Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #6906 Ti költöttetek már pénzt a játékra? Én nem, és nem is szeretnék, mert úgy érzem, hogy azonnal elmenne a gyűjtögetés varázsa és onnantól kezdve mindig bennem lenne, hogy kéne venni 1-2 paklit :D Pedig hatalmas előnyből indul az, aki komolyabb pénzmennyiséget befektet, mert igazából hiába csak időt spórol vele, akkor is jobban jár, naponta többször nyer a jobb lapokkal stbstb :D Emlékszem anno a rendszeresen megjelenő Yugioh paklikat mindig azonnal megvettem, több ezer lapom volt 1-2 hónap alatt, természetes dolog, senki nem tudott legyőzni öcsémen kívül, de nyilván ő is az én lapkészletemből dolgozott :DD Jó, messze nem ugyanaz, itt még csak az új kieggel együtt is olyan 400 lap van és sokkal jobban kiegyensúlyozott, de akkor is, ha sok pénzem lenne vennék 500 paklit és jónapot :D Onnantól kezdve 2-3 hónap és elég pro szintre tudnám magam hozni( mert nyilván skill is kell)...így szerintem lazán bele fog telni még vagy fél évbe, mire egyáltalán megfelelő lapkészletem lesz ahhoz, hogy igazán ütőképes deckeket dobjak össze pl rankedre nem?