Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #38069 Figyelj, Lyra olyan, mint az új discover a secret murlock, csak sokkal királyabb, és jobb lapokat ad, és nagyobb és nem pala lap, hanem priest, nem discoverel, hanem kézbe ad és legendary, de amúgy hasonlít :DDDDDDDDDDDDD A legtöbb priest spell ahhoz szar, hogy berakd a deckedbe,(mint a pala secretek) de decken kívülről királyság a köbön. Ha megindul a mirákulum olcsóért, mert vannak kinn elementalok, akkor darabolás van. A stat szinte nem is számít, ritkán kell "csak" testnek. Amúgy csomó meccs meg van nyerve, mire egyáltalán Lyra kikerül, ez tény. Tegnap egy midhuntert egyetlen darab Creeperrel győztem le, pakoltam rá a buffokat, élet duplázások meg minden, mindig úgy számolva, hogy annyi HP-t adjak neki, hogy pont ne üthesse le. Ütögette bele az összes apróságot, 6 körön át egyre csak hízott, ő meg belevert vagy 10 lényt :D Aztán bumm fel 30/30-ra és OTK :D Így lett meg a r5. Tök jó most a meta szerintem, ez abból is látszik, hogy van kedvem játszani és nem dühöngök.