a twitch-hez, nem lehet megoldani, hogy élőben lehessen nézni legalább a döntőt, meg a 3. helyet? Mi kell ahhoz, hogy olyan osztott képernyősen lehessen nézni?
  • imikszde00
    Szerintem nem egy nap alatt kene lebonyolitani.
    csobortokra lebontani jelentkezok szamatol fuggoen.
    Mindenki szepen letolja a csoportkoroket, es az elso ketto tovabbjut. (Mint a vb)
  • Shep
    Úgy nézem ,hogy itt meg lehet oldani a dolgokat, a lebonyolítást illetően.
    http://binarybeast.com/
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.18. 14:07:36
  • Shep
    Nem, nem. SG, RNG Beat Yo Tournament :D
  • Devv
    2 ünnep között? Sg RNG! Hearthstone Championship
  • Shep
    Na mivel úgy tűnik most meg már mindenki versenyt akar ezért először is jó lenne egy megfelelő időpontot keresni, addig ugyanis nincs miről beszélni amíg az meg nincsen.
  • Devv
    A versenyben én is benne lennék.

davidk#2535
  • DarkHorSe
    Hat a legutolso 2tot sebzett, de amugy nagyon jo kartya. Sok lennyel proccol a deckben, juggler, giant, dire wolf, abusive, dwarf, argus, overwhelming szoval jo az a sok kis impt :D
    Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.12.18. 10:41:44
  • Mephike
    Az imp-losion mennyit szokott sebezni? Nekem még nincs meg ez a lap, de drafton, illetve más streamen még sosem láttam, hogy 2-t sebezne csak. Bízom benne, hogy a 2-es sebzést ritkán adja csak :)
  • DarkHorSe
    Forsen Zoo, annyira jo :D
  • karmacoma
    Andree#2791
  • csoszi87
    Egy ilyenben én is benne vagyok.
    Ingame nevem: OrsosVanDame
  • mkfdd
    Esett egy arany feign death és az árából lekraftoltam Reynad mech dudu pakliját dr boomot kivéve (cenarius-al helyettesítve). Kontroll deckek ellen még nem nagyon próbáltam de más mech deckek ellen egész hatásos. Viszont nehéz vele játszani mert nem nagyon van laphúzás az elején így kevés lap van mindig a kézben és mindig korlátozottak az opciók úgyhogy eléggé át kell gondolni hogy mikor érdemes tradelni és mikor menni simán arcra. Emellett dr boom nélkülözhetetlennek tűnik. Általában 7-8. kör környékére fogy ki a szufla a mech deckekből és dr boom iszonyat hasznosnak tűnik ott mert kénytelen az ellenfél letakarítani mert ha nem akkor a dudu kombóval összesen 29 dmg-et be tud tolni, de ha a bombákat le is szedi vki még úgy is 21 dmg.
  • Shep
    Na akkor ketten már vagyunk :)
  • imikszde00
    En benne lennek. Akar a szervezesbe is besegitenek. Igeny lenne ra. Megha csak par emberrol is lenne szo. Lenyeg a kozosseg epites. Akit nem erdekel az meg nem jelentkezik. Felesleges flamelni :)
  • kabel15
    kabel15#2672
    Ha valakinek van kedve csatázgatni kicsit
  • Shep
    Én már javasoltam korábban egy sg-s versenyt, mindenféle tét nélkül csak a szórakozás kedvéért, de jól le lettem szólva.
  • csoszi87
    Tekerj alufóliát a fejedre, a lábadat játék közben áztasd egy lavor kecskevérben.
    A bal kezedben tarts egy lehetőleg élő aranyhalat.
    Fontos, hogy közben kántálj afrikai imádságokat visszafelé.
    Ez valamennyire segít hogy jó legyen a laphúzásod valamint kevesebb agyatlan aggro-decket kapsz ellenfélnek.
    Kipróbált tecnika.
  • Mephike
    Mephike#2698
    Most szólok, ha valaki le fog győzni, azt az rng-re, lagra, rossz csillagállásra, és fekete mágiaára fogom fogni :D
  • imikszde00
    Felolem is mehet. Kb. Ket ismerosom tolta a gamet. De ok meguntak. :)
    imikszde00
  • dave9004
    engem felvehettek ha akartok.
    dave9004#2820
  • Zozo0122 #7721
    Jó kérdés, felőlem mehetne pár friendly meccs :D
  • Devv
    Srácok, miért nem vesszük fel egymást?
  • Shep
    Majd visszacsúszol ne izgulj, mikor eljutsz arra szintre ahol már keményebb a mezőny :)
  • Zozo0122 #7718
    Hát én most felmentem rank 16-ról rank 13ra winstreakben...:D Sose voltam még "idefenn" :D Valamibe nagyon beletaláltam ezzel a paklival. Legutóbb hunter jött, 7. körben feladta
  • Zozo0122 #7717
    Tényleg? :) Neked mi a neved?
  • Shep
    Most nézem a neved, már játszottunk egymás ellen. Azt ne kérdezd ki nyert, azért arra már nem emlékszem.
  • Shep
    Ha nem játszom én sem kapok ki :D
  • Shep
    Én azért többel, de elenyésző az eddigiekhez képest.
  • Zozo0122 #7713
    Sámán paklit nagyon szeretnék, de brutál laphiány van :) Most a palával aprítok, egyébként már 1 napja nem kaptam ki, kivéve 1 hunter, akiről írtam, de attól nagyon csúnyán. Olyan tökéletes laphúzást mutatott be, hogy csak néztem :D Mondjuk ez se volt semmi az előbb druidtól első körben:

Jó harc volt, sikerült lenyomni a kezdése ellenére :) Azért ez nem egy ándörtékerkoinvebszpinner :D Főleg, hogy brutál lapelőnybe kerültem már az elején. Jó ez a pala... az előbb egy másik palának 1 körben 9 lapját égettem el...recombobulator idézett neki egy Fel Reavert...szegény Na ezek a jó meccsek(véletlenül épp druid meg pala, de ilyen még a priest shaman stb akik ellen izgalmasak szoktak lenni).
  • dave9004
    egyetlen egy hunterrel találkoztam még decemberben. az is hülye volt :D
  • Shep
    Én nem is értem miről beszéltek, alig vannak hunterek. Az a mágus mech vacak megy világba, meg handlock és Amaz priest deckje.
  • karmacoma
    A burst sámán is nagyon bántja őket. Gyakran már a 6. körre le tudom őket ütni crackle range-be, és ott Jaxx vagy Alexa nem zavar még be, max egy Healbot, de az meg 5 mana és lesz silence ha feltauntol mellé .
  • Tinman #7709
    Iszom szavaid :-)

Egy véleményen vagyunk, ellenben én ezt annyira eluntam, hogy eleve úgy alakítottam ki a mage, shaman és rugó karim, hogy ezeket a fostos copypastehunternorvégokat max a 12 körre eltüntessem. Elég jól megy :-)
  • mkfdd
    Én most nem ajánlom a handlockot. Középtájon ladderen (r10-5) beragad az összes a rengeteg priest meg controll warri miatt. Valamennyire eltolódott a meta midgame irányába rushból és ezért nagyon sokan használnak big game huntert is pl. Ahogy nézegettem streameket ladder tetején meg főleg mech deckek dominálnak.
  • qetuol
    scam
  • Devv
    Nem értettétek: bal sarokban kell szidni az rng-t, jobb sarokban a huntert. :D Na de viccet félretéve: én úgy gondolom, hogy nem "agyatlan ütlegelés a hunter, de tiszteletben tartom a véleményedet. Igen van hunter dekkem, mondjuk nem ilyen undertakeres.
  • Dreadshade
    Hali! Egyik haverom küldött egy linket: http://give-aways.net/hearthstone/?id=gbUpqUDwIE
    Így másolom be hogy lássátok a nevét is. Elméletileg valami Kártya Giveaway cuccos, azt szeretném kérdezni, hogy ez valós? :D

szerk:
    Valószínű, hogy fake/scam, de akkor legalább látjátok itt, hogy melyik linkre nem szabad menni.
    Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2014.12.17. 19:00:56
  • Zozo0122 #7704
    Nem az RNG a szar, nekem csak a casual sorsolással volt bajom, a hunter meg nem szar, annak aki játszik vele - ellene viszont annál kevésbé élvezetes, jó lenne banolni egy classt :D Gondolom van egy hunter paklid neked is ami azért kell, hogy munka után fáradtan ne kelljen gondolkodni, csak ütni vágni mindent ami eléd kerül. Mert ennyiből áll, és a kieg után most még erősebbek. Hol van egy harc egy hunter ellen egy olyan játékélménytől, amit pl. egy keményebb priest vagy druid ellen érzel? Ahhoz képest semmi, csak fogod a fejed, hogy ajj megint egy...és ha győzöl is, az sem annyira jó érzés, csak örülsz, hogy vége és jöhet valaki más aki megdolgoztatja az agyad a játékával. A warlockok is undorítóak amúgy, de azok gyakran nagyon élvezetes meccsek, hunter ellen viszont nem tudom...még az sem opció, hogy kevés életről visszajössz, mert hero power minden körben az arcodba. Bár értem én ennek a hátterét, nyilván kell egy nagyon könnyen játszható class is...kirakom ezt a bestiát, utána kirakom a másikat, de ügyes vagyok. Jé, van lenn beast, akkor kill command 2x egymás után 10-et sebeztem 6 manából. Undertaker + coin + leper gnome/webspinner. Állandóan. Miközben más classoknak még normális early gamejük is alig van :D Balanceolni kell a huntert, ezt már egyébként nagyon sokszor nagyon sok helyről hallottam és milyen igaz...képzelem mi lehetett itt a buzzard nerf előtt :D