Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Nekem hiányozna... De én az a fajta birkatürelmű ember vagyok aki ha 5 szopó kör után egy 6. "penge" kört tol akkor már elégedett.
PL mint a múltkori amikor a "hülegyerek" emoteolgat végig, aztán a kipakolt tauntfalán "átlőttem" a ragnarossal a 7hps hősére.
Ezek a pillanatok nekem hiányoznának.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 14:39:48

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

én jelenleg elvagyok a marvel future fight-tal meg a fire emblem heroes-t tolom még
nem igazán igénylem a HS-t telón - innen már töröltem is - és gépen se nagyon veszem elő szóval lassan tényleg off

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

semmilyen hasonló játék nem jelent veszélyt a hearthstonera, amíg nincs mobil verziójuk. se az ismeretségi köröm, se én nem asztali gépen játszuk ezt a játékot

nem értek egyet, napi küldik mondjuk 5-6* egy héten, én LOE óta csak a welcome boundlet vettem meg, a többit sem kell, mert már van 5K aranyam, most mondjuk többet fogok arénázni, mert kell a dust az aranyozott döglött elfre, szóval, ranked hanyagolva lesz. Tehát mikor jön az új kieg akkor lesz kb 6K goldom, 4K dusttal, mire költsek valós pénzt?

milyen deckjeim vannak most? nézzük: reno mage, dragon-reno mage, dragon priest, pirate/dragon warrior, agro/control/jade sámán, poén deckek: Yogg mage, kutyulós warlock. (nyilván ennél több decket össze tudok rakni, de ezek amikkel tudok létrázni) Azért aki egy éve játszik, az azért össze tud rakni 2 OP decket, vagy céltudatos, mint Madi akinek 2 hónap alatt kimaxolt controll deckje volt.
Wildban kb mindent összerakok.

szóval szerintem aki már legalább egy éve játszik, és kecske/káposzta elvet választja, az megvesz mondjuk 2 expansiont, a welcome boundlet, és utána ingyen tologatja, amíg meg nem unja.

ja új aréna: jó, próbáljátok ki bátran, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog ebben a hónapban elszállni Krip statja.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.03.03. 13:25:32

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
Ez sajnos igaz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tényleg, amúgy el szoktatok gondolkodni rajta, hogy mekkora lehúzás a játék? 😄

Ha csak néha-néha becsúszik egy ilyen kedvezményes előrendelős csomag 40 eurókért, már akkor is 5-6 teljes értékű játékot vettél meg 😄

Iszonyat mi pénzt kaszál a Blizz ezzel a szarral, elmegyek, veszek egy kalapot, hogy megemeljem.

És egy Bf1-re (csak példa) simán szarrágó az ember kiadni 12k huf-ot, itt zokszó nélkül belevágsz évente kétszer ennyit, aztán megy a kukába 100k huf amikor három év múlva megszűnik az egész.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Sheltem
Anyóséknál volt már, hogy kiírta, hogy elértem a napi limitet.
Összesen 2szer történt már meg ez eddig, tehát nem gyakran <#zavart1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

És hányszor szeded ki? Én még akkor sem szedtem ki soha, amikor sokat játszottam 😄
Sheltem
"A legtöbb embernek nem az a célja, hogy 2-4 deckje legyen"

Én kiegészítőnként 3 ütős deckkel bőven kiegyezek. Nekem elég. Most is 3 deckkel játszogatok, Jade Druid, Dragon Priest és khm szégyen ide vagy oda de Pirate Warrior.
Illetve van még egy fun "vegyestészta" roguem. Nekem 3 "új" fullos deck kiegészítőnként bőven elég.
Jó lenne már ha lenne valami jófajta Warlock / Paladin deckem, mert azokat a küldetéseket egyszerűen dobom másért állandó jelleggel...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 12:19:10

Sheltem
A "rengeteg farmolással" 1 gond van csak, a 3win / 10gold ot csak 10szer lehet egy nap "kiszedni"(ha jól tudom).
A Blizzard kiszedhetné ezt a "kéziféket" mert ha jól sejtem ígyis van bevételük bőven.

A legtöbb embernek nem az a célja, hogy 2-4 deckje legyen, hanem bármi, amit meg akar építeni. Ez a játék rég nem ingyenes, innentől főleg nem lesz az. Tudod kiknek ingyenes? Maximum 2 csoportnak:

1. Fiatal/öreg/bármi egyéb miatt nincs civil állása és van ideje rengeteget farmolni.
2. Elképesztően, brutálisan jó arénában, ez kb. 1%, se.
Sheltem
Én még egy Finja-t craftolnék le szívesen és csinálnék egy fun murloc paladint(?), csak épp értelme nem sok lenne 😊 (mármint most elcseszni rá 1600dustot az új kiegészítő előtt) De ellennék vele az tuti.

hát, napi küldikkel a játék ingyenes, pláne azoknak akik kellően régen csatlakoztak, 2-4 fullos deck simán összejön két kiegészítő között

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sheltem
Megértelek. Én csak akkor szoktam játszani Hearthstoneal(a napi küldetéseken kívül) amikor szülőknél, anyóséknál vagyok vidéken. Ott marhajól jön a tablet + hearthstone.

Shep
Vele lehet, de ellene már nem nagyon és ez az ami miatt nem jó ez a játék, tele van ilyen mechanikákkal ami csak az egyik fél számára élvezetes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sheltem
Én nagyon szeretem a Jade paklijaimat, élvezetes velük játszani(számomra). Bár Brann Bronzebeard nélkül majd...<#gonosz3>
Egyébként ha már írok ide, tegnap őt nyitottam:

Úgyhogy érik egy "új" mage pakli összerakás amíg van még Reno funolni jó lesz(Pyroblasttal).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 11:39:46

Sheltem
Az én pénztárcámnak biztos nem, ugyanis a battle.net/blizzard az egyetlen(!) ahol nem tudok Paypallal fizetni(tavaly novemberig kb működött akkor vettem talán 5 packot azóta nem) mindenhol máshol működik. Tehát számomra a Hearthstone a szó szoros értelmében "free to play" marad..vagyis az új boosterpackoknál kb ~1-1.5 hónap lesz mindig mire lesz 2-3 ütősebb Meta paklim. De azis igaz, hogy sose rohantam ezzel a játékkal <#awink>

igen jól emlékszel
ez is közrejátszik, hogy egyre közelebb vagyok ahhoz hogy fullon droppolom a HS-t
a quest mechanika sem tetszik és a grimy - jade sem tetszett

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Többé már nem lesz Adventure, csak Booster-es kiegészítők (azokba lesz beépítve valamiféle "kaland"😉. Legalább a pénztárcának lesz kaland.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.03. 11:31:38

Sheltem
Jól emlékszem, hogy idén egész évben nem lesz Solo Adventure srácok, csak booster packos küldetések?

Shep
Inkább csak valós pénzért 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

qetuol
is this for real? <#merges2>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

DasIsFuck
Egyébként az egy jó ötlet lenne, ha az összes kaszt szövege elérhető lenne minden kaszt számára és goldért meg lehetne venni őket😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Visszatér jövő héten a Tavern Brawl 😄DDDDDDDDDDD Ki gondolta volna 😄
Nincs HG, a mostaniért is a modikat kértem meg 😄
TBTPumpa
Bannernak:

Shep
Az 😊

dave9004
OP
Shep
Biztos volt már ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én arra jöttem rá hogy kártyajátékokat nem nekem találták ki, sajnos az egész pár havonta való elértéktelenítésre épül, a folyamatos kényszer hogy új lapokat adjanak ki amiknek persze jobbaknak kell lenniük vagy senkit nem érdekel és akkor bukta idő után, vagy a HS és Magic módszere hogy időközönként érvéntelennek nyilvánítani régi kártyákat hogy aztán újakat vegyek meg...
Összeségében nem az én világom
TBTPumpa
A Kraken év végére való tekintettel - Márciusi hátlap:

DasIsFuck
...meg hát az ég is kék na.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

😊

tedd még mellé, hogy Magyarország a 10 millió polihisztor országa 😊

Shep
Másfélszeresen tényleg jó 😄

sadface
Vagy inkább zavar néhány embert hogy egy csomó mindent lehetne jobban csinálni csak leszarják mert ígyis megélnek belőle. 😊)

I decide when I'm done.

"Ooooohhh 1.6 GBs of Buccaneer nerf, bring it on!" 😄

Mephike
Vazze pont most néztem meg én is. Na ezért tartják ezt az arcot 😊

volt healbot, belcser, deathlord
reno előtt sem fulladtunk az aggroba

Mikbe' van ez az ember? 😄D 1.5x sebességen tényleg brutál 😄DDD

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.01. 18:57:46
Kezd a topik egy jelentős része ilyen "mindent úgy csűrünk csavarunk, hogy a Blizz egy szemét" fílinget felvenni.

Ha nem adnak minden nap rewardot az a baj, ha adnak 7 napig az a baj, ha nem adnak azért nem adnak, mert akkor nem fizetnének a játékért az emberek, ha adnak, akkor azért adnak, mert így fizetnek a játékért az emberek.

Eszembe jut rólatok a hosszú ideje valaha volt legszellemesebb dolog, amit az interneten olvastam, a Hearthstone redditező/fórumozó görbe tükör szószedet.
Vigyázat, iróniát jócskán tartalmaz.

Néhány kedvenc:

Blizzard – A malevolent uber-corporation who spend most of the day sitting in conferences devising more and more evil ways of extracting money from their addicted customer base. However, in their free time they will sometimes respond to posts on reddit as long as you write the title in capitals with at least seven exclamation marks.

Cancer – For a deck to be considered cancer it has to fulfill exactly two criteria. 1. It is in the meta. 2. I am not playing it.

F2P – “Free to Play”. A player who chooses to spend no money on the game, not because they are poor (on the contrary they are actually super-successful in real life with a great job, an enormous cock and a hot Asian girlfriend) but for the challenge! And the rules of the challenge state that you must constantly complain that you don’t have all the cards, arena costs too much, Blizzard are greedy scumbags and it’s lonely in your mum’s basement. (Note, some people abbreviate this as FTP. These people are idiots).

Hearthstone – Quite possibly the worst game ever made, run by the most incompetent dev team ever to write a subroutine. It’s so bad I now only play it for 20 hours a week (excluding the time I spend reading and posting on the official forums, reddit and Hearthpwn and watching games on Twitch).

Patron Warrior – The most hated deck in the history of Hearthstone until it was nerfed, at which point it became the most exciting, skill-testing deck in the history of Hearthstone that was unjustly taken from us in its prime.

Shadowverse (also Gwent, Hex, ES:L, Faeria) – An online CCG that is far better than Hearthstone in every single way imaginable, including better balance, more newbie friendly, more interactive, more skill-based, more frequent updates and a wider variety of viable decks.
Mephike
A búcsúzó standard lapok. Főleg az utolsó sorokkal értek egyet.

Mephike
"Szerintem megérné." Jól mondod, szerinted, de a piac nem így működik. Jelenleg min 40 goldot ki lehet szedni a napi questtel (a 3 winért járó győzelemmel nem számolok), és ennyi, nem kell többet adniuk. (365*40= 14600 gold minimum évente)
Persze én is örülnék ha több jutna, de mivel a kategóriájában első játékról beszélünk, amit mindenki másol és próbál magának piacot szerezni, nincs ilyen napi belépésekért járó jutalomra rászorulva. Ezzel a lehetőséggel majd élnek majd azok a játékok, amelyek feljebb akarnak kapaszkodni.
A HS-ben ez a fajta napi bónusz majd akor kerül bevezetésre, ha elkezd a játékosok száma csökkenni/stagnálni, vagy olyan kártyajáték jön ki (GWEN remélem ilyen lesz, még talán nyáron fel is telepítem, ha több időm lesz), ami potenciális veszélyt jelenthet a HS-re nézve.

TBTPumpa
Igen.

Sheltem
Ez a preorder akció meddig tart? Egészen áprilisig a megjelenésig?

sadface
Aki tesz bele pénzt az nagyban csinálja szerintem. Ettől még nem lennének csórók. Lehetne úgyis ahogy mondod, hogy mondjuk napi 5 dust és a hét végén ha minden nap fenn voltál 1 classic pack. Szerintem megérné. Vagy napi 1 akármilyen winhez lehetne kötni. Szerintem nem halnának bele.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.01. 11:28:00

I decide when I'm done.

TBTPumpa
+ Jön Maiev is ingyen és a Sylvanas Golden Dust ára. Maximálisan kinyerjük az értéket ebből a valamiből. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.01. 10:54:49

Mephike
Ahogy Shep írta, ez a hype részéhez, a visszacsábításhoz tartozik. Igen ingyenes a játék,de tudjuk, hogy milyen módon ingyenes. Viszont ha napi szinten csomagokat meg goldot adnának a napi questeken felül, akkor gyakorlatilag tényleg ingyenessé válna a játék ez azért érthető ha nekik nem éri meg 😊
Max ilyet tudok elképzelni: 1. nap: 1 dust, 2: nap 2 dust... 7. nap 7 dust, majd kezdődne elölről. Ez egy héten 28 dust, egy hónapban ha négyhetes hónappal számolsz 112 dust. Ilyen jellegű ajándékozás szerintem akkor lesz, ha netán csökkenni kezd a játékos létszám.

Mephike
A havi 3 aranykártya nálam: inner fire, king's elek, alexstrasza's champion. Rég volt olyan, hogy mind a 3 lap értelmes lap volt 😊

sadface
Más játékokban ez alap, nem értem miért fájna nekik ez permanensen.

I decide when I'm done.