Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PL mint a múltkori amikor a "hülegyerek" emoteolgat végig, aztán a kipakolt tauntfalán "átlőttem" a ragnarossal a 7hps hősére.
Ezek a pillanatok nekem hiányoznának.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 14:39:48
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nem igazán igénylem a HS-t telón - innen már töröltem is - és gépen se nagyon veszem elő szóval lassan tényleg off
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
milyen deckjeim vannak most? nézzük: reno mage, dragon-reno mage, dragon priest, pirate/dragon warrior, agro/control/jade sámán, poén deckek: Yogg mage, kutyulós warlock. (nyilván ennél több decket össze tudok rakni, de ezek amikkel tudok létrázni) Azért aki egy éve játszik, az azért össze tud rakni 2 OP decket, vagy céltudatos, mint Madi akinek 2 hónap alatt kimaxolt controll deckje volt.
Wildban kb mindent összerakok.
szóval szerintem aki már legalább egy éve játszik, és kecske/káposzta elvet választja, az megvesz mondjuk 2 expansiont, a welcome boundlet, és utána ingyen tologatja, amíg meg nem unja.
ja új aréna: jó, próbáljátok ki bátran, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog ebben a hónapban elszállni Krip statja.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.03.03. 13:25:32
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha csak néha-néha becsúszik egy ilyen kedvezményes előrendelős csomag 40 eurókért, már akkor is 5-6 teljes értékű játékot vettél meg 😄
Iszonyat mi pénzt kaszál a Blizz ezzel a szarral, elmegyek, veszek egy kalapot, hogy megemeljem.
És egy Bf1-re (csak példa) simán szarrágó az ember kiadni 12k huf-ot, itt zokszó nélkül belevágsz évente kétszer ennyit, aztán megy a kukába 100k huf amikor három év múlva megszűnik az egész.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Összesen 2szer történt már meg ez eddig, tehát nem gyakran <#zavart1>#zavart1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én kiegészítőnként 3 ütős deckkel bőven kiegyezek. Nekem elég. Most is 3 deckkel játszogatok, Jade Druid, Dragon Priest és khm szégyen ide vagy oda de Pirate Warrior.
Illetve van még egy fun "vegyestészta" roguem. Nekem 3 "új" fullos deck kiegészítőnként bőven elég.
Jó lenne már ha lenne valami jófajta Warlock / Paladin deckem, mert azokat a küldetéseket egyszerűen dobom másért állandó jelleggel...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 12:19:10
A Blizzard kiszedhetné ezt a "kéziféket" mert ha jól sejtem ígyis van bevételük bőven.
1. Fiatal/öreg/bármi egyéb miatt nincs civil állása és van ideje rengeteget farmolni.
2. Elképesztően, brutálisan jó arénában, ez kb. 1%, se.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként ha már írok ide, tegnap őt nyitottam:
Úgyhogy érik egy "új" mage pakli összerakás amíg van még Reno funolni jó lesz(Pyroblasttal).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 11:39:46
ez is közrejátszik, hogy egyre közelebb vagyok ahhoz hogy fullon droppolom a HS-t
a quest mechanika sem tetszik és a grimy - jade sem tetszett
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.03. 11:31:38
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Összeségében nem az én világom

tedd még mellé, hogy Magyarország a 10 millió polihisztor országa 😊
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.01. 18:57:46
Ha nem adnak minden nap rewardot az a baj, ha adnak 7 napig az a baj, ha nem adnak azért nem adnak, mert akkor nem fizetnének a játékért az emberek, ha adnak, akkor azért adnak, mert így fizetnek a játékért az emberek.
Eszembe jut rólatok a hosszú ideje valaha volt legszellemesebb dolog, amit az interneten olvastam, a Hearthstone redditező/fórumozó görbe tükör szószedet.
Vigyázat, iróniát jócskán tartalmaz.
Néhány kedvenc:
Blizzard – A malevolent uber-corporation who spend most of the day sitting in conferences devising more and more evil ways of extracting money from their addicted customer base. However, in their free time they will sometimes respond to posts on reddit as long as you write the title in capitals with at least seven exclamation marks.
Cancer – For a deck to be considered cancer it has to fulfill exactly two criteria. 1. It is in the meta. 2. I am not playing it.
F2P – “Free to Play”. A player who chooses to spend no money on the game, not because they are poor (on the contrary they are actually super-successful in real life with a great job, an enormous cock and a hot Asian girlfriend) but for the challenge! And the rules of the challenge state that you must constantly complain that you don’t have all the cards, arena costs too much, Blizzard are greedy scumbags and it’s lonely in your mum’s basement. (Note, some people abbreviate this as FTP. These people are idiots).
Hearthstone – Quite possibly the worst game ever made, run by the most incompetent dev team ever to write a subroutine. It’s so bad I now only play it for 20 hours a week (excluding the time I spend reading and posting on the official forums, reddit and Hearthpwn and watching games on Twitch).
Patron Warrior – The most hated deck in the history of Hearthstone until it was nerfed, at which point it became the most exciting, skill-testing deck in the history of Hearthstone that was unjustly taken from us in its prime.
Shadowverse (also Gwent, Hex, ES:L, Faeria) – An online CCG that is far better than Hearthstone in every single way imaginable, including better balance, more newbie friendly, more interactive, more skill-based, more frequent updates and a wider variety of viable decks.
Persze én is örülnék ha több jutna, de mivel a kategóriájában első játékról beszélünk, amit mindenki másol és próbál magának piacot szerezni, nincs ilyen napi belépésekért járó jutalomra rászorulva. Ezzel a lehetőséggel majd élnek majd azok a játékok, amelyek feljebb akarnak kapaszkodni.
A HS-ben ez a fajta napi bónusz majd akor kerül bevezetésre, ha elkezd a játékosok száma csökkenni/stagnálni, vagy olyan kártyajáték jön ki (GWEN remélem ilyen lesz, még talán nyáron fel is telepítem, ha több időm lesz), ami potenciális veszélyt jelenthet a HS-re nézve.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.01. 11:28:00
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.01. 10:54:49
Max ilyet tudok elképzelni: 1. nap: 1 dust, 2: nap 2 dust... 7. nap 7 dust, majd kezdődne elölről. Ez egy héten 28 dust, egy hónapban ha négyhetes hónappal számolsz 112 dust. Ilyen jellegű ajándékozás szerintem akkor lesz, ha netán csökkenni kezd a játékos létszám.