Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #37550 Hát...az elmúlt 3 órában a lapokra bambultam, számolgattam és a kijött eredmény elég "csúnya" lett. EZ mindig sokat segít, amikor agyalás van. Durván aggro fieszta lesz itt, úgy tűnik nekem. Szerintem valahogy így fog kinézni a meta, legalábbis az első hetekben, ezek azok amik azonnal erősek lehetnek:
Tier1: (ebből a háromból fog valószínűleg az egyik kiemelkedni)
Quest "Aggro" Hunter - A Small Raptor se semmi, de konkrétan a Jeweled Macaw-tól azonnal elhányom magam. A kieg egyik legerősebb lapjának tűnik, feltuningolt Webspinner, sok meccset el fog dönteni. Ez az a lap, ami talán a legjobban és a legtöbb dologgal szinergizál egyszerre a HS történetében. Sajnos tökéletesen dizájnolt lap, de attól még utálom, mert nem készülhetsz fel ellene igazán. Ráadásul 2 fér be...1 manás, questhez zsír, laphúzás, beast, beastet is húz, coinnal kirakhatod pl úgy, hogy coinándörtékerwebspinner 2.0 (nem fogod amúgy a quest miatt, de lehetséges bizonyos matchupokban:D) stb. Na persze a hunter kapta az egyik legerősebb questet, és nem elhanyagolható az sem, hogy ezúttal kapott 2 extra erős epicet is, drága aggro deck lesz, de tuti, hogy jól fog műkodni és a laphúzás is megoldott. És persze az 5 mana 8/8 body sem semmi, főleg, hogy nagyon hamar kijöhet. De ettől még úgy gondolom, hogy ezt a taunt wari fogni fogja, így talán nem ez lesz a top deck.
Elemental Shaman - Na ez még betegebb. Vagy ez, vagy a discard zoo lesz a király, az elemental szinergia itt olyan erős, mint anno a mechmage volt. Van itt minden, manacsökkentés, olcsó spellshieldes minion, erős midgame lapok, töménytelen lehetőség (sok új elemental) és persze Kalimos se semmi. Tökéletes curve, overloadnak nyoma sincs.
Discard Zoo - Ez a másik elmebetegség, 2 nagyon erős legendaryval. Szerintem a warlock kapta a legkönnyebben teljesíthető és a legjobb jutalommal járó questet. Elképesztő erős az a portál, az eldobált minionokat is vissza tudod hozni (Zavas, Dinomancer, Golem a Kharazanból), ráadásul beférnek még ide lapok, pl. el tudok képzelni Ravenous Pterrodaxot és az új 5/5 dínós egget is. Nagyon erős lesz.
Tier 2: Ezek fogják (nem fogják amúgy) kordában tartani a fenti állatságokat. Általában gyengébb szinergia, de 1-2 erős új lap miatt lesz bennük erő. Ezeket fogjuk igazán élvezni.
- Quest Warrior
- N'Zoth Priest (questtel persze)
- Quest Buff Paladin (új murloc kötelező, Galvadont meg úgy kell megjátszani, hogy csak attack buff, és stealth, ami 5 lehetőségből kb. garantáltan jönni fog)
Tier 3 és 4: Érdekes koncepciók, csak gyengébbek.
- Quest Ramp Druid
- Jade/Adapt Druid
- Midrange Beast Hunter
- Elemental/Quest Mage
- Burgle Rogue
- Murloc Shaman
- Control Warrior
- Token Druid
- N'Zoth Hunter
- Elemental Priest
- Control Priest
- Silence/Spell Priest