Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #38525 Offolok megint, de 3 dolog még a Bethesdáról és a Direwolfról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. A beígért holnap nap helyett már ma megkaptuk a kieget, már toljuk. Szóval nem hogy késtek, előbb élesítették.
2. Nem szóltak előre, de belépésnél az várt, hogy az egyik 500 goldos új premade paklit ingyen megkapjuk. Benne új legendaryval, stb. Aki ki akarja próbálni, az most tegye, mert kapásból tök jó kártyákat kap ajándékba.
3. Van egy új lap, az Echo of Akatosh, amit sokan már most OP-nak mondanak, pedig még nincs is meta meg semmi. A lapon kivételesen erős random hatás van, és ez azért nem megszokott a Legendsben, félnek a playerek, hogy felkavarja a dolgokat. Tegnap kezdődött a sírás, amikor megmutatták. A Bethesda most írta redditre, hogy bár ők erősen skillteszter lapnak tartják az előzetes tesztek alapján, ha túl erősnek bizonyul, természetesen változtatnak. "Based on our testing, we think we hit that mark, but will keep an eye on it and take action if it proves too prolific or powerful." Tök jó arcok. Van kommunikáció, reakció és odafigyelés, illetve ajándék lapok. Ha a Blizzard lett volna végig ilyen,
tökre szeretnénk őket még mindig. Régen - állítólag - ilyenek is voltak. Nem tudom, én sosem voltam Blizz fan.