• Zozo0122 #38514
    Teljesen érthető, meg is érdemlik. Szarnak a játékosokra. Nem úgy a Legendsben. Elmondom, hogy az miért jobb. (Illetve hosszú távon a Gwent is sokkal jobbnak tűnik.)

Legends:

- Sokkal könnyebb a kezdőknek. Egyrészt még csak 2 kieg van, másrészt több a jutalom és egy packban 100 aranyért 6 lap van, nem 5. A kiegek közül az első adventure, 50 új lappal asszem, sokkal jobb áron, mint a HS-ben. A másik kieg most érkezik, holnap, DE eleve meg lehet venni premade packokat 500 goldért (5db-ot), amikben eleve van új legendary, meg egy csomó új epic, rare, common, összesen 50 lap. Rohadtul meg fogja érni. ( 50/6=8.33, azaz 8 packnyi érték, ami 800 lenne és helló, fix legendaryt kapsz, Ancano pl. intelligence ágon rohadt jó.)

- Nagyon tisztelik a loret és figyelnek a visszajelzésekre. Ahogy szivárogtak a lapok, nem egynek előre kitaláltam az effektjét és a classát. És eszméletlen kreatívak. Van most egy apró gikszer - a rajongók szóltak twitteren meg redditen, hogy néhány (2-3) arton a sárkányoknak 4 lába van, pedig a TES-ben csak kettő szokott lenni. Válasz a teamtől 1 napon belül - JAVÍTJUK!

- Szinte havi balance patchek, ami megjegyzem - létezik! Nincs nagyon erősen kilógó class, és töménytelen mennyiségű tech-lap van. A deckbuilding 50 lapból áll, a lehetőségek végtelenek, dual class lapokkal és stb. 16 class van a játékban. 5 szín magában, ezek kettes kombinációi, és a full neutral.

- Játékmódok. Solo arena, versus arena, chaos arena eventek havonta (mindezek jutalmai sokkal jobbak mint HS-ben), Néhányhetente új Rumble játékmód (kb. gauntlet, 9 winig megy saját deckkel), practice, casual, ranked. A ranked minden 3. győzelemnél kártyával és golddal jutalmaz! Minden harmadiknál.

- Achievementek és level rendszer. Rohadt jók az acsik, van néhány igen nehéz is. (Pl. érj el 100 életet egy meccsen) A szintrendszer - 50-ig megy, és minden szintlépésnél kapsz aranyat, új lapot/upgradel meglévő lapot, minden 10.-nél legendaryt, a többi nagyrészt epic és rare. 16. és 32. szintnél random legendary, de befolyásolhatod, mert az épp használd fajodhoz adja.

- Játékmenet: 2 lanes játékmenet, sokkal több skill és stratégiai érzék kell. Több mechanika, sokkal kevesebb random!

- Twitch dropok: minden nap adnak 600 aranyat/1500 dustot/random legendaryt. Megjegyzem egy legendary craftköltsége 1200. Hamarosan a HS is bekapcsolódik ebbe, nagyon kíváncsi vagyok ők mit fognak adni. Tippre egy packot.

- Sokkal nagyobb legendary és premium animált lap droprate. De kaptam én tegnap vagy tegnapelőtt 5-6 wines gyenge solo arénáért is pluszban dual-class unique (egy pakliban egy lehet) legendaryt.

Amiben gyengék a marketing és a hype. De fejlődnek szépen, tegnap pl az ő teszt szervereiket játszott néhány streamer és új packokat bontogattak.

Egyébként néhány napja van nagyon jól működő tracker is pc-re.

Aki előjegyez mobilos próbára random ajándék legendaryt kap.

Ennyit erről. Megérdemli a Direwolf, hogy reklámozzam őket, mert rohadtul elégedett vagyok velük :) Bocsi az offért, gyertek játszani azzal (is). Amúgy mellékesen, azt tartom, hogy az Un'Goro a LoE óta a legjobb kieg. Jó lett.