40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na én ezért mit kaptam itt... pedig tényleg mocskosul tudom azt a játékost tisztelni, aki nem szórja ki elém koppra ugyan azokat a lapokat, mint előtte a 10 másik idióta. Főleg Warlockok és Hunterek esetében érzem a kreativitás teljes hiányát, szerencsére az utóbbi hetekben kidolgoztam ellenük egy saját olcsó stratégiát, így remekül szórakozom rajta, amikor az 5-6. körben feladják :-) -
Ahha szóval, ahhoz hogy valamire is tartson a HS közösség, nem elég megnyernem a VB-t, mindezt egy olyan paklival kell csinálni, amelynek lapjait még soha senki se használta. Értem. Köszi. -
Az pénzköltésnek számít, hogy 2 db. felesleges bundle maradék játékom árát becseréltem 5 db. netes booster kódra? Mert akkor igen, költöttem :-D
Számomra semmi értelme nem lenne egyébként ebbe bármennyi pénzt beletolni. Minek? Elvesztené a lényegét! Pont az a lényege, hogy x és y kártyára vadászol gyűjtögetsz rá dustot, vagy reménykedsz, hogy a tisztességgel megnyert goldból boostert nyitva jutsz hozzá. Ez így örömteli, kis izgalom és várakozás is van, jó érzés. Ha u.e. pénzért tenném... pfff.
Respect érte egyébként a Blizzardnak, hogy lehetővé tették az ingame goldért történő vásárlást. A Naxx szárnyak is 1 hónap alatt meglettek (igaz, az 1. free volt).
Jó ideje meg szinte minden napra megvan a belépő az arénába, ami ugye a legrosszabb esetben is egy biztos dekket jelent, meg valami kis apróságot, ha meg 3-4 win megvan, királyság vanik. Teljesen korrekt az egész.
-
Zozo0122 #6939 Jó, a szánalmas erős szó volt. De tegyük fel, ha pro lennék és mennék versenyre, akkor nem lenne pofám odaállni mások paklijával :D Bár aki igazán jó játékos, az előbb utóbb előáll valami egyedi saját ötlettel, de az mindenképp igaz, hogy kevés a lap. Majd a kieg most sok újdonságot meg összeállítást hoz. De most tegyük fel valaki összerak mittudomén egy zoo-t és eljut vele legendig. Akkor az nem 100%-ban az ő sikere, hanem csak 33%-ban. 33% illeti a kitalálót, akit másolt, 33% a randomitást és lapjárást és 33% saját skill :D Szerintem, de mivel nincs tétje a rankednak igazán, ezért nem feltétlenül baj ez. -
Ezzel egyet értenék akkor ha nem a HS-ről lenne szó ahol van 5xx lap amiknek egy része teljesen használhatatlan, vagy csak nagyon ritkán ér valamit, másik x lap elmegy, és van a maradék amikből össze lehet állítani az életképes paklikat. HKK, Magic meg egyebek ahol sokszor ennyi lap van ott igen, ott tényleg az a lényeg, hogy te magad pakolgatod, próbálkozol, mert ott kicsit jobban ki vannak egyensúlyozva a lapok. -
De ez alapján azok akik versenyekre járnak is szánalmasak nem? Mindenkinél ott lapul a Handlock.
Ugyan azt a 3-4 paklit játssza mindenki max annyi hogy 1 falre 2 mark vagy 2mark 1 flare.
Majd most GvG nél fel hígul kicsit a dolog. -
karmacoma #6936 Hát ha nem érted miért működik x vagy y pakli x y kártyákkal, akkor sokra nem mész a másolgatással. Mi az, hogy működő meg nem működő pakli?
Magánvélemény, hogy egy gyűjtögetős kártyajáték legszórakoztatóbb eleme lapozgatni a kártyáid között, és decket építgetni. Megértem, ha valakinek a rankeden elért + 3 szint a fontosabb, de sztem sokat veszítenek. -
ha megvan hozzá a lapom, miért ne játszak működő paklival? majd rakok be fosokat helyettük persze :D -
Zozo0122 #6934 Hát nem tudom...megértem, hogy miért, de akkor is olyan jó néha egyedi próbálkozásokat látni :D Nem pedig egymás után 3x ugyanazt a huntert vagy warlockot :D -
Mert egy működő paklival akarnak játszani a próbálgatások helyett? -
Zozo0122 #6932 Ez amúgy kicsit szánalmas, hogy emberek tömege másolja a streamerek pakliját...lapról lapra. Semmi kreativitás :D Jó, mondjuk nyilván jól működnek a pro paklik. -
Meg most nézem hearthead főoldalon is ott van egyből 2 variáció meg egy harmadik már a gnóomokra. -
Már értem a miracle druidot, Amaz azzal játszik. -
Hááát erről látod nincs infóm, nekem nem szimpatikus, és nem is próbálkoztam vele. De abban szinte biztos vagyok, hogy szinte mindegyik verető volt. Szóval igen, nem biztos, hogy sokan mentek vele legendig :) -
Azt én is tudtam ,hogy létező ahogy a priest murloc is de nem hiszem ,hogy sokan vitték vele legendig :) -
Létező dolog a miracle druid, én mér találkoztam 2-3 alkalommal velük. Itt is van két hasonló példa:
első
második -
Bocs ezt benéztem, rogue volt, azzal meg ki ne találkozott volna. :S -
Tegnap szórakoztam kicsit HC küldetésekkel. Ma meg véletlenül azzal mentem be ranked re :D
Gondolom nézett a gyerek mikor kijátszottam hunterrel a voodoo doctort meg hasonló oda illő lapokat :D
(Meglepetés erejével sikerült nyernem :D ) -
Találkoztam már, felhúzta az egész pakliját, de végül én is nyertem. Persze nehéz meccs volt. -
Miracle Druiddal találkoztatok már, vagy legalábbis valami olyasmi akart lenni. Zooval voltam ellene nekem még 21 lap neki már csak 11, igaz végül simán nyertem. -
Negritis #6922 én 0-3 után kaptam már legendaryt :D
mondjuk anno Nozdurmu volt ilyen :D -
Nem, jó és rossz aréna után is csak szarokat ad, véletlenül szerencséd volt :). -
Kezdem azt érezni, hogy rossz aréna meccs után ad csak jó kártyákat a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem most semmiképp, sőt szerintem most semmit nem érdemes gyártani, most már meg kell várni a kieget és megnézni mik azok a lapok amik elengedhetetlenné válnak egy-egy hősnél és azokat megpróbálni beszerezni, legyártani. -
Kb annyi a lényege, amit írtál, hogy hasonlít a két szó egymásra. Ezer éve így használják szerepjátékos körökben is. -
a rogue miért rugó? :D mert hasnolít a két szó? vagy mert rugós kése van? :D -
A nerfnek köszönhetően a miracle rouge deck tovább fog gyengülni. Szerintetek van értelme a preparationt lecraftolni? Sajnos egyet sem kaptam még eddig. -
60 goldosat nem szabad cserélni (csak ha warri és rugó 5 win :P), 100ast olyan ritkán kapsz hogy nem éri meg. a 40est meg addig nem csinálni meg míg van esély hogy lecseréld. -
Mert akkor egy kicsit túl gyorsan jönne a gold? Főleg hogy a 100 goldosat botokkal is meglehet csinálni. -
Zozo0122 #6913 MIért van az, hogy ki x-elem a 60 goldos questet és kapok helyette 40 goldosat? Miért nem lehet minden napi quest 100 gold komolyan...eddig 1x adott olyat. -
Negritis #6912 igazából még aréna pass sem vészes sztem, mert ott meg a "tapasztalat lehetősége" amiért fizetsz
+ a játék lehetősége -
Boosterre költeni butaság, totál szerencse függő a dolog. Ha pénzt akarsz költeni a játékra, akkor egyes Naxx szárnyakat vegyél meg ott fixen tudod, hogy mit kapsz a pénzedért, és eldöntheted, hogy ér-e annyit Neked a játék azon része, hogy kinyisd a pénztárcád érte. -
450 paklit megveszel és meg van oldva, az, hogy mennyibe kerül már más kérdés :D -
Az a bay, hogy hiába költesz rá irl petákot, semmi nem garantálja, hogy az rng jó lapokat fog adni és nem 3 acolyte-ot egy mage secrettel meg egy shieldbearer-t. Tehát ha eredményt akarsz, akkor elég sokat rá kéne költeni, akkor meg már inkább játszok free és az így megspórolt pénzt meg elköltöm másra. -
Én gondoltam rá, aztán elmentem moziba. -
Zozo0122 #6907 Én szeretem a palát, de az ellenfeleim vmi brutálisak voltak, valszeg jobb játékosok is mint én, de a lapjaik.. nagyon nagy szerencséjük volt a pickeléssel :D Pedig csináltam már palával 7 wint egyszer. -
Zozo0122 #6906 Ti költöttetek már pénzt a játékra? Én nem, és nem is szeretnék, mert úgy érzem, hogy azonnal elmenne a gyűjtögetés varázsa és onnantól kezdve mindig bennem lenne, hogy kéne venni 1-2 paklit :D Pedig hatalmas előnyből indul az, aki komolyabb pénzmennyiséget befektet, mert igazából hiába csak időt spórol vele, akkor is jobban jár, naponta többször nyer a jobb lapokkal stbstb :D Emlékszem anno a rendszeresen megjelenő Yugioh paklikat mindig azonnal megvettem, több ezer lapom volt 1-2 hónap alatt, természetes dolog, senki nem tudott legyőzni öcsémen kívül, de nyilván ő is az én lapkészletemből dolgozott :DD Jó, messze nem ugyanaz, itt még csak az új kieggel együtt is olyan 400 lap van és sokkal jobban kiegyensúlyozott, de akkor is, ha sok pénzem lenne vennék 500 paklit és jónapot :D Onnantól kezdve 2-3 hónap és elég pro szintre tudnám magam hozni( mert nyilván skill is kell)...így szerintem lazán bele fog telni még vagy fél évbe, mire egyáltalán megfelelő lapkészletem lesz ahhoz, hogy igazán ütőképes deckeket dobjak össze pl rankedre nem? -
karmacoma #6905 Arénában nagyon erős a Pala. Én velük szenvedek meg a legjobban a mage-ek után. Mondjuk az is benne van, hogy soha nem játszottam Palaval, szóval nincs is akkora rálátásom, mint a többire. -
Szégyenlem, de nem volt semmi koncepcióm, se lapom a warlock-hoz, így összeraktam a zoo-t. Mocskos egy dekk...
-
Negritis #6903 meg versenyen :D