Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát... annyi lap már nem hiányzik 😄DDDDDDDDDD

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

akkor pár óra és eldől hogy maradok-e 😄

addig akkor beüzemelem a mediapad m3-am 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

😄 😄

Mephike
Pontosan, jönnek az új lapok, indul a hype 😉

akkor 7kor stream és jön az összes többi lap?

sadface

Ez megburított <#banplz>

I decide when I'm done.

hmm, mit keres Lifecoach a csapatban? beugrik nosztalgiázni?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

igen a passziánsz egy jó játék 😄
és nope, nem kezdek új kártyajátékot

btw frostshock cikk a balhéról

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jó az a game. Szemfedőt le.
igazán f2p az a passziánsz 😄

Itt van kimatekozva, hogy miért sokkal inkább free to play az Eternal. Aki tényleg free to play kártyajátékot akar, akkor Eternalt toljon.

hosszú cikk
azért ott várj azzal hogy kijöjjenek a lapok, mer sok a fordítási hiba a lapszövegezésnél

de igen a szövegezést folyamatosan tweakelik mert nem túl konzisztens sok esetben
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.31. 13:04:04

valószínűleg igen, megkaptuk a vigaszdíjat 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

qetuol
ahaaa.. akkor ez a fogadás volt? 😄 már el is felejtettem, kire fogadtam 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ennek meg megint úgy írták ki, hogy "deathrattle effect", a Stalkernél meg simán deathrattle 😄
Shep
Az is jó egynek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Erről beszélek, kár volt bannolni, legjobb legendást vették ki, inkább a chargeot vették volna el.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

majd a leprásokkal 😄

Mephike
Szerintem akkor Te nem arra fogadtál, akire én, mert nekem csak 1 pack jutott 😊

qetuol
az nem kár, hanem pont ezért bannolták sylvát 😄

más: ma kaptam 4 gadzgetan packot a 100 dust mellé. más is?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Milyen kár, hogy Sylvanassal ez már nem fog kombózni, max wildban, vagy brawlban.

Mephike
Új semleges lego lap, ami bizony még használható is lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dave9004
BabyRage
erről a sintolóról én még nem is hallottam

póninak meg ennyi a bűne
egy ketto

hát nyilván védhető álláspont, de biztosra veszem hogy ha nem lett volna kiemelve, hogy emiatt kibannolták a versenyről, embernek nem tűnt volna fel, hogy ez megtörtént, a nagy mártír, erkölcsrendész forsenre pl elég rákeresni youtubeon, különbeket talál az ember
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2017.03.30. 23:49:06
dave9004
Am jelenlegi kizárást rossz magatartás miatt hozták (pwny homofób jelzőket dobott sintololra, viszont pedig vmi olyasmi hogy: "már érti miért gyilkolta hitler a retardáltakat amikor pwnyra nézek") más oka nem volt legalábbis hs részéről.
sadface
Szerintem ebbe ne menjünk bele. Teljesen justified a hate iránta. /thread

I decide when I'm done.

Mephike
Egy Fable Fortune kulcsom még maradt. Ha kell valakinek privátban átküldöm.

jaj már, ez az SG, Magyar honban, ha bárki ügyesebb mint én az csal, vagy nem Magyarországon élsz?

ez már csak azért is vicces, mert amióta kiderült hogy póninak volt köze különböző viewbot alkalmazásokhoz azóta utálja a reddit jelentős része, elég csak egy apró morzsát elejteni, már kapnak is rá az éhes kutyák, ez a gentelman cup-os csalása pont ilyen volt.

az azon a versenyen résztvevő egyik csapatnak a kapitánya, aki saját bevallása szerint nekik kellett volna nyerni a versenyt, sem állítja azt hogy csalás történt volna, szimplán csak szar adminisztráció, és amatőr hozzáértés játszott közre, amiket póni szintén elismer a videójában. érdekes hogy az az ember aki az 1 hónapos versenyt követően megfosztottak az első helytől, és az azzal járó pénzjutalomtól, sem kiállt csalást, de random user a redditről az bezzeg igen, ennyit a szemellenzőről---
sadface
szemellenzőt le. 😊

I decide when I'm done.

nekem nem tűnt többnek
sadface
Azért több volt mint witchhunt. 😄D

I decide when I'm done.

és mégis milyen indokkal? csak azért mert volt ez a witch hunt ellenük?
beavattok?

Mert ez nálam olyan 'kiafaszomnemszarjale' kategória volt, de gyanítom, hogy a sztori nagy részét nem vágom, az lehet a baj

dave9004
Amúgy nem Forsen ért célba hanem kb a mindenki aki tudja mi folyik hs berkekben
dave9004
Lol
DasIsFuck
Én azt hiszem ebbe a játékba már nem vágok bele, szép hangulatos, de nekem ez abszolút nem nyújt semmit.
Viszont simán hangulatosabbra sikerült még a HS-től is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

hm?

Forsen célba ért, P4wnyhof-ot meg egy másik tagot kivágtak a francba a versenyről 😄 Ezt jól csinálták.
DasIsFuck
Még kettő a részemről is:

KF88K-XJMMX-P0RYZ
DXG0B-J5VPQ-GZE9Z

Itt van még két Fable kód ha kell valakinek:

Y6KEN-IA6Z2-CL86H
P8EJE-N4F2W-7KNFV

Illetve ebben a játékban is Malarki néven vagyok jelen, nyugodtan fel lehet venni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mephike
Nekem a páros játék eszméletlenül tetszett, az, ahogy meg van oldva, a reward rendszer, az egymásnak való tanács adás, az ahogy 2 különböző pakli összekombózik (a társam látta, hogy van nálam egy dmg 3 minden ellenfélbe, ezért a legnagyobb ellenséges lénybe egy kis lényével annyit ütött, hogy 3-ra csökkenjen az élete, utána amikor hozzám ért a játék el is toltam a dmg 3-at mindenkibe).
Persze, hogy vannak gondok, hiszen ez még nagyon messze van a megjelenéstől. Hiszen tutorial és egyjátékos stroy sincs még benne.

meg ahogy nézem "bármennyi" silvert összeszedhetsz egy nap alatt, úgyhogy lehet paklikat nyitni. Vannak bajok, azt így 8-10 meccs után kár is lenne tagadni, de szerintem ha ez megtelik élettel, akkor nagyon fasza lehet.

izé, ez hogyan működik?
regisztrálok és küldenek egy steam linket amin leszedem?

Mephike
Ma estig oktatok, de pénteken és a hétvégén biztos fogok játszani 😊
A steamen Mephi néven megtaláltok.

Az FF-nél mondom csodát ne várjon senki, mert még tényleg foghíjas a játék, de az alapok biztatóak (mivel 3 golddal kezdesz, bármiből tanut lényt csinálhatsz, páros játék, egy szezon nem egy hónap, jobb reward, stb).

Ha valakinek kellene még FF kulcs, akkor itt van még kettő:

IHWF4-4CDHT-4EJ73
X9WC0-ZKXKP-0XT45
DasIsFuck
Mivel sajnos a legtöbb HS után kijött játék az azért masszívan hs alapjaira helyezi a hangsúlyt.

Ami szerintem tök érdekes, hogy pl a Magic-et mennyivel egyszerűbben lehet kibővíteni azzal, hogy digitális térbe helyezzük úgy, hogy hozzáadunk és nem elveszünk belőle.
És nem kell random dolgokat beletenni, hanem olyan lehetőségeket amik papíron túl költségesek vagy túl nagy judge jelenlétet igényelne.
Az ilyen digitális játékoknál fordított esetben ez nem igaz.

Szerintem ezek a játékok megigényelnek egy bizonyos mennyiségű elkötelezettséget.
Én pl ideig-óráig élvezem az eternalt, adott estben akár élvezem a hearthstone-t is vagy az ESL-t, de egyik sem fog tudni maradandóan ott maradni nálam.
Ha elég nagy a játék, akkor betud szippantani és ott tartani, de ha nem akkor csak ideg-óráig fog, ami idővel tovaszáll.

nemtom játszottam két meccset, nekem nagyon tetszik a Fable

Shep
Szerintem azért csodát senki ne várjon 😊 Én egyébként azt érzem ,hogy kicsit kifulladt ez a mézes, mázas mese kártya téma, próbáltam már szinte mindegyiket és valahogy mind ugyanaz a semmi. Egyedül a Magic az ami még mindig egész jól leköt, annak ellenére ,hogy az utolsó két kieg ott is pocsék lett, aggrokat nagyon felerősítették.

közben elkezdtem használni az agyam 😄 Úgyhogy már töltöm (a felső kulcsot vittem, köszönöm)